Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Er5 imi sattım..... Antalyaya gitti..... Alana hayrlı olsun güle güle binmek nasip etsin allah.....

Gene buralardayım.... Arada bakınırım...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mamt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    370 tl ...
    Kaç lastik için ödediniz ???
    1 çift ön ve arka orjinal ebatlarıdaki lastiklere
    hayırdır çokmu vermişiz

Alıntı mamt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 çift ön ve arka orjinal ebatlarıdaki lastiklere
    hayırdır çokmu vermişiz
    güncel bilgi olması açısından sordum,teşekkür ederim.
    güle güle kullanın.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem

Takas , üzerine senet kabul eden varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    dostlar Er5 ler bikez.com da enjeksiyonlu olarak yazılmış,Türkiyedekiler de enjeksiyonlu mu?
    parça sorunu var mı?.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostlar Er5 ler bikez.com da enjeksiyonlu olarak yazılmış,Türkiyedekiler de enjeksiyonlu mu?
    parça sorunu var mı?.

2005 ten sonra er5 türkiyeye gelmedi... Gelenlerin hepsi karbüratörlü....

2005 modeli vardı bende 4 gün öncesine kadar... Hiç parçaya ihtiyacı olmadı....Sadece hava filtresi temizlendi yağ değişti... Haaa birde buji değiştirdim.....

Masraf açan bir motor değil..... Ama parça lazım olduğunda bulunuyor diye biliyorum....

E bay da herşeyi var diye duydum... Ama içeriğini bilmiyorum...

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parça sorunu var mı?.
    er-5 olsun kle 500 olsun enjeksiyonlu değiller diye biliyorum. zaten enjeksiyonlu sisteme geçtileri modeller er-6 lar ve kle 650 versy modelleri. sistemi modernize etmektense komple yenilemiş oldular.

alp abi motor satana yatırlı olsunmu denir ne denir bilemiyorum ama daha iyilerini almanı temenni ediyorum

mamt aldığın lastikler hangi seri. fiyatı uygun geldi banada. ben bi 400 tl tutar diye hesaplıyodum. bide pirelli ve michelin lastikleri er-5 te denemiş olan arkadaşlar varsa hangisini tavsiye ederler.

Aleyküm Selam
    Bende Er-5 almak istiyorum.... Ama bazı bilgiler edinmek istedim.... Merak Ettiğim Sorular Şunlar;1-)100 km de ne kadar yakar?2-)Yolda giderken titreşim yapıyor mu? 3-) En fazla kaç km yapıyor? 4-)300km ve Daha fazla yolculuk yapan var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------

Pardon Beyler-Bayanlar Selamun Aleyküm yazcağıma Aleyküm Selam Yazmışım

Motosikleti
    var bişeyler
    1 100 km de en aşağı 4 lt. ortalama 4.5- 5lt. basarım dersen 7-8 lt yakar.
    2 titreşim olayı önceki kullandığın motora göre göreceli. ama titreşim yok diyebilirim.
    3 benim motorda ön siperlik camı yok. naket motorlar tarzları gereği rüzgara açık motorlar ve oturuş pozisyonu çokta hıza uygun değil.ben şimdilik 160 yaptım ama uygun hava koşulları, rüzgarı önleyecek tedbirler, sürücünün oturuş pozisyonunu ayarlaması gibi tedbirleri alınca ve yeterli uzunlukta mesafede 200, birazda aşağı eğim varsa son ibre 220 yapanlar olduğu söyleniyor.
    4 tek seferde 500 km civarı yol yaptım. sorma amacın uzun yolda yorup yormadığı ise benim gittiğim yolun yarısı çok bozuk yollardı ve er-5 sert yapıda bir motor. yolculuk sonrası yorulmuştum ama o bozuk yollara girmeseydim ve yolun tamamı asfalt olsaydı çok rahat bir 700 km yapardım.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 100 km de en aşağı 4 lt. ortalama 4.5- 5lt. basarım dersen 7-8 lt yakar.
    2 titreşim olayı önceki kullandığın motora göre göreceli. ama titreşim yok diyebilirim.
    3 benim motorda ön siperlik camı yok. naket motorlar tarzları gereği rüzgara açık motorlar ve oturuş pozisyonu çokta hıza uygun değil.ben şimdilik 160 yaptım ama uygun hava koşulları, rüzgarı önleyecek tedbirler, sürücünün oturuş pozisyonunu ayarlaması gibi tedbirleri alınca ve yeterli uzunlukta mesafede 200, birazda aşağı eğim varsa son ibre 220 yapanlar olduğu söyleniyor.
    4 tek seferde 500 km civarı yol yaptım. sorma amacın uzun yolda yorup yormadığı ise benim gittiğim yolun yarısı çok bozuk yollardı ve er-5 sert yapıda bir motor. yolculuk sonrası yorulmuştum ama o bozuk yollara girmeseydim ve yolun tamamı asfalt olsaydı çok rahat bir 700 km yapardım.
    Amann yavaş enerjiye falan dönüşürsün ,ışık hızına ulaşıp

Öncelikle sorumla ilgilenenlere teşekür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------

Ve herkese Kazasız Belasız Yolculuklar Dilerim!!....

