ılk selamı ben verım slm dostlar
bende er5 kullanıyorum.makına virajlarda cok yan verıyo lastıklerın yenı olamsına ragmen.ama cok agrasıf bı makına baslangıc ıcın hıc uygun degıl .daha onceden cbr125 vardı buna zıpladım ardından . ama sonucta 500 luklerın ıcınde motoru en ıı frenlerı en kotu olan motor er5 bence kendı kullanmama ragmen .
terformans ve ses olarak nasıl olur acaba.malum 2 sılınıdr
tek ben degılımdır ınsallah
yok tek değilsindir de kawasaki değilmi yavvv (gerçi benim motorum yok kalkıp sizlere akıl vermek haddim değil ama )
kardes cok sagolINSALLH sende bı gun alırsın.hersey kısmet bılıyosun
selamlar diğer kawasakicileri özellikle er5 kullananlar soru ve sorunlarımızla bu başlıkta birlikteyiz
ben er5 lerin sesinin çok hoş olduğunu duymuştum ama...
Ben de bir hafta önce aldım ER-5'imi.İlk motorum.Motor tecrübem de pek iyi sayılmaz. Henüz yol yapmadım. Dur-Kalk çalışıyorum.YBR kullandım ilk zamanlar ona alışmak çok kolay oldu.ama ER-5 ile arada dağlar kadar fark var.touring istiyordum çevremdeki insanların sakın 125 lik düşünme. 250 lik almaa demeleri beni ER-5 e yönlendirdi. Bu arkadaşlar tecrübesine güvendiğim arkadaşlar..Belki alışmak çok zor ve uzun zaman alacak ama ben çok beğeniyorum. İlk motorum olduğundan mıdır nedir bilmiyorum ama aramızda duygusal bir bağ oluştuğunu düşünüyorum. Beni anlıyormuş gibi hissederek konuşuyorum onunla. Geçen gün küçük bir hata ile düşürdüm motoru.yerden bir çırpıda kaldırdım hiç ağırlığını hissetmedim bile. orta sehpaya alıp özür dileyerek hasar var mı diye baktım. Allahtan sadece sol sinyalim kırılmış..
Onu çok seviyorum..
ya arkadaşlar ben bu motorların özeliklerini beğendim hem iyi markalarda bana er5 ve gs 500 ün benzin yakışını belirtirseniz çok sevinirim malüm daha öğrenciyiz bunları düşünerek almam lazım sizlerede çok teşekürle iyi sürüşler msj larınızı bekliyorum.....................
500 lük makina bunlar.. bence 150-160 arası yakar..
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
tüm motorların ortalaması sanki; performans,konfor,ekonomi...vs
tek kötü yanı diğer ark.ların da yazdığı gibi yüksek hızlarda "5cm bile olsa bi cam olsa diyosn 200 gördüm ama bi de bana sorun motorun üzerinde çok zor tutundum,uçuyodm az daha
tawsiye ederim bence en ii 500'lük
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkürler
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
arkadaşlar ben bu konuyu senelerini motora adamış bir abimizle konuştum er-5 için kullanımı rahat bir motor ama sana frenleriyle ne kadar güven veriyo ayrıca aerodinamik yapısından dolayı yuksek hızlarda stabil zorluğu çekildiğini soyledi 500lük makinalar içinde ne kadar önemli bir yere sahipse bence asla bir suzuki gs500e değişmem dedi.ayrıca kafamın almadığı bir konu var 500lük makina yaparlar 170-180 rahatçıkabilir bu alet ama arka freni niçin kampana koyarlar hiç anlamam.
Arkadaşlar kawasaki er5 hakkında iyi ve kötü yönleri nelerdir?
Varsa resim koyarsanız sevinirim...Bulduklarım hep standart....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Evet bende vites düşürünce kitlediğini duymuştum.Bide arka lastiği inceymiş sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)