Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abi babamı bu makineye ikna etmeye çalışıyorum. Oda, ben bu saatden sonra o kadar heyecanı kaldıramam diyor. ☺☺
-
fuar geldi ama bu motorun fiyatı resmi olarak honda nın sitesinde halen niye açıklanmadı 43 manuel ,46.5 dct yalan mı olacak yoksa
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
o 43,5 ve 46 zaten. Fuar fiyatları fuardaki broşürde var. Manuel 44750 dct 47250 TL. Ama 29 Şubatta değişecek. Fuar bitiminden sonra...
-
Selam;
Fuardan sonra bir sessizlik kaplamış sanki ortalığı.
Bu arada Merhaba; ben de Nisan ayını bekleyen heyecanlılardanım.
-
Merhaba hosgeldin bende mayis bekleyenlerindenim. Fuarda honda fun club in uyelik formunu doldurduk bakalim nasil olcak , brosurlerinde bu yil baya bi gezi planlari vardi. Mumkun oldugunca katilmaya calisicam.
Arti Almanyadan polo-motorrad.de sayfasindan hepco becker crf1000 icin paslanmaz tank koruma demirini satin aldim indirim kuponuyla yaklasik 209 euroya mal oldu. Iki hafta sonra Almanyaya gittigimde yanimda getiricem , resimleri paylasirim.
-
Africa Twin ön satışta 500'den fazla sipariş almış, Euroasia moto expo da inceleme şansım oldu harika görünüyor
-
Bende nisan bekleyenlerdenim, yazdığın siteye baktım ama almanca bilmediğim için fazlaca kurcalama şansım olmadı. Resimleri merak ediyorum, Bende koruma demirlerinden almayı düşünüyorum.
-
Ben motorumu teslim alalı iki hafta oldu ilk uzun deneyimi yarın yapıcam hayırlısı bakalım
-
halil-n07 adlı üyeden alıntı
Ben motorumu teslim alalı iki hafta oldu ilk uzun deneyimi yarın yapıcam hayırlısı bakalım
Halil bende teslim alalı 2 hafta oldu. Daha aksesuarları tamamlamadığım için sürekli kullanmaya başlamadım. NC hala günlük motorum. Uzun yol tecrübelerini bekliyorum. Benim Şile yolundaki eğitim sürüşlerinde performansı ile ilgili hiçbir sıkıntım olmadı çok keyifliydi.
-
twili adlı üyeden alıntı
Halil bende teslim alalı 2 hafta oldu. Daha aksesuarları tamamlamadığım için sürekli kullanmaya başlamadım. NC hala günlük motorum. Uzun yol tecrübelerini bekliyorum. Benim Şile yolundaki eğitim sürüşlerinde performansı ile ilgili hiçbir sıkıntım olmadı çok keyifliydi.
Eğitim nerden aldınız? Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Fouirikane adlı üyeden alıntı
Eğitim nerden aldınız? Bilgi verirseniz sevinirim.
Reklam olmasın diye özelden yazdım.
-
alanlar detaylı resim atamaya başlarlar yakında....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Merhaba arkadaşlar. Kullananlar şehir dışı makul hız sürümündeki yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirler mi acaba? Bu konuda hiç bir veri yok ortada.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
Naci63 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Kullananlar şehir dışı makul hız sürümündeki yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirler mi acaba? Bu konuda hiç bir veri yok ortada.
Henüz rodajda olduğu için sağlıklı veri veremem ama 6 lt/100km şu anda. Ancak kullanım şehiriçi ve bir kere Şile yolu.
-
Teşekkür ederim, sağolun, hemen bakıyorum.
-
Türkiye'deki lansmanını merak eden arkadaşlar şuradan izleyebilir.
Honda türkiye baya iyi iş çıkarmışa benziyor. Diğer modellerde ve markalarda görmeyi temenni ederim.
İyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Africa Twin Türkiye'ye geldi de yollara koyuldu bile...
Facebook'da şöyle güel bir grup da var. Meraklılarına duyrulur.
https://www.facebook.com/groups/1479...70654/?fref=ts
-
-
Merhaba,
Ben de rodajdayım ve yaklaşık 500 km.' dir kullanıyorum. Rodaj olduğu için Teke yolu vb dar virajlı nispeten ilk 4 vitesin daha çok kullanıldığı yolları tercih ediyorum.
Şuana kadarki ortalamam 100 KM / 4,7 lt. Herkes rodajdan sonra daha da düşer diyor ama katılmıyorum.
Çünkü şuan 4.000 deviri geçmiyorum. Rodajdan sonra vites değişim devrim 6.000' lere kadar çıkacaktır ki zaten motorun max torkunu ürettiği seviyeler bu seviyeler.
Bu büyüklük ve ağırlıktaki bir motor için ben 6 litre ve altına razıyım.
-
Hafta sonu duzceye gittim. 90-100 km ile ortalama 4,5 Lt. Donuş yolunda dilovasından 180-200 km ortalama ile 5,7 Lt yaktı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)