Yamaha Nmax 125 & 155 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
aralık ayında fırsattan istifade bende pcx i satıp nmaxe geçtim. pcx le kıyaslamaya girersek ilk olarak bir nmax bulun ve sadece marşına basın ve teknolojinin sesi kulağınıza gelsin bayiden çıkarken kapatıp tekrar açasım geldi L beden kask kullanıyorum pcx altına sığmıyordu shark buna xxl da olsa sığdırabilirsiniz yanında eldiven yağmurluk filan sığar. lastikler dunlop ama ben pcxi de 8000 km ırc ile kullandım o yüzden aman hemen değiştirincilerden değilim oturma pozisyonu daha rahat ve daha hakim geldi bana. verdiğiniz sinyali görmeyecek çok fazla kör soför yoktur sinyaller farın büyüklüğüne yakın ama istanbul burası amerikan parklarda çok yakışıyor ayrıca ilk bakım sonrası sinyallerin içine bir çakar yapma girişimim olacak. titreşim pcx ten sonra gerçekten çok az ancak pcxi ikinci el aldığımdan tarafsız bir inceleme olmaz belki daha az titreyenlerde vardır sonuçta scoterde titreşim er veya geç oluşması beklenir. şimdilik bu kadar nmax düşünenler endonezya nmax sayfalarına baksın ve motora aşık olsunlar yurt dışı bağlantı kurabilirsem eğer paraya kıymayı düşünüyorum birde dil bilgisi olmayınca girişemiyorum.
Reklamlar
-
Hocam hayırlı olsun çalıştırmaktan ve teknolojiden bahsetmişsiniz iyide bu motor normal marş sesi ile çalışmıyor mu? Pcx de direk alıyor yani marş sesi falan yok bu mu teknoloji?
Sonra madem teknoloji start stop var mı?
Nmaxi seviyorum pcx ide seviyorum ama yanlı incelemeyi sevmiyorum.
-
Proxy1 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
- Yukarıda bahsedilen camdan ben de aldım, şu an yolda geliyor.
- Tel vs şarj etmek için çakmaklık veya usb girişi takmak istiyorum. Başka bir başlıkta direkt aküden alınması tavsiye edilmiş. Bazıları uygun bulmamış, far hattından alın demiş.
Nereye nasıl takmak lazım, takan var mı?
Forma yeni üye oldum cam takılmış kullanıyorsunuzdur sanırım, yorumunuzu alabilirmiyim
-
Patagonya adlı üyeden alıntı
Forma yeni üye oldum cam takılmış kullanıyorsunuzdur sanırım, yorumunuzu alabilirmiyim
Evet, camı taktım ve özellikle soğuk havalarda çok rüzgar yemediğim için oldukça memnunum. Tavsiye ederim.
-
Evet, camı taktım ve özellikle soğuk havalarda çok rüzgar yemediğim için oldukça memnunum. Tavsiye ederim.
İyi günlerde kullanın, resmini paylaşabilirmisiniz
-
Buyrun;
-
Çok güzel durmuş iyi günlerde kullanın.
-
Kullanan, tecrübesini aktaracak yok mu? Konu çok sönük kalmış.
-
bence pcx ten daha klas bir motor
-
Üstad mrb. Camı siz mi yaptırdınız? Motosikleti yeni aldım cam konusunda bilgi verirmisiniz? Nasıl ulaşabilir,nereden alabiliriz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Mrb arkadaşlar.. Çanta demiri almak istiyorum bir tavsiyeniz var mı acaba? Yerli yapım olanı buldum fakat bir arkadas cok ince memnun olmazsınız gibi bir yorum yaptı. Aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim..
-
fuschenk adlı üyeden alıntı
Üstad mrb. Camı siz mi yaptırdınız? Motosikleti yeni aldım cam konusunda bilgi verirmisiniz? Nasıl ulaşabilir,nereden alabiliriz?
Camı bir önceki sayfada telefon numarası yer alan arkadaştan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün önce facebooktaki nmax türkiye gurubunda 100tlye cam ilanı vardı. Ben camdan renk ve rüzgar kesmesi bakımından memnunum.
Hayırlı olsun, güle güle binin.
-
Merhaba arkadaşlar;
Bugün bende 2015 model 2536 km de beyaz renkte nmax aldım.Malum siteden buldum.Manisadan Ödemişe gidip hemen geri yola koyuldum.Toplam 25.000 km motor tecrübem var.Bunun 15.000 km 2013 ybr ile yaptım.Ybr ile kıyasladığım zaman arada baya bir konfor farkı var.Ama süspansiyon biraz sert.Rampalarda çekişi filan harika.Bir sorum olacak nmax kullanan arkadaşlara?Motor 1000 bakımına girmiş.Acaba ikinci bakım ne zaman?
-
Sonraki bakım 6000km ve katlarında.
-
Bir kaç resim atayım konu şenlesin.
-
Merhabalar
1 Haftalık Nmax kullanıcısıyım. Yukarda sorulmuş ama net bir cevap bulamadım. USB şarj için nasıl bir uygulama yapmak lazım. Fikri olan varsa paylaşabilir mi?
İyi günler
-
kepsil adlı üyeden alıntı
Merhabalar
1 Haftalık Nmax kullanıcısıyım. Yukarda sorulmuş ama net bir cevap bulamadım. USB şarj için nasıl bir uygulama yapmak lazım. Fikri olan varsa paylaşabilir mi?
İyi günler
Powerbank kullanın şarj için, akü biterse yolda kalırsınız.
-
osiosborn adlı üyeden alıntı
Powerbank kullanın şarj için, akü biterse yolda kalırsınız.
Aynen Arkadaşa Katılıyorum... Örneğin ; 10.000 mAh var bende iPhone'u 5 sefer full şarj ediyor...
-
-
Eline sağlık çok iyi bir çalışma olmuş, örnek niteliğinde....
Biz powerbox'a devam
-
Kardeş o kadar kesip biçmek yerine powerbank kullanırım şahsen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)