MadEnd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT 700 Deauville - CB125E
    Alıntı burak1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aleyküm Selam
    Bende Er-5 almak istiyorum.... Ama bazı bilgiler edinmek istedim.... Merak Ettiğim Sorular Şunlar;1-)100 km de ne kadar yakar?2-)Yolda giderken titreşim yapıyor mu? 3-) En fazla kaç km yapıyor? 4-)300km ve Daha fazla yolculuk yapan var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------

Pardon Beyler-Bayanlar Selamun Aleyküm yazcağıma Aleyküm Selam Yazmışım
    1.Benim motor İst içi 6 lt şehirdışı 4.5 lt yakıyor.
    2.Titreşim olayı makul düzeyde rahatsız etmiyor.
    3.Ön camım var ve artçıyla birlikte E-5 te 190
    4.Önceki mesajlarda arkadasın bahsettiği gibi yol otoban değilse 100 km den sonra insanı yormaya başlıyor.
    YAMASAKİ

Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    Merhabalar.

Uzun zamandır er-5 başlığını takip ediyorum.Başlangıç motosikleti olmayacağı konusunda herkes hemfikir sanırım ama eğitim verebilecek birilerini bulabildim.Bir tane er 5 buldum ancak fiyat konusunda tam emin olamadım.Sizce uygun mudur bu fiyat ? pazarlık payı da var .

http://www.sahibinden.com/kazasiz_ma...XQQdisplayitem

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı Zealist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.

Uzun zamandır er-5 başlığını takip ediyorum.Başlangıç motosikleti olmayacağı konusunda herkes hemfikir sanırım ama eğitim verebilecek birilerini bulabildim.Bir tane er 5 buldum ancak fiyat konusunda tam emin olamadım.Sizce uygun mudur bu fiyat ? pazarlık payı da var .

http://www.sahibinden.com/kazasiz_ma...XQQdisplayitem
    Bana denk geldiğin iyi oldu.Antalya'danım bende
    Öncelikle bu motorun eski sahibi Antalya'dan Hasan arkadaşımdır.Yeni sahibiyle tanışmadık fakat motorun durduğu yerden hergün geçerim.
    Bu motora bu fiyat kesinlikle verilmez.
    Arka ve Ön Jantlarda çatlak var , motor su alınca stop ediyor.Kazasız olduğu doğru ama.

Sonuç olarak Antalya'da bir sürü ER5'li arkadaşım var ekle beni konuşalım;
    sysrooting@hotmail.com
    Bende 3 aydır ER5 alıcam diye kıvranıyorum sana yardımcı olabilirim bütün ilanları biliyorum telefon açtım nerdeyse hepsine yardımcı olurum sana önerebilirim ilan
    Antalya'dan hiçbir ER5 önermem yanlış anlaşılmasın Antalya'daki ER5ler temiz değil bir tane yeni aldı arkadaşım oda satmıyor zatende ben sana başka şehirlerden öneri yaparım.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bu motorun eski sahibi Antalya'dan Hasan arkadaşımdır.Yeni sahibiyle tanışmadık fakat motorun durduğu yerden hergün geçerim.
    Arka ve Ön Jantlarda çatlak var , motor su alınca stop ediyor.Kazasız olduğu doğru ama.

sysrooting@hotmail.com
    Bende 3 aydır ER5 alıcam diye kıvranıyorum sana yardımcı olabilirim bütün ilanları biliyorum telefon açtım nerdeyse hepsine yardımcı olurum sana önerebilirim ilan
    Antalya'dan hiçbir ER5 önermem yanlış anlaşılmasın Antalya'daki ER5ler temiz değil bir tane yeni aldı arkadaşım oda satmıyor zatende ben sana başka şehirlerden öneri yaparım.
    Arkadaşının adı ne?.. Motoru nerden aldı?....
    Biraz emrivaki oldu.... Kusura bakma...
    Ben antalya ya sattım da motoru...

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşının adı ne?.. Motoru nerden aldı?....
    Biraz emrivaki oldu.... Kusura bakma...
    Ben antalya ya sattım da motoru...
    Özgür Gri ER5 İzmir'den aldı senmi sattın yoksa

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Özgür Gri ER5 İzmir'den aldı senmi sattın yoksa
    Yok..Adı İbrahim.... Hem siyahtı benim ki...

Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera , Yamaha

sysrooting@hotmail.com
    Hocam çok teşekkür ederim yardımın için .Uzun zamandır bana antalya'dan yardım edebilecek birileriyle tanışmayı umut ediyordum.Hızır gibi yetiştin gerçekten
    Ekledim iletişim adresini

Motosikleti
    Kawasaki Er-5
    Alıntı eraysarac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yokmu arkadaşlar Takasa girilecek bir ER-5.

http://www.sahibinden.com/siyah_inci...XQQdisplayitem
    Eray Bey mesajinizin uzerinden 15 gun cesmis belki takas etmissinizdir ama sahibinden verdiniz link acilmiyor.
    2006 model 7000 km. de gayet temiz ER-5 kullaniyorm, sizin takas etmek istediginiz motorunuz nedir acaba?

Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı ahmetrasim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eray Bey mesajinizin uzerinden 15 gun cesmis belki takas etmissinizdir ama sahibinden verdiniz link acilmiyor.
    2006 model 7000 km. de gayet temiz ER-5 kullaniyorm, sizin takas etmek istediginiz motorunuz nedir acaba?
    yanlış bilgi vermeyim ama cbf 150 si vardı arkadaşın. son durumu nedir bilemiyorum, ilanı pasif hakikatende

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler