on acık ortadaki kapalı digeride yedek depo onda dursun bitince yedege cekip takviyeni yaparsın oyle kullanıyordum ben son zaman lar para sıkıntısı vardı devamlı yedekte:D
on acık ortadaki kapalı digeride yedek depo onda dursun bitince yedege cekip takviyeni yaparsın oyle kullanıyordum ben son zaman lar para sıkıntısı vardı devamlı yedekte:D
yani (on) konumu normal depo (res) konumuyedek depo oluyor
Sanırım konumları yanlıs kullnıyorsunuz.
KLE 500 de kı konumlar şöyle.
PRE - KONTROLLÜ AÇIK Motor çalışırken benzın ceker kapalıyken otomatik kapanır. karburatorden gelen bir hortum var depoya baglı burası karburatore aldıgı hava oranında hava basar bu hava depoye gırer ve benzın cıkması ıcın basınc olusturur. Burda kullanmak daha uygundur.
ON - SÜREKLİ AÇIK Ozellikle park halınde ıken burda bırakmamak lazım.
RES - YEDEK DEPO
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
evet yeni bir ER 5 çi geldi aranıza,bakalım okudum okudum GS 500 almaktan vaz geçtim 2005 model 2007 trafik çıkışlı 23.500 km de bir ER 5 aldım.şimdilik iyi gidiyor gibi.yakıtını henüz hesaplamadım,ama hava filtresi fena tıkanmış temizledim yerine taktım hafta başı yenisini alıp takıcam kısmetse.hızlanması çok güzel,motor bacakları fena ısıtıyor,birde dikkatimi çekti sanki fan devreye girmiyor gibi,fan devresine bir tane lamba bağlayacağım bakalım ne durumda.gerçi hararet lambası yandığı filan yok şu an genel bakım aşamasında nede olsa 2.el bir motosiklet.lastikler idare eder ama bir ara 2 lastik almalı
bujileri değiştirmeyi düşünüyorum iridyum
varsa bakım tavsiyeleriniz beklerim
kazasız sürüşler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 ----------
valla senden bir gün önce aldım er 5.sayfada er 5 çiler fazla girip çıkmadığından hareket olmuyor.baya bir baktım sonunda 2005 model 2007 çıkışlı temiz bir motor aldım.yakında resimlerini eklerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
kawaski er5 imde antifiriz atan bi delik var
bu delik ne işe yariyor bilen varmıdır
ve antifirizi oradan atması normalmidir
bende şu silvery black ER 5 imin bir kaç resmini atayım ,belki topik biraz canlanır.
bu arada hava filtresini değiştirdikten sonra şehir içi ara ara ağresif sürüşler neticesinde yakıt sarfiyatı km de 175 krş-diğer bir tabirle 100 km de 4.78 lt harcıyor.bence 500 cc bir makine için normal bir değer.ama iridyum bujileri taktıktan sonra tekrar ölçüm denemesi yapmayı düşünüyorum.buyrun resimler
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29563074/detay
Resimleri görünce dedim ki bu motor bi yerden tanıdık geliyor.
Bu arada arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz bu akşam saat 18:30 itibari ile bende ER 5 li oldum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
Er5 furyası esiyor.....
Yeni motorlarınız hayırlı olsun..Kazasız belasız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tamer abi hayırlı olsun Dün akşam yeni makinanı kullanma fırsatım oldu harika bir motosiklet.ALLAH cc kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
er-5 lere nur yağıyor,nur.....
evet yeni er 5 çiler hoş geldik bakalım nasıl topac canlanacakmı
Arkadaşlar ER 5 e çanta demiri ve çanta takmak istiyorum nerden bulabileceğim hakkında fikriniz var mı? Bir de ön cam kullanan varmı? bence tipini çok bozuyor ama rüzgara karşı iyi oluyorsa takmayı düşünüyorum.
bende Pre ve ya On konumunda kullanıyorum ama senin gibi bir durumla karşılaşmadım.yağa benzin ne alaka anlamış degilim,başka bir sıkıntı vardır senin motorda.bir göstersen daha iyi senin açından.
daha öncede yazmıştım ama tekrar söyleyeyim delicoban08 ben ön camlı ve camsız kullandım.camsız 120 km den sonra aşırı rüzgar alıyorsun.camkı 180 km ye kadar her hangi bir rahatsızlık vermedi.+ ön camı alıcaktım ama 180 euro dedi anes motor şu an için lüks bir durumdu.daha önce perşembe pazarından flexi almıştım 20 TL ye,ondan kendim ön cam yaptım çok estetik olmadı ama gayet kullanışlı ve hoş oldu.2. denemem daha güzel olacagı kesin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-imalat/detay?
ilandaki cam bu fiyata iyi mi ? gayet de şık görünüyor (bence camsız daha şık da)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:19 ----------
Arkadaşlar bi de ER5 inde orjinal çanta demiri takılı olan varsa resimlerini yayınlayabilir mi yaptırmak istiyorum da.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)