Kadırga KD 250 GY Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Haziran 2015, 20:08
Reklamlar
-
-
motor ne kadar zamandır sende hocam, kaça aldın, yakıtı felan ne durumda, parça durumlarını araştırdın mı hiç, hız olarak güç olarak nasıl buldun bilgi verebilir misin ?
-
Motoru daha yeni aldım. Netten araştırmalarım ve bazı arkadaşlarla konuşmalar ve tavsiye üzerine satın almaya karar verdim. Şimdiye kadarda gayet memnunum. Yakıt olayını ilerki zamanda paylaşıcam ölçüm yapmadım henüz. Şirinevlerde servisi var parça sorunu olacağınıda sanmıyorum. Torku çok çok iyi, tek tekere kalkılır o derece.
-
İlk yakıt ölçümünü yaptım. Şu an rodajda olduğu için 80-85km yi geçmemeye çalışarak şehir içi ve şehir dışı kullanımda sonuç 9 litre benzinle tam 300km yol yaptım.
-
bu motoru bende takip ediyorum ama sanki böyle kalıplı bir motora bu kw az gibi değil mi sizcede, birde satan yer nasıl acaba yedek parça v.s. konularında arkasındalarmı motosikletin
-
Motorun beygir gücü yeterli , torku çok iyi bence. Benim amacım hız değildi zaten 140 ları rahat görebileceğimi sanıyorum. Amacım arazide zorlanmayacağım dağa bayıra yaylaya vs.. her yere gidebileceğim asfalttan uzaklaşabileceğim rotalara yönelmekti. Görüntüsü sesi ve fiyatıyla bana mantıklı geldi. Yedek parça olayını bilemem servislerini düzenli yaptırırsam inşallah çok ihtiyacım olmaz.
-
Merhaba yuki izci ile kadırga arasinda kaldim aslinda. Yuki de dag bayir isi sadece ama kadirgada hanimla udak tefek gezmelerde yapilabilir. Bunun disinda cok bi farkililik yok g i bi inceleme ve kiyaslama sansiniz oldumu bu iki markayı?
-
Yukiyi inceleme fırsatı bulamadım ama bayram için yalıköy ve kıyıköy de kampa gittik. Motor artık 1200km oldu ve son sürat 130km yi gördüm. Motorun topraktaki gidişine bayıldım ayakta toprak yolda 90km ile giderken insan kendini dakar rallisinde hissediyo
-
25 Temmuz 2015, 01:51
-
18 Ağustos 2015, 02:37
Merhabalar bu ay sonunda bende almayı düşünüyorum.
Aslında aklımda Hyosung GT650 Comet ve SYM Wolf 250 vardı ancak bunu görünce fikrimi değiştirdim. Beyazını alıp siyah güzel bir kaplama yapmak istiyorum aslında desenli olabilir ve plakayı da ondan sonra çıkarmak istiyorum.
Ay sonu gelsin hele bakalım neler olacak birde sıfır alacağım için lastikleri direk kaliteli bir marka ile değiştirmek istiyorum, kendimi tanıdığım için rahat durmayacağını ve sürekli motorun altımdan kayacağını biliyorum ki zaten scooterdan vitesliye yeni geçiyorum. 25000 km scooter tecrübem var.
-
S.a usta bende bu motoradan almayı düşünüyorum ama internette çok araştırdım insanlar almayın parça çok sıkıntı fırma kapttı işte firma yetkilileri ilgilenmiyorlar falan diye şeyler okudum ama ne bılım herkez beyenmeye bılır bazı kısılerde parcaları dandık sürekli arıza veriyor diyolar suan motor sendeyse hala bilgileri paylaşırmısın ve motor sende ise benimle irtibata geçermisin bilgi edinmek istiyorum sıfır alıcam ama kararsız kaldım...
-
Merhaba hocam, ben de takıpteyım. 0 almayı düşünüyrum, webde baya düşündürücü eleştırılere denk geldım, bıraz da detay verebılır mısınız ?
-
Motor güzel de distribütörü sıkıntılı. Bence hiç girmeyin.
-
Burada niye hiç ses yok yahu ?
-
KD 250GY motor güzel arkadaşlar pişman olmazsınız firma sorunlara çare buluyor ulaşabileceğiniz insanlar mevcut istanbul fb motor ana bayii zaten her şekilde yardımcı oluyorlar.motor fp olarak çok ideal tabi ne istediğinde önemli 3 motor aldık pişman değiliz çok şükür very nice.
-
Bursadan sipariş verdim hemen geldi parçalarım.Bir sıkıntı görmüyorum şimdilik. Çamurluk plakalık jant lastik zincir dişli silindir piston krank v.s gibi sorun olmadı şimdiye dek.yedek bile alıp koydum kenara.motosiklet gayet güzel yamaha wr 125 xt 125 honda xl 200 kullandım onları aratmadı.Arka dişlinin ufagı yok tornacıda yaptırabilirseniz 140 km hızı çok rahat göreceğini düşünüyorum bu haliyle 130 görüyor 8000 devirde.2014 ve sonrası on arka teker ufaltılmış. Arkayı 18 inc yaparsanız yuksek hızlara düşuk devir ulaşması muhtemel. kullanmadan yorum yapmasın arkadaslar lütfen motorun piyasasını bitirmeyelim.
-
Uzun zamandır kimseler yazmamış,parça konusunda kimlerle muhatapsınız arkadaşlar bilgi verirseniz konuyu canlandırmış oluruz.Bursa da bir depodan çıkıyor anladığım kadarıyla parçalar Özcan bey ilgileniyor.Sizler parçaları farklı biryerlerden temin edebiliyormusunuz?Saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
Mondial ile uyumlu parçaları var diye bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Sattınız heralde motorları
-
Kadırga diye bir firma mı kaldı ? Berbat bir distribütörün berbat bir isimle piyasaya ölü doğurduğu bir marka. KD250GY gerçekten güzel bir motor ama bu saçma sapan firmanın elinde kayboldu gitti. Daha sitelerindeki yamuk yumuk resimleri bile yeni düzelttiler. Bu motoru Mondial veya Kuba getirmiş olsa düşünmeden alırdım. Size tavsiyen sıfırı 2014 model motor satan hiçbir firmanın hiçbir malını almayın. Hem yeni model (2016) getirtmezler, hem de motor satıyoruz, distribütörüz diye geçinirler. Yapamayacaksanız boyunuzdan büyük işlere girişmeyin.
Mondial ile uyumlu falan değil, onlr şehir efsanesi. Bütün Çin motorlarını aynı sananların uydurmaları.
-
12 Haziran 2017, 19:48
Kros alırken çok dikkat etmeniz lazım. Çünkü Mondial gibi büyük bir firmanın bile yedek parçası zor bulunuyor, küçük firmaların nasıl parçasını buluruz iyi düşünün almadan önce.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)