Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2013, 18:51
B@Ş@R@N adlı üyeden alıntı
Fatih öle deme ya vallaha bu işin sonu yok hastalık gibi
Aga bu bir sendrom ama adı yok
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
31 Mayıs 2013, 02:56
aga parça konusunda sıkıntı çıkmaz yurtdışından alırsın hemen alacağıan 10 gün kargo beklersin yinede sıkıntı çıkmaz
bana bu motoru 100000 km 150000 km götürenler var diyorlar onu yapınca rektefiyeyle uğraşmayı düşünmüyorum zaten direk kawasaki bayincen piston sekman silindir üst kapak siparişi verip sıfır motor yapıcam şimdilik düşüncem bu
-
31 Mayıs 2013, 12:09
beyler kimde satılık Er-5 var ?
2004 ve üstü model yılı olacak. Renk fark etmez, tercihim egzos ayna sinyal falan hiçbişey olmayacak orjinal olacak ve lastikleri yeni olacak
-
01 Haziran 2013, 02:42
arkadaşlar bişey aklıma takıldı farklı farklı yorumlar var
er5 in su soğutma sistemi nasıl çalışıyor
2 rivayet var
1. si su radyatörde ve motorda beklemede kalıyor motordaki ısınınca radyatördeki suyla motordaki su yer değiştiriyor soğuk su motora sıcak su radyatöre gidiyor soğuk su motoru soğutuyor sıcak su soğumaya bırakılıyor
2. si ise radyatör ve motor arasında su daime devirdaim yapıyor
bence 1. si mantıklı geldi 2.rivayet kışın motorun ısınamamasına nedn olur gibime geliyor
-
01 Haziran 2013, 11:42
chopperrider adlı üyeden alıntı
beyler kimde satılık Er-5 var ?
2004 ve üstü model yılı olacak. Renk fark etmez, tercihim egzos ayna sinyal falan hiçbişey olmayacak orjinal olacak ve lastikleri yeni olacak
İlanı yeni koydum yayına başlasın söylerim ilan numarasını bakarsın dostum.
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
-
01 Haziran 2013, 11:48
İlanı yeni koydum yayına başlasın söylerim ilan numarasını bakarsın dostum.
Hayır olsun başkan... Ne işler dönüyo yine
-
01 Haziran 2013, 13:50
cihan54 adlı üyeden alıntı
Hayır olsun başkan... Ne işler dönüyo yine
Belki ER6-N Belki ER6-F
K@R@ K@RT@L
-
01 Haziran 2013, 16:08
İlanı yeni koydum yayına başlasın söylerim ilan
numarasını bakarsın dostum.
Tamamdır bekliyorum bu hafta ici bitirelim insallah bu isi
-
01 Haziran 2013, 16:32
Tamamdır bekliyorum bu hafta ici bitirelim insallah bu isi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2004-model-er-5-124289845/detay/
K@R@ K@RT@L
-
01 Haziran 2013, 20:43
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2004-model-er-5-124289845/detay/
hayırlısı olsun ama fiyat benim düşündüğüm bütçeyi aşıyor.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
03 Haziran 2013, 18:44
hayırlısı olsun ama fiyat benim düşündüğüm bütçeyi aşıyor.
Canın sağ olsun dostum inşallah bulursun aradığın motoru.
K@R@ K@RT@L
-
03 Haziran 2013, 19:37
eyvallah sağolasın,
peki arkadaşlar şu iki ilana ne dersiniz ? Er-5 kullanıcıları olarak bu motorları yorumlayabilir misiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5232165/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5216896/detay/
-
04 Haziran 2013, 15:35
Tabi burada bişey söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bana birinci ilan daha mantıklı geldi izmir çeşmedeki km si biraz daha çok ama arka çanta demiri ve çantası var ama çanta tablası sanki elle yapılmış orijinali givinin 90 TL .Aynaları orijinal,sinyaller orijinal.Diyeceksin niye orjinale bu kadar takayım bende değiştirdim çoğunu ama orjinalleri saklamak lazım.Ama tabiki motorları ne durumda bilmiyorum.Açılmamış olduğunun sözünü almak lazım gitmeden bide ustaya göstermekte yarar var.İlk ilandaki arkadaşın yazdıkları doğru ise zaten bi400-500 tl masraf yapmış.Ama lastiklere iyi bakmanı öneririm görüntü aldatıcı olmasın imal tarihleri önemli en düşük prelli bile taksan ön arka işçilikle 600 tl civarında.
K@R@ K@RT@L
-
04 Haziran 2013, 19:38
ilk ilandaki motoru sanırsam tanıyorum eğer sahibi emekli askerse o makinedir. motor temiz orjinal sadece önceki sahibi farı değiştirmiş benden manifoldları almıştı makinesinde sıkıntısı yok lastikleri yeni
-
04 Haziran 2013, 23:13
teşekkürler arkadaşlar,
çeşmedeki motor benim de hoşuma gitti, orjinal sinyal ayna vs olması fazla oynanmadığının bir göstergesi bence. diğer motorun gidonu aynaları değişmiş ama orjinalleri duruyormuş, öncen ufak bir kazası varmış ve deposunda lokal boya varmış. boya takıntım yok fakat ön düzeni hasar görmüşse sıkıntı olabilir, uzakta olduğum için de gidip görme şansı olmayınca elemek daha mantıklı geliyor. tüm ilanları tarıyorum niyetim aşırı uzak olmayan herhangi bir il fark etmez perşembe gecesi atlayıp gitmek cuma sabahı motoru görüp inceleyip satışını almak. bakalım inşallah.
-
04 Haziran 2013, 23:51
teşekkürler arkadaşlar,
çeşmedeki motor benim de hoşuma gitti, orjinal sinyal ayna vs olması fazla oynanmadığının bir göstergesi bence. diğer motorun gidonu aynaları değişmiş ama orjinalleri duruyormuş, öncen ufak bir kazası varmış ve deposunda lokal boya varmış. boya takıntım yok fakat ön düzeni hasar görmüşse sıkıntı olabilir, uzakta olduğum için de gidip görme şansı olmayınca elemek daha mantıklı geliyor. tüm ilanları tarıyorum niyetim aşırı uzak olmayan herhangi bir il fark etmez perşembe gecesi atlayıp gitmek cuma sabahı motoru görüp inceleyip satışını almak. bakalım inşallah.
Çeşmedeki motora bakmaya gel de yüzünü görelim yahu...
Terk eyledin izmiri...
Gelirsen haberimiz olsun..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
05 Haziran 2013, 00:56
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Çeşmedeki motora bakmaya gel de yüzünü görelim yahu...
Terk eyledin izmiri...
Gelirsen haberimiz olsun..
eyvallah gelirsem inşallah mutlaka haber edicem, inciraltında bir otururuz eski günlerdeki gibi
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
05 Haziran 2013, 17:11
-
10 Haziran 2013, 01:01
merhaba arkadaşlar yine ben benim motorun siboplar ses yapıyormuş yani ses yapıyorda sibobplardan geliyor dediler arkadaştada var er5 onun ses baya güzl çıkıyor şıkırtı baya kafama takıldı sibopların değişmesimi gerekiyor yoksa ayar mı yapılması gerekiyor ve aşağı yukarı ne kadar fiyat çekerler bir bilgisi olan yada sibopları değiştirmiş olan varsa cevap verirse sevinirim
-
10 Haziran 2013, 18:54
Erhan sana en fazla yapabileceğim çok iyi bir ustanın telefonunu vermek. Bana sorarsan profesyonel bir yardım al bu konu ile ilgili.
K@R@ K@RT@L
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler