skullhunter ben bir senedir 110ft kullanıyorum. az da olsa büyük motor deneyimim var ( x8,z750 ) seneye er5 almam doğru olur mu? yani yeterli deneyimim olur mu? şu an motorum yaklaşık 5000km de
skullhunter ben bir senedir 110ft kullanıyorum. az da olsa büyük motor deneyimim var ( x8,z750 ) seneye er5 almam doğru olur mu? yani yeterli deneyimim olur mu? şu an motorum yaklaşık 5000km de
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Biloo Villa levente sor bakalım parcaları kimden alıyormus ?dakka bir gol bir sana ne yedek parçası lazım hocam , artık z-moto haricinde etilerde villa levent'te kawasaki bayiliğini aldı orayada bi sor istersen ,
Tel: 212 - 279 51 21 - Barış , bu arkadaş sana yardımcı olur sanırım
bide daha sonra bizi bilgilendirirsen sevinirim tedarik edip edemediğin ve sana karşı yaklaşımlarıyla ilgili
Cavap = Zmoto ya da zmotodan almıyorsa yetkili kawasaki bayii degildir.
bu topiği açan arkadaş belli değil mi ya? niye nicki falan yok?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
topici açan "miskin" miş les
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
er5 fena değilde, motoru biraz eski teknoloji. bu sene er6 çıktı, üstüne biraz daha koyup omden al bence.
Abi son günlerde eski mesajları hortlatmak moda oldu
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Ben de illet oluyorum o işe ama, bu onlardan değil.Prometheus adlı üyeden alıntı
Bu, başlıkta da yazdığı gibi, Kawasaki Er-5 in resmi motosiklet.net sayfası.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Ne parçası lazım onuda yazarmısın ?arkadaşlar er5 parçası lazım acele
tel:05447943248
mesajı hortlatmak değil amacım
parça soran arkadaş neden sormuş anlamadım. cevabını bile okumamış.
konyada kawasaki parçası 1 ayda geliyormuş. kawasaki de parça büyük sorun duyduklarıma göre. en iyi honda heralde bu konuda. peki honda da bu süre ne kadar mesela??? konya honda bayisinde de bulunamayan parçalar varmış. 1-2 aydır bekliyolarmış.
mesela cbr600f in grenajını istesek kaç günde
zx-12r ın grenajını istesek kaç günde gelir.
komple grenaj örnek için. arasındaki fark için sordum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadaşlar bir zamanlar muhasebe personeli olduğum YKM Genel Merkezin önünde bir motor gördüm...neyse bakayım şu motora dedim...birde ne göreyim...meğer bizim er-5 miş...uzaktan farkedememişim...oldum olası er-5 ve cbr 125 e antipatim vardı...verilen paranın hakkını vermiyorlar diye...ama bu kafa granajıyla er-5 bir nebze farklı bir imaja bürünmüş...motorun sahibi arkadaşa ulaştım ve bu granajı yurtdışından 200 euroya getirtdiğini öğrendim..sizlerle paylaşmak istedim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok be abi bihalta benzemiyo bu
standart hali daha hoş bence
bencede çok kötü durmuş. abi orjinal hal çok kral motorun ama neden öyle diyosun
böyle ybr den farkı yok orjınali daha iyi
valla bana öyle amele tek far gelmez...granaş motorun vazgeçilmezi gibi geliyor bana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mete han kardeş gerçekten orjinalı daha iyi abe.200 Euro ver motoru çirkinleştir.500 ün Kralı daima Suzuki GS 500.Duruşu bile başka
bi ben bulamadım gs 500
özaktaşı abicim al gs 500ü vur er-5.e...tokuştur abiş yav...
+ 1ozaktasi adlı üyeden alıntı
Bence granaj güzel olmuş. Bana 70 li yılların cafe racer larını hatırlattı. Ducati monsterde çok daha iyi dururdu o ayrı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)