Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mayıs 2011, 17:53
Reklamlar
-
12 Mayıs 2011, 19:38
arkadaşlar er5 almayı düsünüyorum bi motor buldum 2005 model devir saati çalişmıyor yardımcı olursanız sevinirim devir saati tamir olurmu???
-
12 Mayıs 2011, 21:42
cekokk adlı üyeden alıntı
bakalım bir saat içinde paylaşcam arkadasım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
arkadaşlar sonunda aldım motorumu ayların hasreti bitti
adam eve bırak beni dedi abi nasıl bırakım zaten 2 3 gün sürmicem dedim bırakırsın bişey olmaz dedim allahtan bir aksilik olmadan ilk 5 km lik yolumu kat ettim trafikte 80 i gecmedim ama motor resmen parcala beni diyor
sanırım 1 haftaya kadar baya bir alışırım gibime geliyor motora hiç stop ettirmedim hayret ettim
bu arada mil olayı amerikan versiyonlarında varmış bunlar japonmuş onu da öğrendim sizler için
Hayırlı ugurlu olsun güle güle bin dostum.Sakın motorun sözünü dinleyip onu parçalamaya çalışma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
neco06 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar er5 almayı düsünüyorum bi motor buldum 2005 model devir saati çalişmıyor yardımcı olursanız sevinirim devir saati tamir olurmu???
Tamir olurmu olmazmı bilmiyorum ama cok dikkatli ol cünkü ustamın bana dediği en pahalı parçalardan biri km ve devir saatiymiş.
-
12 Mayıs 2011, 21:54
yeni alan arkadaşlara hayırlısı olsun diyelim darısı başıma bende pusuya yattım gönlüme göre bişey bakıyorum...
bu motordan gelen zırıltı vb ses meselesi açılmış geçenlerde akşam üzeri üçkuyular semt garajının yanından bi fazerın arkasında geçen mavi er5 bu siteden bir arkadaş ise söyleyim motordan şıkır şıkır ses geliyor ve uzaktan bile duyabiliyordum belki zinciri bollamıştır dicem ama onun sesine benzemiyordu
-
13 Mayıs 2011, 01:18
Er5Denizli adlı üyeden alıntı
Yani benim asıl demek istediğim şu idi. 2005 model altındakilerde 2004 de km saati olmaması lazım diye biliyorum , onun yerine mil saati olması lazım diye biliyorum.Acaba değişmişmi yoksa benmi yanlış biliyorum.
Benim motordada boştan bire atarken biraz tık ediyor.Normal diye düşünüyorum arkadaşımınkidede öyle...
2004 lerde iki ayrı model vardır. amerikan ve japon. zaten amerikan da er-5a yazar ruhsatta
ilk aldğım zamanlarda yakıtı ölçmüştüm. 18 kuruş tu ama o zamanlar da benzin 3lira 95 kuruştu
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
13 Mayıs 2011, 09:57
-
13 Mayıs 2011, 10:28
cekokk hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız bimeyi nasip etsin...
ARkadaşlar lastik basınçlarını ne yapıyosunuz?? benim arka lastik 140'lık ön 120'lik. kaç basmak lazım acaba??
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
13 Mayıs 2011, 11:06
Katalogda ön 32 arka 36 görünüyor. Ama orjinal arka lastik 130/70-17 dir. Seninki biraz daha geniş.
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
-
13 Mayıs 2011, 13:20
arkadaslar tekrardan ben ufak tefek sorularım olacak sizlere
birincisi antalya cok felaket yagmurlu bu aralar motor berbat durumda pazar günü güzelce yıkıcam motoru bu arada zinciride yaglamak istiyorum aldıgım kişi özellikle söledi heray zincirini yagla dedi ne önerirsiniz yağ olarak nasıl birşey almam gerek?
ikincisi kırmızı cant şeritlerinden alacağım ayrıca bir hava katıyor motora! ayrıca arkaya kırmızı file almayı düşünüyorum bunları nerden tedarik edebilirim?
üçüncüsü de üzerine örtü alacam motorun hem kir tutmasn diye hemde motorum kapıının önünde duruyor aşırı ilgi çekiyor 1 haftaya kalmaz alıp götürürler diye korkoyurom nasıl bişey almamı tavsiye edersiniz
yorumlarınızı bekliyorum?
-
13 Mayıs 2011, 13:58
arkadaslar tekrardan ben ufak tefek sorularım olacak sizlere
birincisi antalya cok felaket yagmurlu bu aralar motor berbat durumda pazar günü güzelce yıkıcam motoru bu arada zinciride yaglamak istiyorum aldıgım kişi özellikle söledi heray zincirini yagla dedi ne önerirsiniz yağ olarak nasıl birşey almam gerek?
ikincisi kırmızı cant şeritlerinden alacağım ayrıca bir hava katıyor motora!
ayrıca arkaya kırmızı file almayı düşünüyorum bunları nerden tedarik edebilirim?
üçüncüsü de üzerine örtü alacam motorun hem kir tutmasn diye hemde motorum kapıının önünde duruyor aşırı ilgi çekiyor 1 haftaya kalmaz alıp götürürler diye korkoyurom nasıl bişey almamı tavsiye edersiniz
yorumlarınızı bekliyorum?
Birincisi : Ben her uzun seyahetten sonra mutlaka zinciri temizler ve yağlarım.Temizleyici olarak eskiden gaz yağı sıklıkla kullanılıyordu. Şimdi ise çok değişik markaların zincir temizleme spreyleri var. Önemli olan temizleyicinin o-ringli zincirlere zarar vermeyecek yapıda olmasıdır. Ben Castrol marka zincir temizleme spreyi ve zincir yağı kullanıyorum. ( Arkadaşım Castrol bayisi, ayıptır söylemesi beleş alıyorum)
ikincisi : bu istediğin malzemeler internetten kolaylıkla bulunuyor ama ucuz şeyler zaten bi o kadar kargo parası verme. Antalya'da motor malzemesi satan yerler çoktur be sevgili kardeşim.
Üçüncüsü : Alacağın örtü su geçirmez yapıda ve sağlam olmalıdır. Çok dandik alırsan bir iki aşırı rüzgarda yırtılıyor. ( tecrübe ile sabit) Motorun altından bağlantı kopçası gibi bişey olusa daha iyi oluyor. Rüzgarda uçma dedi olmaz. Motoru kesinlikle sabit bi yere sağlam bir kilitle bağla. Hırsıza kilit dayanmaz ama sen yine de önlemini al. Sırf açık otoparka koymam lazım ve güvenli gelmediği için motor hafta içi fabrikada duruyor. Sadece hafta sonları eve getiriyorum
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
-
13 Mayıs 2011, 15:30
navier adlı üyeden alıntı
birincisi : Ben her uzun seyahetten sonra mutlaka zinciri temizler ve yağlarım.temizleyici olarak eskiden gaz yağı sıklıkla kullanılıyordu. şimdi ise çok değişik markaların zincir temizleme spreyleri var. önemli olan temizleyicinin o-ringli zincirlere zarar vermeyecek yapıda olmasıdır. Ben castrol marka zincir temizleme spreyi ve zincir yağı kullanıyorum. ( arkadaşım castrol bayisi, ayıptır söylemesi beleş alıyorum
)
ikincisi : Bu istediğin malzemeler internetten kolaylıkla bulunuyor ama ucuz şeyler zaten bi o kadar kargo parası verme. Antalya'da motor malzemesi satan yerler çoktur be sevgili kardeşim.
üçüncüsü : Alacağın örtü su geçirmez yapıda ve sağlam olmalıdır. çok dandik alırsan bir iki aşırı rüzgarda yırtılıyor. ( tecrübe ile sabit) motorun altından bağlantı kopçası gibi bişey olusa daha iyi oluyor. Rüzgarda uçma dedi olmaz. Motoru kesinlikle sabit bi yere sağlam bir kilitle bağla. Hırsıza kilit dayanmaz ama sen yine de önlemini al. Sırf açık otoparka koymam lazım ve güvenli gelmediği için motor hafta içi fabrikada duruyor. Sadece hafta sonları eve getiriyorum
dogru söylüyorsun bende şimdilik ögrenme amaçlı biraz sık kullancam sonrasında hafta içleri dükkanda kalcak hafta sonları bincem sadece. Bu arada sizin yaş kaç?
-
13 Mayıs 2011, 17:07
dogru söylüyorsun bende şimdilik ögrenme amaçlı biraz sık kullancam sonrasında hafta içleri dükkanda kalcak hafta sonları bincem sadece. Bu arada sizin yaş kaç?
Hayırdır, yaşımı neden merak ettin.
-
13 Mayıs 2011, 17:10
öyle yaa bir sebebi yok sen sormadan ben söyliyim 21 benim ki
-
13 Mayıs 2011, 18:40
öyle yaa bir sebebi yok
sen sormadan ben söyliyim 21 benim ki
Yanlış anlama insan 30'u geçtikten sonra yaş konusunda biraz daha hassas oluyor. Tribe giriyor iki dakikada
-
13 Mayıs 2011, 19:09
Yanlış anlama insan 30'u geçtikten sonra yaş konusunda biraz daha hassas oluyor. Tribe giriyor iki dakikada
Süper bir yorumdu :D bu arada benim yaşım 24 ama yavaştan seni anlamaya başlıyorum sanırım
-
13 Mayıs 2011, 20:01
abim bırak yaa ne psikolojini bozuyorsun en olgun yaşındasın valla boşver takma kafana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
yaaa arkadaslar kilitti brandaydı disk kilidiydi derken en salamı alarm taktırmak herhalde bizim motorlara alarm taktırabilirmiyiz?
-
13 Mayıs 2011, 20:31
Birincisi : Ben her uzun seyahetten sonra mutlaka zinciri temizler ve yağlarım.Temizleyici olarak eskiden gaz yağı sıklıkla kullanılıyordu. Şimdi ise çok değişik markaların zincir temizleme spreyleri var. Önemli olan temizleyicinin o-ringli zincirlere zarar vermeyecek yapıda olmasıdır. Ben Castrol marka zincir temizleme spreyi ve zincir yağı kullanıyorum. ( Arkadaşım Castrol bayisi, ayıptır söylemesi beleş alıyorum
)
ikincisi : bu istediğin malzemeler internetten kolaylıkla bulunuyor ama ucuz şeyler zaten bi o kadar kargo parası verme. Antalya'da motor malzemesi satan yerler çoktur be sevgili kardeşim.
Üçüncüsü : Alacağın örtü su geçirmez yapıda ve sağlam olmalıdır. Çok dandik alırsan bir iki aşırı rüzgarda yırtılıyor. ( tecrübe ile sabit) Motorun altından bağlantı kopçası gibi bişey olusa daha iyi oluyor. Rüzgarda uçma dedi olmaz. Motoru kesinlikle sabit bi yere sağlam bir kilitle bağla. Hırsıza kilit dayanmaz ama sen yine de önlemini al. Sırf açık otoparka koymam lazım ve güvenli gelmediği için motor hafta içi fabrikada duruyor. Sadece hafta sonları eve getiriyorum
gaz yağı çok ucuz spreylee göre. hem bezle boyayı sil bi izle..hem parladığını hemde küflenen yerlerin küfünün attığını göreceksin. ben sprey ile komple gazlıyorum. plastik alanlara zaar vermez...
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
13 Mayıs 2011, 21:10
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
gaz yağı çok ucuz spreylee göre. hem bezle boyayı sil bi izle..hem parladığını hemde küflenen yerlerin küfünün attığını göreceksin. ben sprey ile komple gazlıyorum. plastik alanlara zaar vermez...
nerden alabiliriz bu gazyagını? gazyagıyla zinciri temizledikten sonra yaglıcaz dimi ayrıca?
-
14 Mayıs 2011, 01:12
zor bulunuyor ama satan petrol ofisleri var. Once temizliyecen sonra yağlıcan
-
14 Mayıs 2011, 13:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler