Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Burda bilgili insan var bi kaç tane kardeşim ama yardım etmiolar ,boş konuşan bilgisiz artistlere soruncada yanılgıya düşüyosun ! Motor çok temiz sıfır ayarında .Yanında sıfırı var inan plakayı görmedim karıstırdım Ya alamazsam zaaten yerini sölicem herkese korkuyomda bi yandan kaptırcam die :D
Leonine haklısın ucuz olmaz er-6 hayal şimdilik
Reklamlar
-
benim bir bilgim yok arkadaşım dediğim gibi motorlarda da yeniyim ama bizim arkadaş dediğim gibi 2004ünü senin söylediğin fiyata almış ama yardımcı olucaktır arkadaşlar bu kadar sitemkar olma
-
sağol kardeş sende istanbul bursa neresi memleket
????
-
ben istanbulluyum istanbul küçükçekmecedenim okulum bursada o yüzden bursadayım ama gidip geliyorum istanbula.İstediğin motora kavuşman dileğiyle
-
arkadaşım o kilometrede makina temizse fiyat mükemmel içine sindiyse al derim önemli olan olayı senin kafanda bitirmen insanlar ne kadar al yada alma desede makinaya sen biniceksin keyfini sen süreceksin ......
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
Haklısın dostum güzel konuya değinmişsin herkes al dio kaçmaz dio er- 6 yı gördüm hasta oldum ama ona güç yetmez sabredememde aliim diorum artık şu er-5 i bi kaç kuruş eksiğim var tamamlıyım peşindeyim motorun ...
TORNADO arkadaşım bende bursada okudum bölüm ne ?Gelirim senin yanına motoru kapiim bursayıda ösledim hani....
-
İşletme 3.sınıf murana buyur gel beklerim bir çayımızı iç kapımız herkese açık sadece muranaya değil
-
Sadece çay mı TORNADO,
Belki Düzce'den geliriz kıştan sonra.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
-
benim hiç bilgim yok ama iyi motor a benziyor...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Kawasaki ER5 Hakkında Her Şey
arkadaşlar ilerde er5 almayı düşünüyorum. haftasonu kawasaki bayisindeydim. er5 gerçekten çok hoşuma gitti. ama parça fiyatları hakkında pahalı deniliyor. mesela diğer rakipleriyle gs500 ve honda cbf500 le arasındaki parça fiyat farkı nasıl? özellikle er5 kullanıcılarından değiştirdikleri ve bildikleri parça fiyatlarını rica ediyorum. mesala gs500 ve er5 arasındaki yedek parça fiyat farkı ne kadar? şimdiden sağolun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Buna en iyi cevabı Skullhunter verir sanırım. Benim tahminim parça fiyatları yaklaşık değerdedir ancak stoklarda bulunabilmesi ve ülkeye gelişi zaman alıyordur.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
hava filitresi+yağ filitresi+2 buji =105ytl (suzuki gs500 2004) belki fikir verir
-
Butun markalar parcalarini asla ve asla kendileri uretmezler. Baska sirketlere uretim hakki verrirler. Mesela BMW'nin butun kucuk parcalarini Bosch uretir ve plastik parcalarini VDO uretir. Ondan kucuk parca ureten cok sirket var, kucuk parca deyince filitre, boji, debraj, fren, zincir, vs. o tarzda seyler. Bu nedenle bu parcalari bulmak sorun olmuyor ve fiyatlarida uygun oluyor.
Sorun diger parcalarda, diger parca deyince dynamo, silindir, radiyator, vs. Bu parcalarida disaridan aliyorlar ama kalite kontrol nedeniyle sadece 1 veya 2 sirketden aliyorlar ve bu sirketler sadece markanin ismi altinda ve markaya ozel calisiyor. Bu nedenle bu parcalar daha zor bulunuyor ve gundemde lazim olunmadigi icin bayiler bu parcalari depolarinda bulundurmuyor.
Istetmeleri lazim, ve sadece markadan istetebildikleri icin katalog fiyatina istetebilirler. Katalog fiyatida pek uygun olmuyor. Bu her ulkeye, nerede olsa gecerlidir.
Bu nedenle kucuk parca fiyatlarin arasinda pek buyuk bir fark olmiyacagini saniyorum. Buyuk parca farkli bir olay ve markadan markaya degisiyor.
-
kawasaki er5 in parçaları diğer markalara göre mesela yüzde kaç pahalı?
-
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
hava filitresi+yağ filitresi+2 buji =105ytl (suzuki gs500 2004)
belki fikir verir
yuh abi ya bunlar ne yapmış böyle.bu fiyatlar sadece parça fiyatımı.deişim ücretide dahilmi yoksa
-
Admin
-
Skullhunter bende senin görmeni istiyodum topiği.
geçen cumartesi izmir özgül motordaydım. özgül motor tanıdık zaten. ben gs500 istemiyorum zaten. büyük motorların hepsinde fiyatlar fazla sanırım.
er5 i yakından gördüm oturuş posizyonu süper. özellikle siyahı. su soğutmalı olması bence arkasının kampana ve amortisörlerinin değişik oluşunu kapatıyor. sonuçta önemli olan makine.
yardımlarını bekliyorum. tecrübemi 1 sene (en fazla) artırmam lazım bence.
servis tanıdık olunca yedek parçada sadece bekliyorsun dimi? onun dışında parça bulamama gibi sorunlar olmuyor yani?
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
.
Servis ilk bakımı yag ve yag filtresi degisimi 120 ytl 1000km ve 500km bakımları bu. elimde bir kac fiyat daha vardı onlarıda bulursam buraya yazarim su an hatırlayamadım
10.000 bakımı yag, yag filtresi bujiler hava filtresi 250ytl işcilikle pazarlık sonucu 200 e yaptırdım ben
servis tanıdıktı ehehe
vallaha ben sadece bir kere er5 kullandım,kötü makina demiyorum,ama ben dünyaya yüz kere gelsem yine gs500'ü tercih ederim.sebebleri
1.gs500 alana kadar bende su soğutma olayını düşünüyordum,ama ne şehir içinde ne de şehirdışında hava soğutmalı oluşunu hiçbir dezavantajını yaşamadım
2.parça serviste olmasada en geç 2-3 günde geliyor(izmir için söylüyorum)
3.parça fiyatları kawasaki'den daha düşük
4.yakıt tüketimi er5'e göre en az %30-35 daha düşük
5.çift silindirli motorlar içinde en az teferruata sahip olanı gs500(dolayısıyla tamiri,bakımı,masrafı daha az)
6.sesi daha güzel ve tok
7.oturuş pozisyonu daha hoş racepozisyonuna daha yakın
8.arka fren disk
9.arka maşa prolink (tek amortisör) dolayısıyla çok daha dengeli ve stabil
10.ve sonuncu işçiliği kesinlikle daha kalitelive fiyat farkınıda hakediyor(ikisininde üstüne oturun,ve inceleyin,elciklere,butonlara,bağlantı ve kaynak yerlerine bakın,sizde göreceksiniz)
ha,dezavantajı yokmu,elbette var,o da şu;er5 gs500'ü geçer,performans olarak er5 daha iyiymiş(denemedim)ben max.195km/h yaptım(1,86 boyunda ve90 kiloyum)
bu topic karşılaştırma topiği değil ama coşmuşum birden motorumu seviyorum,herkese gs500 ü tavsiye ederim
-
02 Şubat 2006, 15:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler