fena olmamış ama yuvarlak farlara kafa grenajı gitmiyor bence
fena olmamış ama yuvarlak farlara kafa grenajı gitmiyor bence
iğrenç....
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Benim gözümde ER-5'in karizması apayrı! Tahminimce fotoğraftaki aksesuardan daha çirkini yapılamazdı.. berbat, berbat.. Zevk işte..
Orijinal halini daha çok beğenmekle birlikte ilk fotoğrafın küçük halini hızlıca geçerken görünce cidden Ybr sandım.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
200 euro fazla bence.. o kadar ilgi çekici deil ama kötüde olmamış..
CBR 600F Honda,
niye o kadarde kötü değil. ama o kadarda para verilmez yani
arkadaslar selam aynı renk ve aynı grenajdan bendede var cok begenmiyorum bende fakat yüksek hızda işe yarıyor özellikle kışın kullanmakta fayda var ama orjinal hali elbetteki daha güzel herkeze sevgiler
benden başka beğenen pek yok galiba....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan abim iyi güzel uğraşmışın elcazina sağlık emme velakin bende beğenmedim bu kafa grenajı olayını, sade hali daha iyiydi...ama yine de sana bir çiçek abi
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
bööööööööö hiç olmamış bence deeeeeee
...............
granajsız olmaları naked ları daha çekici yapıyor bence..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
yav valla bana pek sempatik geldi...tek far olayını efsaneye dönüştürmelerine uyuz oluyom dostlar...yoksa granajlıda er-5 granajsızda er-5...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
gereksiz eklentiler bunlar.ne kadar sade o kadar iyi.
Emeğe saygı duyuyorum ama çok kötü durmuş kusura bakma kardeşim
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
mete abi varya şimdi kafayı yicem yarışta ebn senin hemen arkadaydım ya nasıl senle irtibata geçmedim ya çekindim şimdi foto nu görünce aaaaaaaaaaaaa dedim tüh yaa hemen arkadaydım sende fanta içiyorduun..
delikanlı motora arabesk muamelesi...
allah bilir grenajın içine oto teybi ile operlör koymayıda planlıyodur sahibi olan arkadaş ....
dünya ve içindeki tüm motorlar senindir...
koray_77 adlı üyeden alıntı
dostlar paylaşımlar için teşekkür ederim...
koray 77 kardeş hangi yarış abicim...motogpmi yoksa...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)