Teşekkür ederim Arjantinli69. Evet motor gerçekten çok temiz. Epey bi aradık, İzmir'de temiz Er-5 bulamadık. Kalktık gittik Manisa'ya.Plaka da güzel olunca 35 plakaya çevirmedik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------
Sağolun iyi dilekleriniz için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------
Sabırlı olmak gerekiyor biraz. O kadar çok motora baktım ki. Aslında bi ara sıkılıp içime sinmeyenleden birini alacaktım ama nedense bekledim işte...
Kıskandım şimdi bir iki resim de ben koyayım bari
Arjantinli69, delicoban08 sizin makinalar da güzelmiş, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Koruma demiri ve ön cam düşünüyorum. Koruma demirini kendim yapıcam(Alp_Tunay'ın tecrübelerinden faydalanarak) Ön cam konusunda ise hala net değilim aslında. Postacı motoru gibi görünmesini istemiyorum camla, ama işe otobandan gidip geliyorum. Rüzgar fena çarpıyor.
ulem boy boy koymuşsunuz fotoları ben daha gidip servisten alacam hesapta
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
teşekkür ederim emrecim
2004 ile 2006 arasında kilometre gösterge kabında renk farkını bilmiyorum ama benim motorda 2004 gösterge kabı parlak(belki armeikan ondandır) egsoz farklıdır nikelaj deildir boğazları bir de arka grenajları daha kalındır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
emrecim benim 2004 amerikan göstergeler mil ve km. sayaçları mil olarakçalışıyor.
ama o alttaki vites göstergesi yok orda 2005 ler gibi benzin göstergesi var sadece.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
By kaptanh at 2010-11-26
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
hocam hayırlısı olsun kazasız belasız keyifle kunlanın işallah manisadan bi arkadaşımıza alıcaktık sizin satın aldığınız motoru bize nasip olmadı fiyatta anlaşamamışlardı nasip size imiş keyifle kunlanın çok temiz yakışıklı sık bi motor aldınız cidden hatta bi ara plakasından dolayı zaten ilk sahibi arkadaşımdı ben bile almayı düşünmüştüm hoşumada gidiyor zaten er5ler neyse nazar değmesin maşallah
Navier'in gazına gelip bende ER-5 aldım. Bu da benim makinenin resimleri.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------
ER-5 için ön cam arıyorum. Tavsiyeniz nedir? Ayrıca çevrenizde çıkma ön cam satan varmıdır? Yardımcı olabilir misiniz...
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)
hayırlı olsun Orbues senin canavarda güzel temiz görünüyor,kazasız belasız kullanımlar dilerim.istersen www.sahibinden.com da uygun camlar var pleksiden 100 tl fiyatları,ama givi camlar daha güzel güzel oldukları içinde fiyatları fazla.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
batuhan 35
Aradığım cam seninki gibi. nereden aldın? kaça aldın?.....
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)
oooo orbues kardeşim hayırlı olsun. Makina güzel görünüyor. Görüşemedik bi türlü.
batuhan senin er 5 te baya güzel bakımlı görünüyor
kazasız belasız kullanım dilerim.
bu arada merak ediyorum benim motordan hafif sanki egzantrik zincir sesi gibi bir zırıltı geliyor.geçen hafta İsa ustaya gösterdim sen buna sesmi diyorsun dedi gönderdi beni
ama ben egzoz sesi hariç motordan ses gelmesine sinir oluyorum.sağlam güzel bir doktor lazım benim er 5'e.tavsiyelerinizi alabilirim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Buda bizim karakaçan
ENGİN CAN maşşallah nazar değmesin. eğer imkan olursa yazın benimki de aynı olacak bakalım... o zaman senden bilgi alırız artık.
Arkadaşlar internetten servis kitapçığı aradım ama bulamadım. buralarda var gibi hatırladım ama onu da bulamadım. bu bizim eksantrik zinciri hakkında bilgisi olan var mı? kle'nin ya da en500'ün zincirleri olur mu? yahut en kestirmesi ölçülerini bilen var mı? bir de ön kol keçelerinin ölçüleri lazım.
şimdiden teşekkür ettim...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)