Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Er5 imi sattım..... Antalyaya gitti..... Alana hayrlı olsun güle güle binmek nasip etsin allah.....
Gene buralardayım.... Arada bakınırım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
nankör adlı üyeden alıntı
370 tl ...
Kaç lastik için ödediniz ???
1 çift ön ve arka orjinal ebatlarıdaki lastiklere
hayırdır çokmu vermişiz
-
mamt adlı üyeden alıntı
1 çift ön ve arka orjinal ebatlarıdaki lastiklere
hayırdır çokmu vermişiz
güncel bilgi olması açısından sordum,teşekkür ederim.
güle güle kullanın.
-
-
dostlar Er5 ler bikez.com da enjeksiyonlu olarak yazılmış,Türkiyedekiler de enjeksiyonlu mu?
parça sorunu var mı?.
-
-
-
Aleyküm Selam
Bende Er-5 almak istiyorum.... Ama bazı bilgiler edinmek istedim.... Merak Ettiğim Sorular Şunlar;1-)100 km de ne kadar yakar?2-)Yolda giderken titreşim yapıyor mu? 3-) En fazla kaç km yapıyor? 4-)300km ve Daha fazla yolculuk yapan var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------
Pardon Beyler-Bayanlar Selamun Aleyküm yazcağıma Aleyküm Selam Yazmışım
-
1 100 km de en aşağı 4 lt. ortalama 4.5- 5lt. basarım dersen 7-8 lt yakar.
2 titreşim olayı önceki kullandığın motora göre göreceli. ama titreşim yok diyebilirim.
3 benim motorda ön siperlik camı yok. naket motorlar tarzları gereği rüzgara açık motorlar ve oturuş pozisyonu çokta hıza uygun değil.ben şimdilik 160 yaptım ama uygun hava koşulları, rüzgarı önleyecek tedbirler, sürücünün oturuş pozisyonunu ayarlaması gibi tedbirleri alınca ve yeterli uzunlukta mesafede 200, birazda aşağı eğim varsa son ibre 220 yapanlar olduğu söyleniyor.
4 tek seferde 500 km civarı yol yaptım. sorma amacın uzun yolda yorup yormadığı ise benim gittiğim yolun yarısı çok bozuk yollardı ve er-5 sert yapıda bir motor. yolculuk sonrası yorulmuştum ama o bozuk yollara girmeseydim ve yolun tamamı asfalt olsaydı çok rahat bir 700 km yapardım.
-
vlad1462 adlı üyeden alıntı
1 100 km de en aşağı 4 lt. ortalama 4.5- 5lt. basarım dersen 7-8 lt yakar.
2 titreşim olayı önceki kullandığın motora göre göreceli. ama titreşim yok diyebilirim.
3 benim motorda ön siperlik camı yok. naket motorlar tarzları gereği rüzgara açık motorlar ve oturuş pozisyonu çokta hıza uygun değil.ben şimdilik 160 yaptım ama uygun hava koşulları, rüzgarı önleyecek tedbirler, sürücünün oturuş pozisyonunu ayarlaması gibi tedbirleri alınca ve yeterli uzunlukta mesafede 200, birazda aşağı eğim varsa son ibre 220 yapanlar olduğu söyleniyor.
4 tek seferde 500 km civarı yol yaptım. sorma amacın uzun yolda yorup yormadığı ise benim gittiğim yolun yarısı çok bozuk yollardı ve er-5 sert yapıda bir motor. yolculuk sonrası yorulmuştum ama o bozuk yollara girmeseydim ve yolun tamamı asfalt olsaydı çok rahat bir 700 km yapardım.
Amann yavaş enerjiye falan dönüşürsün ,ışık hızına ulaşıp
-
Öncelikle sorumla ilgilenenlere teşekür ederim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
Ve herkese Kazasız Belasız Yolculuklar Dilerim!!....
-
burak1905 adlı üyeden alıntı
Aleyküm Selam
Bende Er-5 almak istiyorum.... Ama bazı bilgiler edinmek istedim.... Merak Ettiğim Sorular Şunlar;1-)100 km de ne kadar yakar?2-)Yolda giderken titreşim yapıyor mu? 3-) En fazla kaç km yapıyor? 4-)300km ve Daha fazla yolculuk yapan var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------
Pardon Beyler-Bayanlar Selamun Aleyküm yazcağıma Aleyküm Selam Yazmışım
1.Benim motor İst içi 6 lt şehirdışı 4.5 lt yakıyor.
2.Titreşim olayı makul düzeyde rahatsız etmiyor.
