benim senelerdir takip ettiğim motosikletdir bunlar 500 cc en güzel seçimdir hem şehir içi hem şehir dışı yakıt oranları'da normaldir,çok rahat şekilde 600-1000 cc ile uzun yola beraber çıkabilirsiniz sizi yolda bırakmaz.
orta sınıf bir motosiklet olunca haliyle biraz paraya kıyıp iyi birşeyler almalı,sonradan üzülmemeli.
benim hiç sevmediğim bir şey var makyajlı ama sorunlu araçlar
aslında bizim anlatmak istediğimiz bu bir arkadaş vardı 99 er 5'e 6500 TL istiyordu geçen sene ve sattı sebebi motoru çok temizdi.
ben O kadar motor sattım birtanesi daha beni arayıp abi motorun şu arızayı çıkardı demedi,duymakta istemez keza öyle birşey olsa getir motoru al paranı kardeşim derim,çok titizim belki ondandır.
mesela motosikleti cc ve model yükseltmek için satılığa koydum yağ değişim km'sine daha 1000 km var ama yağ-yağ filtresini dün değiştirdim çıkan yağ tertemizdi,servis abi yağı erken değiştiriyorsun yağın çok temiz dedi
dedim olsun değiştirelim alt tarafı 125 tl.
motosiklet almanın tam zamanı hazır fiyatlar artmadan yeni motosikletlerimizi almalı kısmet bakalım bende er-6 veya bandit kovalıyorum ama temizini bulmaya çalışıyorum,uğraşmaktan bıktım artık.