Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    istediğim gibi ve de düşümdüğüm rakam skalasında er5 bulamadım henüz. genelde 7.000 civarında seyrediyor fiyatlar ve de hepsinin lastik ihtiyacı var. bir takım lastikle birlikte en iyi ihtimal 7.700 liraya geliyor 2004-05 model motorlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    B@Ş@R@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istediğim gibi ve de düşümdüğüm rakam skalasında er5 bulamadım henüz. genelde 7.000 civarında seyrediyor fiyatlar ve de hepsinin lastik ihtiyacı var. bir takım lastikle birlikte en iyi ihtimal 7.700 liraya geliyor 2004-05 model motorlar.
    Dostum ben 2 AY ÖNCE ALDIM çok TEMİZ ALDIM İYİ FİYATA ALDIM AMA 6000 NE MOTORU ALDIM.ALIR ALMAZ YAĞ,YAĞ FİLİTRESİ,AVAS AYARI,2 ADET BUJİ,PRELLİ ÖN ARKA LASTİK,ELÇİKLER,MANETLER,ZENON FAR,ARKA ÇANTA DEMİRİ,46 LT ÇANTA TAKTIM,RADYATÖR KORUMA,KORUMA DEMİRLERİNİ BOYATTIM STATİK,KOLTUĞUNU SIFIRDAN KAPLATTIM.MOTOR ŞU AN BANA 7700 E GELDİ AMA KAFAM O KADAR RAHATKİ SENDE NE KADAR UYGUN FİYATTA BULURSAN BUL MASRAF YAPICAKSIN.
    ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
    HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı B@Ş@R@N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum ben 2 AY ÖNCE ALDIM çok TEMİZ ALDIM İYİ FİYATA ALDIM AMA 6000 NE MOTORU ALDIM.ALIR ALMAZ YAĞ,YAĞ FİLİTRESİ,AVAS AYARI,2 ADET BUJİ,PRELLİ ÖN ARKA LASTİK,ELÇİKLER,MANETLER,ZENON FAR,ARKA ÇANTA DEMİRİ,46 LT ÇANTA TAKTIM,RADYATÖR KORUMA,KORUMA DEMİRLERİNİ BOYATTIM STATİK,KOLTUĞUNU SIFIRDAN KAPLATTIM.MOTOR ŞU AN BANA 7700 E GELDİ AMA KAFAM O KADAR RAHATKİ SENDE NE KADAR UYGUN FİYATTA BULURSAN BUL MASRAF YAPICAKSIN.
    elbette, rutin bakımı yapılacak sarf malzemeleri değişecek onda sıkıntı yok bugüne kadar 10 kadar ikinci el motosiklet aldım hepsinde aynı masrafları yaptım ama işte şu var ki bu masraflar fiyata yansıtılacak masraflar değildir, adı üzerinde sarf malzemeleridir. (filtr,buji,balata,lastik). Mesela bir motorun lastiğinin yeni olması tercih sebebidir ama 10.000 TL motorun piyasa değeriyse 1000 TL'ye lastik aldım diye 11.000'e satmaya çalışmakta bir yanlışlık var. Bence de Er-5 6.000 civarında alınması gereken bir motor, lastiği falan nispeten yeniyse 6500 verilir ama daha üstü reel piyasa fiyatı değil, yaşına ve segmentine göre.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    elbette, rutin bakımı yapılacak sarf malzemeleri değişecek onda sıkıntı yok bugüne kadar 10 kadar ikinci el motosiklet aldım hepsinde aynı masrafları yaptım ama işte şu var ki bu masraflar fiyata yansıtılacak masraflar değildir, adı üzerinde sarf malzemeleridir. (filtr,buji,balata,lastik). Mesela bir motorun lastiğinin yeni olması tercih sebebidir ama 10.000 TL motorun piyasa değeriyse 1000 TL'ye lastik aldım diye 11.000'e satmaya çalışmakta bir yanlışlık var. Bence de Er-5 6.000 civarında alınması gereken bir motor, lastiği falan nispeten yeniyse 6500 verilir ama daha üstü reel piyasa fiyatı değil, yaşına ve segmentine göre.
    Ya tabi tercih meselesi ama ona bakarsan 250 cc cin motorları var 5000 6000 isteyen bakışa göre değişir. Adamlar 2010 hoysong lara 5000 5500 istiyorsa kawasaki için 7000 8000 bin bence çok değil senin piyasa fiyatı belirleme kriterine göre değişir.lastik dışında dediğin gibi bakımlar tabi fiyata sayılmaz ama 1 aylık 600 tl değerindeki lastiğide kimse yok sayamaz.
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    7 yıldır motosiklet camiasındayım şu ikinci el piyasası dinamiklerini çözemedim ben
    şimdi benim en çok kullandığım motosiklet 600f'tir. 2006 model 3 tane ayrı 600f aldım kullandım sattım hala da fiyatlarını kontrol ediyorum.
    şimdi 2006 model 600f'lerin reel el değiştirdiği rakam yaklaşık 12.500 TL civarı motoruna göre düşedebilir biraz daha da çıkabilir.
    aynı motorun 2001 modeline de 11.000TL fiyat biçiliyor.
    bu aletin 2011 modeli zaten 20.000 TL nin altında sanıyorum, ama aynı şekilde 2006 modeline 15.000 TL'de isteyen var.
    Hele daha niş markalarda durum daha acayip. Monster 696'ya bir egzos iki de rizoma elcik tak sıfırından fazla fiyat isteyebilirsin o derece karmaşık )
    biraz kısmet biraz da denk getirme meselesi bakalım bana da bu hafta bi mobilet düşer inşallah..
    B@Ş@R@N bunu beğendi.

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Aynen dediğin gibi nasip hayırlısı diyelim
    K@R@ K@RT@L

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sana 0 bir makina yakışır emir...
    Boşver 2. eli falan...
    Yapıştır gitsin...
    Bidahamı gelecen dünyaya...

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana 0 bir makina yakışır emir...
    Boşver 2. eli falan...
    Yapıştır gitsin...
    Bidahamı gelecen dünyaya...
    Ya doğru diyosun ama önceliği otomobile verdik o yuzden bu sezon böyle oldu artık seneye insallah ducati yapicez )

erhan115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER5
    merhaba arkadaşlar er5 in radyatör suyunu nerden boşaltıyoruz komple olarak radyatör suyunun değiştirilme zamanının geldiğpini düşünüyorum eski sahibi pek özenmemiş

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Beyler gecen gün yurt dışından getirttiğim zenon farı motora taktım kimileri sakın takma aküyü bitirir sonra beyni yer dedi kimi çektiği elektrik orijinalinden bile az bir şey olmaz dedi bakalım yaşayarak göreceğiz. Âmâ şu tartışmasız görünüş mükemmel oluyor.

http://www.ebay.com/itm/330926925587?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p398 4.m1497.l2649
    K@R@ K@RT@L

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Er-5'te far kontağa bağlı mı ? Eğer değilse sorun yok ? tek dikkat edilmesi gereken motor stop edilmeden önce farın kapatılması ve far açıkken marşa basılmaması, motor çalışmazken de far açılmaması. çünkü xenon normalde az akım çeker ancak ilk yanma ateşlemesinde ciddi yük çekiyor, motor beslemeden xenon açık bırakılırsa kısa sürede aküyü tüketir.

Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    ey vallahi şu an direk kontağa bağlı ama bendede yurt dışından getirdiğim ışıklı su geçirmez bir buton var nereye takayım diye düşünüyordum yarın butonu bir yere sabitleyip farı da ona bağlayım sonradan başım ağrımasın teşekkürler bilgi için ...
    K@R@ K@RT@L

chopperrider seni yakalmışken alanyadaki gs 500 e baksana bi :D
    birde arkadaşlar antalya yakınlarındada önerebileceğiniz bi er5 varmı.suzukiciler iyice coştu burunlarından kıl falan aldırmıyacaklar. ikisinede bakıyom bakalım hangisi nasip olursa

Motosikleti
    Er 5
    Alıntı erhan115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar er5 in radyatör suyunu nerden boşaltıyoruz komple olarak radyatör suyunun değiştirilme zamanının geldiğpini düşünüyorum eski sahibi pek özenmemiş
    devir daimin oradaki hortumu sökerek boşaltabilirsin en kolay yolu bu

99-01 arasındaki er5 ler de far anahtarı var 04-05-06 modellerde motor çalıştıktan sonra yanıyor xenon setlerin geneli 35w harcıyor 04 sonrası er 5 lere far anahtarı koymak gerekiyor anahtarıda far soketine yapmak gerekiyor
    erhan115 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    alanyadaki bombaymış ya Er-5'i bırakıp bunu mu alsam ki bak şimdi kafam karıştı valla :D
    erro bunu beğendi.

bak şimdi kendi elimizle motoru göz göre göre kaptıracaz nese bana daha yakın hemen gidiyom ben 2 saate varırım

sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    merhaba arkadaşlar er5 için el yapımı topcase taşıma aparatı yaptıranınız varmı örnek olarak

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı sahil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar er5 için el yapımı topcase taşıma aparatı yaptıranınız varmı örnek olarak
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...mal-ettik.html

Bu da koruma demiri yapımım...,

http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-yaptim.html
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı ısparta032 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak şimdi kendi elimizle motoru göz göre göre
    kaptıracaz nese bana daha yakın hemen gidiyom ben 2 saate varırım
    yok kardes acele etme benim onceligim er-5 antalyada bir iki tane buldum onlardan birini alicam inşallah

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    yok kardes acele etme benim onceligim er-5 antalyada bir iki tane buldum onlardan birini alicam inşallah
    Ben antalyaya satmıştım...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler