ben bujileri değiştirsem sanırsam sorunum çözülcek nasıl değiştirebilir yardımcı olabilirseniz sevinirim? ilk önce benzini boşaltıp arkadasın motorundan cekip koyacam bence benzinden olmassa buji olmasssa en son çare ustaya gitmek
arkadaşlar bu akşam iş dönüşü bir abimi ziyaret ettim otopark işletiyor uzun zamandır görüşmüyorduk...motoru gördü çok beğendi filan neyse ayak üstü cila atayım dedi yan kapaklar,ön çamurluk,depo filan.SONAX NANO PRO RENKLİ CİLA SİYAH...tavsiye ediyorum siyah motor simsiyah oldu ışıl ışıl parlıyor... siyah er 5 lere duyurulur...ilk fırsatta alıp kendimde uygulayacağım..
sorun çözüldü sorun benzinmiş arkadaslar bosalttım diger motorumdan yarım litre benzin koydum bastım neyse motorun ısınmasını bekledim bu arada petrol ofisine çektim 10 liralık benzin aldım. sonra yavas yavas baktım baktım bişey yok asıldım motorun anasını belledim 10 km yol yaptım 3. vites te 140 150 banamısın demedi motor büyük bir dertten kurtuldum valla varya 1 2 haftadır kafayı yedirtti siz siz olun bp den benzin almamaya özen gösterin hatta olabildiğince aynı istasyondan benzin alın arkadaşlar
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...#ixzz1NvchFKHl
[QUOTE=cekokk;2366862]sorun çözüldü sorun benzinmiş arkadaslar bosalttım diger motorumdan yarım litre benzin koydum bastım neyse motorun ısınmasını bekledim bu arada petrol ofisine çektim 10 liralık benzin aldım. sonra yavas yavas baktım baktım bişey yok asıldım motorun anasını belledim 10 km yol yaptım 3. vites te 140 150 banamısın demedi motor büyük bir dertten kurtuldum valla varya 1 2 haftadır kafayı yedirtti siz siz olun bp den benzin almamaya özen gösterin hatta olabildiğince aynı istasyondan benzin alın arkadaşlar
hadi gözün aydın bu arada 3.vites 140-150 kmh yardırmışsın demek motoru kötü referans, ilerde satılığa çıkarırsan yazdıkların delil olarak kullanılabilir!mesela benim hiç işim olmaz,hayatta ilgilenmem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------
haziran çok erken dostum,gel şunu Ağustos yapalım
ona bakarsan senin motora hiç bakmazlar serhat abi aldığın gün 180 bastın daha ben 160 cıktım sonrasına cesaret edemedim rüzgar ucuracak gibi oluyor
aynen dogru söylüyorsun ama sekli bozuyor gibime geliyor hoşuma gitmedi fazla bu arada arka çantayı versene bana bende yaptırmak istiyorum ne kadar maliyet çıkar ki bu ara sana yakısmıyor o canta yaa sen en iyisi ver şu kardeşine hediyen olsun
söz söz
çıkma filan bulunur aslında daha uygun fiyata getirilebilir.bence gerekli bir aparat faydaları saymakla bitmez tavsiye ediyorum biraz zırıltı ve bozuk yolda giderken ses yapması dışında iyi
bu arada bizim motorun senelik vergisi kaç kayme
selam arkadaşlar
nasıl gidiyor kawa'lar
geçen hafta sonu Bursa gezisi dönüşünde yakıt hesaplaması yaptım km de 182 krş yaktı dip gaz
demek oluyor karbüratör temizliği yakıtı baya düşürmüş.tavsiye ederim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
45 TL olması lazım.
kawalar iyi ama seninki kadar tutumlu değil depo indi yine kırmızı çizgiye bi elde bizimkilere atıver
Bu arada e-bay den km teli sipariş etmiştim geçen hafta bugün geldi...taktım çalışıyor,sorun yok bide şu devir saati çalışsa!nedir beyler sizce sorun eski usul tellide değil ki ,sorun elektronik olmalı sanırım,varmı tecrübesi olan,bilen??
ya açamadım gitti konuyu,boş vakitlerde gezmekten vakit bulamıyorum Pc başına oturmaya.bir bakınıp çıkıyorum fazla radyasyon almaya niyetim yok dışarda motosiklet'le dolaşmak varken.
son bakımdan sonra anlaşılır şekilde yakıtta azalma oldu ve motosikletin çekişi zaten güzeldi daha'da güzel gaz açmaya başladı.
aslında karbüratörü dağıtmak kolayda toplaması zor.
dağıtmadan önce hortum bağlantıları karışmasın diye yakın kadraj bir kaç foto sonradan çıkacak sıkıntıları engelleyecektir.
ben km saatinin içine led döşerken komple saati dağıtmıştım.hatta resimlerinide çekmiştim.elektronik devir saati,eğer sinyal geliyorsa büyük olasılık kablolarda oksitlenme vardır yoksa kolay kolay arıza yapıcak bir parça değil,kaza durumu hariç.bizim kawaların km saatleride pek pahalı cinsten ama e-bay 'da fiyatlar baya uygun.
hayırlı hafta sonları turlamaya devam,kazasız belasız
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)