3.Ön camım var ve artçıyla birlikte E-5 te 190
4.Önceki mesajlarda arkadasın bahsettiği gibi yol otoban değilse 100 km den sonra insanı yormaya başlıyor.
-
08 Kasım 2009, 21:04
Merhabalar.
Uzun zamandır er-5 başlığını takip ediyorum.Başlangıç motosikleti olmayacağı konusunda herkes hemfikir sanırım ama eğitim verebilecek birilerini bulabildim.Bir tane er 5 buldum ancak fiyat konusunda tam emin olamadım.Sizce uygun mudur bu fiyat ? pazarlık payı da var .
http://www.sahibinden.com/kazasiz_ma...XQQdisplayitem
-
08 Kasım 2009, 21:13
Zealist adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
Uzun zamandır er-5 başlığını takip ediyorum.Başlangıç motosikleti olmayacağı konusunda herkes hemfikir sanırım ama eğitim verebilecek birilerini bulabildim.Bir tane er 5 buldum ancak fiyat konusunda tam emin olamadım.Sizce uygun mudur bu fiyat ? pazarlık payı da var .
http://www.sahibinden.com/kazasiz_ma...XQQdisplayitem
Bana denk geldiğin iyi oldu.Antalya'danım bende
Öncelikle bu motorun eski sahibi Antalya'dan Hasan arkadaşımdır.Yeni sahibiyle tanışmadık fakat motorun durduğu yerden hergün geçerim.
Bu motora bu fiyat kesinlikle verilmez.
Arka ve Ön Jantlarda çatlak var , motor su alınca stop ediyor.Kazasız olduğu doğru ama.
Sonuç olarak Antalya'da bir sürü ER5'li arkadaşım var ekle beni konuşalım;
sysrooting@hotmail.com
Bende 3 aydır ER5 alıcam diye kıvranıyorum sana yardımcı olabilirim bütün ilanları biliyorum telefon açtım nerdeyse hepsine yardımcı olurum sana önerebilirim ilan
Antalya'dan hiçbir ER5 önermem yanlış anlaşılmasın Antalya'daki ER5ler temiz değil bir tane yeni aldı arkadaşım oda satmıyor zatende ben sana başka şehirlerden öneri yaparım.
-
08 Kasım 2009, 21:27
sysroot adlı üyeden alıntı
Öncelikle bu motorun eski sahibi Antalya'dan Hasan arkadaşımdır.Yeni sahibiyle tanışmadık fakat motorun durduğu yerden hergün geçerim.
Arka ve Ön Jantlarda çatlak var , motor su alınca stop ediyor.Kazasız olduğu doğru ama.
sysrooting@hotmail.com
Bende 3 aydır ER5 alıcam diye kıvranıyorum sana yardımcı olabilirim bütün ilanları biliyorum telefon açtım nerdeyse hepsine yardımcı olurum sana önerebilirim ilan
Antalya'dan hiçbir ER5 önermem yanlış anlaşılmasın Antalya'daki ER5ler temiz değil bir tane yeni aldı arkadaşım oda satmıyor zatende ben sana başka şehirlerden öneri yaparım.
Arkadaşının adı ne?.. Motoru nerden aldı?....
Biraz emrivaki oldu.... Kusura bakma...
Ben antalya ya sattım da motoru...
-
08 Kasım 2009, 21:28
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Özgür Gri ER5 İzmir'den aldı senmi sattın yoksa
-
08 Kasım 2009, 21:45
-
08 Kasım 2009, 23:49
sysroot adlı üyeden alıntı
sysrooting@hotmail.com
Hocam çok teşekkür ederim yardımın için .Uzun zamandır bana antalya'dan yardım edebilecek birileriyle tanışmayı umut ediyordum.Hızır gibi yetiştin gerçekten
Ekledim iletişim adresini
-
11 Kasım 2009, 23:08
eraysarac adlı üyeden alıntı
Eray Bey mesajinizin uzerinden 15 gun cesmis belki takas etmissinizdir ama sahibinden verdiniz link acilmiyor.
2006 model 7000 km. de gayet temiz ER-5 kullaniyorm, sizin takas etmek istediginiz motorunuz nedir acaba?
-
11 Kasım 2009, 23:31
ahmetrasim adlı üyeden alıntı
Eray Bey mesajinizin uzerinden 15 gun cesmis belki takas etmissinizdir ama sahibinden verdiniz link acilmiyor.
2006 model 7000 km. de gayet temiz ER-5 kullaniyorm, sizin takas etmek istediginiz motorunuz nedir acaba?
yanlış bilgi vermeyim ama cbf 150 si vardı arkadaşın. son durumu nedir bilemiyorum, ilanı pasif hakikatende
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler