Amortisör keçeleri piyasadan bulunan keçelerden degil ama gebzede bi motorcuda bulmuştum lazımsa numaralarına bakarım
Amortisör keçeleri piyasadan bulunan keçelerden degil ama gebzede bi motorcuda bulmuştum lazımsa numaralarına bakarım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
http://www.ozenplexi.com/
Motosiklet için uygun fiyata ön cam yapıyorlar.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
bende İzmir'den er5 bakıyorum aranıza katılmama az kaldı,İzmirde pek satılık er5 yok gibi http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42771250/detay
şu ilanda ki motoru düşünüyorum tanıyan,bilen yada gidip bakmışlığı olan var mı?siyah renk yakışıyor bu motora
____it's my life_1982____
maşallah manisadanda amma çok er5 geçmiş be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
eyvallah dostum iyi dileklerin için teşekkürler
yav arada oluyor öyle manisadan gidipte izmirde apaçilik yapan arkadaşlar o yüzden hepimizin adı çıkıyor işte plaka bi er5 için iyi bir plaka o zaman toprağım olarak gayet alışkınsınızdır manisa-izmir ilişkisine görüşmek dileklerimle saygılar
evet siz söyleyince dikkat ettim yazı karakterinde fark var işlem görmüş olabilir,ilanlara baktığımda İzmir'de pek satılık er5 yok 7bin tl isteyenler var ama bence fazla istiyorlar birazda daha verip farklı motorlar alınabilir,bence er5in nikelaj aynaları ve farı hoş durmuyor alınca ilk işim farı değiştirmek olucak nikelajı sevmiyorumve bu motora 6000 tlden fazla vermek istemiyorum (yinede büyük konuşmayım)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------
arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...acirmayin.html
parca arayan varsa bi göz atın arkadaslar
Motoru 6.100 TL ye aldım.
Ön - Arka frenleri, Lastikleri, yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Karbüratör ayarı yaptırdım. Toplam 650 TL masraf oldu.
Eksoz değiştirdim. (keyfe keder ses için) : 250 TL
Toplam 7.000 TL ye sıfır makine oldu.
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)
Ben de pazartesi aldım. 5.750 verdim. Siyah, sadece yağ ve filtre değişti. Lastikleri yeni diyebilecek kadar iyi ve 46 lt kappa var. Bana da 5.900 geldi işte. Hayırlı olsun.
yeni er 5 çiler motorunuz hayırlı olsun,kazasız belasız kullanımlar dilerim.
dikkat ediyorum piyasadaki er 5 lerin % 80 'i siyah,karıştıracağız motorları sonunda hepsi bir birine benziyor maşalllah
kısmetse bende er 5 ile uzun soluklu bir tura çıkmayı düşünüyorum haftaya,bursa-balıkesir-denizli-izmir-çanakkale-tekirdağ-edirne belki yunanistan dön geri İstanbul bakalım uzun koşuda nasıl randıman vericek 200-300 km lik koşularda sıkıntı yok maşallahı var hadi biraz daha gezelim der gibi bana
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)