tamer ne ara sattın olm motoru,arada geçerken görüyor,iç geçiriyordum.
Almayı düşündüğüm motorlar listesinin başıdır er-5,bakalım ne zaman nasip kısmet olacak.
tamer ne ara sattın olm motoru,arada geçerken görüyor,iç geçiriyordum.
Almayı düşündüğüm motorlar listesinin başıdır er-5,bakalım ne zaman nasip kısmet olacak.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Teşekkür ederim İlkan Bey temenniler için.
sattığım arkadaş çok iyi bir insan O yüzden üzülmedim dogrusu,ama hakkını verirmi onu bilemem
şaka bir tarafa geçici olarak arkadaşımın gtr'ını kullanıyorum,motosikletsiz olmak ayakkabısız taşlı yolda yürümeye benziyor.motosikletsiz geçen günlerde mümkün mertebe evde kalıyorum çıkıp dolaşasım gelmiyor.
benim er 5'i alan arkadaş'ta MT'ye üye zaten,kendisine kazasız belasız kullanımlar dilerim..
kısmetse önümüzdeki hafta suzuki bandit 600 S almaya gidecegim hayırlısı bakalım..
kawasaki'nin yeri ayrı ER 5'in yeri ap ayrı her zaman kullandığınız motosikletin degerini iyi bilmeli derim,çok zor bozarsınız onu..
tekeriniz düz bassın arkadaşlar kazasız belasız sürüşler hazır sezon başlarken.
---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
teşekkür ederim.
---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
valla Coşkun'um 3 arkadaş'la pazarlık yapıyorduk kısmet Turgay kardeşimeymiş,hayrını görsün.beni üzmedi 1.5 sene boyunca .
bakımını iyi yaptıgın müddetçe sıkıntı çıkartmayacak motosikletlerin başında er 5 bence.
yol üzerinde şimdilik gtr 250 kırmızı görürsen o benimdir büyük olasılık.
eger mavi tur camlı bandit görürsen o'da benimdir.ama çalışır vaziyette bırakmıyorum benzin pahalı
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Tamer abi iyi dileklerin için çok teşekkürler , senin kadar iyi bakabilirmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım , insan kıyamaz bu makineye zaten =)
Kazasız belasız sürüşler herkese.
Arkadaşlar merhaba..bu gibi soğuk havalarda bindikten sonra yağ seviyesine baktığımız minik pencerenin buğu tuttuğunu göreniniz oldu mu hiç..? geçen hafta bindiğimde oldu ilk..motor dinlenince geçti..bide bu akşam eve geldiğimde gördüm..olabiliyor mu böyle bir gıcık durum..? yağ seviyesinde bir eksilme yada artış yok bu arada...
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
arkadaşlar bende sattım er-5 imi 6.500 Tl e gitti. hazirana kadar üstüne eklersem 2006 fazer alacağım.olurda parayı denkleştiremezsem er-5 e dönerim yine
eyvallah İlkan sağolasın.ilanı vardı ama kalkmıştır artık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5054838/detay/
Hımm bu makina... Alan kişi şanslıymış kazasız belâsız inşallah....
Ben bu aralar Suzuki Inazuma'ya sardım çok kötü :D Gelsin buralarda kullanmak için almayı düşünüyorum..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2602653
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7727640/detay/
Bu camı deneyen veya kullanan varmı tavsiya edermisiniz
Bende kappanın camı vardı kask vizörü veya çeneliği açık 40km hızla bile rüzgar tokatlamasından rahat gidemiyordum :D Söktüm rahat ettim.Tam naked
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
hiç alma bosuna bi anlamdı yok bende motordan cıkarttım evde duruyo bosuna sana daha cok zararı olur hıc gerek yok
geçen gün yazdım yazdım cevap dedim MT eror verdi O kadar yazdıgım boşa gitti,bende yazmadım bir daha
cam olayını bende sevmiyorum ama 180 km üzerine çıktıgında aşırı rahatsızlık veriyor O an diyorsun arkasına sığınacağım bir cam olsa keşke
givi'nin rüzgar türbülanslı camı var anes motorda bir ara vardı şeffafımsı gri'ye çalan renk 180 euro fiyatı vardı.biraz pahalı gibi ama işlevsel ve görsel açıdan suzuki ve ER 5'e çok yakışıyor tavsiye ederim.
diger 100 tl lik camlar hiç hoş durmuyor takmamak daha iyi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
benim er-5 tede olan Givi Universal A 750 cam kolay sökülür takılır olması ve dizaynıyla er-5 e en çok yakışan cam derim.
Arkdaşlar resimde görünen çantamı kullanmadığım için satmaya karar verdim. Bağlantı demiri ve 46 Lt. Kappa çanta..Tertemiz..İhtiyacı olan varsa..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim bu bilgiler ışığında sanırım rüzgarlık almayacağım.
geçenlerde arıyordum begendiğim cam modelini bir tanesini buldum
Uploaded with ImageShack.us
buda cam ölçüsü
Uploaded with ImageShack.us
Sessizliğe gömülmüş topic , biraz canlandıralım, sezon açıldı herkes hasret gidermeye başladı motorlarıyla galiba =)
Beyler kawa er6n lerin fiyatları geçen sene 9-10 arasıydı.Şimdilerde 12-13ten aşağı fiyat yok.Bizde ER5lerin fiyatlarını 9-10 liralara mı çeksek ne yapsak diye düşünüyorum :D
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)