Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Aralık 2012, 18:16
aslanefe09 adlı üyeden alıntı
bende iki gündür 2005 model ER 5 sahibiyim hiç aklımda yoktu er 5 iyiki almışım
hayırlı olsun güle güle kullanın.bir kaç resmini paylaşında gözümüz gönlümüz açılsın
Reklamlar
-
31 Aralık 2012, 22:09
hayırlı günlerde kullan nice senelere.
düşe kalka çıktım ben bu yokuşu, asfalt çok kötüydü.
-
31 Aralık 2012, 23:51
er-5 leri 130 lastikle mi kullanıyorsunuz? Daha kalın lastiğe göre, avantajı veya dezavantajı var mı?
-
01 Ocak 2013, 00:00
BatuhanK adlı üyeden alıntı
er-5 leri 130 lastikle mi kullanıyorsunuz? Daha kalın lastiğe göre, avantajı veya dezavantajı var mı?
arjantinli nickli arkadaşımız 150'lik takmıştı ve memnundu
benim de niyetim var fakat lastikler daha 2000 km yaptı yapmadı...eskiyince değişebilirim.
tahminim frenlemede iyi yönde etkisi olur,yakıt artar,görünüş güzel olur ve motoru yorar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
01 Ocak 2013, 06:14
Kısmetse er 5 almayı düşünüyorum. İlk iş fren balatalarını adam akıllı bişeyle değiştirmek, durmaz diye diye gözümü korkuttular. ikincisine karar veremiyorum ama.
Ya komple boyatıcam ya da lastik alıcam.
2. öncelik lastik gibi ama hele bi alalım da motoru bakarız olacak gibi mi... Olmazsa burdan sorarım size hangi lastik diye
-
01 Ocak 2013, 19:01
Kısmetse er 5 almayı düşünüyorum. İlk iş fren balatalarını adam akıllı bişeyle değiştirmek, durmaz diye diye gözümü korkuttular. ikincisine karar veremiyorum ama.
2. öncelik lastik gibi ama hele bi alalım da motoru bakarız olacak gibi mi... Olmazsa burdan sorarım size hangi lastik diye
ebc marka balata alırsanız frenajda sorun yaşamazsınız
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
01 Ocak 2013, 21:45
michelin pilot activ kullanın yumuşak hamurlu bir lastiktir çok güzel yol tutuyor
-
02 Ocak 2013, 16:05
teşekür ederim arkadaşlar en kısa zamanda resimleri paylaşacağım
-
03 Ocak 2013, 20:30
Arkadaşlar motorum satılıktır bilgilerinize..
-
27 Ocak 2013, 16:26
Merhaba arkadaşlar yıllarca kullandığım ybr mi sattım. Amacım uzun yıllardır ertelediğim büyük motor arzumu gerçekleştirmek. Baktım önceliklerin sırası benim motoruma gelmiyor bende kısıtlı bütçe ile de olsa er 5 te karar kıldım. Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim. Topcase demiri sorun mudur?
-
27 Ocak 2013, 17:08
suncet adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar yıllarca kullandığım ybr mi sattım. Amacım uzun yıllardır ertelediğim büyük motor arzumu gerçekleştirmek. Baktım önceliklerin sırası benim motoruma gelmiyor bende kısıtlı bütçe ile de olsa er 5 te karar kıldım. Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim. Topcase demiri sorun mudur?
benim motordaki demirciye yaptırıldı...orjinallerine çok para istiyorlar.
-
28 Ocak 2013, 00:40
Evet galiba daha iyi bir çözüm yok gibi duruyor. Yada ikinci el bulmalı. Er-5'lerde debriyaj çok sıkıntı yaratır mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
babaçi adlı üyeden alıntı
benim motordaki demirciye yaptırıldı...orjinallerine çok para istiyorlar.
Evet galiba daha iyi bir çözüm yok gibi duruyor. Yada ikinci el bulmalı. Er-5'lerde debriyaj çok sıkıntı yaratır mı?
Paylaş
-
28 Ocak 2013, 20:17
suncet adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Paylaş
benim motor 32000 km'de henüz orjinal baskı balatası duruyor üzerinde uzun sürede sıkıntı çıkaracak gibi durmuyor...komple set'de 110 tl civarı
-
07 Şubat 2013, 01:40
ee bu kadarmı kış gelince kimse motora binmiyor galiba .benim motorun ön süspansiyonlarda bir titreşim ver ard arda tekrerlayıp duruyor sonra gene titriyor balanstan mı dır amartisördenmidir .ama saat gibi ha 5titre dur 5titre dur çözemedim bilgisi öngörüsü olan varsa şimdi den teşekkürler.yolunuz açık olsun farınızda...
-
07 Şubat 2013, 04:52
bayrambilgen adlı üyeden alıntı
ee bu kadarmı kış gelince kimse motora binmiyor galiba .benim motorun ön süspansiyonlarda bir titreşim ver ard arda tekrerlayıp duruyor sonra gene titriyor balanstan mı dır amartisördenmidir .ama saat gibi ha 5titre dur 5titre dur çözemedim bilgisi öngörüsü olan varsa şimdi den teşekkürler.yolunuz açık olsun farınızda...
balanstan olsa sürekli yapması gerekmezmi?
-
10 Şubat 2013, 18:38
bencede sürekli olmalı ama bir ara kesiyor sonra tekrar başlıyor e bune anlayamadım.
-
20 Şubat 2013, 01:16
merhaba arkadaşlar bi motosiklet almak istiyorum yeterince 125 tecrübem var, bütçe max 6000 tl er5 alsam pişman olur muyum ya da başka öneriniz var mı ?
-
28 Şubat 2013, 13:49
çelikdemir kardeşim.
bence almazsan pişman olursun ama genede sen bilirsin her er 5 sahibi çok mutlu olmayabilir ama mutludur ve de pişman değildir kanaatimce.
-
07 Mart 2013, 23:52
Arkadaşlar Yeniden aranıza dönmek istiyorum. 2011 mayıs ayında sattığım er-5 imin tadı damağımda kaldı. Yeniden er-5 almak istiyorum şuan araştırma aşamasındayım. Kısmet olursa bir ay içinde tekrardan almak istiyorum. Ayrıca çok temiz bir alet istiyorum. İnş bulabilirim bakalım. Tavsiye edebileceğiniz motorlar varsa sevinirim
-
26 Mart 2013, 20:59
galiba ön amartisör yağında sorun var benim bi değişip bakacaz titreşim geçecekmi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler