belki lazım olabilir arkadaşlarımıza, o zaman seni ararız
belki lazım olabilir arkadaşlarımıza, o zaman seni ararız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bende ıstıyomm :D taksıtle veren varsa hemen alırım :D
aldım bir adet er-5
hazır er-5 başlığını güncellemişken bide burada milletin kafasını şişiriyim. (bugün fazlasıyla tekrarladım bunu ama ) motorum 2005 model ve 30,000 km de. yakıt tüketimi bana fazla geldi. önceki sayfalarda okuduğuma göre fazla zorlamadan normal performansta 100 km de 4 lt benzin civarı yakacağı söyleniyordu. ben 10 lt benzinle 56 km yapabildim. bu denememdede 4,000 deviri geçmeden sürekli üst vitesleri kullanarak yapabildim. buda ortala 100 km de 6 lt benzin tüketimi ederki bu kullanım için çok fazla olduğunu düşünüyorum. motor 4,000 devirde 6 viteste 80 km hıza çıkıyor. bu normalmi. deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim. amortisörlerin sertliğinden şikayetçiydim fakat burda yazılanları görünce bunun normal olduğunu tahmin ediyorum. yakın zamanda motorun bakım yaptıran arkadaşlar varsa hangi işleme ne kadar ödediklerini yazarlarsa sevinirim. sanırım ön disk ve balatam ilk etapda değişecek. aldığım arkadaş 30,000 km bakımını yapmış olduğunu söyledi ve balata 5,000 gider dediysede okadar dayanamayabilir ve diskimi ölçtüğümde limit değerde olduğunu gördüm. disk-balata-zincir-debriyaj gibi parça fiyatları hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
izmirde periyodik bakımlar 150-200 yt ...
ön arka balatalar 50 euro .
ön disk orjinali 370 euro
yan sanayi ; bilmiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi bakacaz ya başka markadan uyanı varsa (varsada onlarında ucuz olacağını sanmıyorum) yada dışardan bi şekilde gelecek
neyse henüz zaman var.ufaktan ufaktan buluruz. allahtan tek disk var, çift disk olanlar ne yapsın.çok şükür arkalarda kampanada hiç değilse ordan yırttık nerde cbf nin 50 tl lik diski nerde bu
ön diskin değişmesi gerektiğini kim söyledi...bir önceki mesajında ölçüsü normal diye yazmışsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
diskiö ölçüsü limitin altında sayılır. ben ölçüsü normal yazmadım. limit değer 4,5 mm benim disk 4,025. limitin biraz altındayım. çok sorun olmaz sanıyorum, disk uyduramazsamda bir takım ön balata işimi görür. bir balata daha götürebilir disk.
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Disk eğilip darbe görmediği sürece değiştirilmez... Yani kimsenin pek te ömrü yetmez...
Hayır o disk nasıl aşınmış onuda anlamış değilim... Eli frende 30.000 km binse aşınacak bir parça da değil... Zımparalanıp traşlandı mı ki acaba?...
Ama dediğin ölçüler önemli bir miktar aşınma değil.... Balatalarını sık sık değiştir.. Sık sık dediğim gene 15.000 20.000 km civarı... İhmal etme...
Bİlmek istediğin kafana takılan şeyleri de burda sorabilirsin.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
rüyalarıma giren motor oldu artık taksiti bitsin bunun hemen anında ilanını verip göndericem ybr görevini fazlasıyla tamamladı
Bütün Er 5 çiler burda toplanmış madem
bende geleyim sizin aranıza.
Motorumu alalı çok oldu sanırsam bi 6-7 ay kadar ..
2006 / 11000 km de almıştım zamanında. Tank pad, cant yapışkanları,
koruma demiri, givi çanta demiri yanında ..
İzmir zati bir ara baya bir er 5 doldmuştu.. Onlar tanırlar ama
tanımayanlara selam ederim ..
Çok güzel ve agressif bir motor ama bir o kdar da pahalı..
E motorum süretli gidince usulünde duruor diye düşünüyordum ama
geçenlerde başka bişi ye bindim ki bizimkiler durmuyor ..
şimdilik bu kadr işte.. HAdi selamlar herkese..
İyi Günler. Ben Cbf 150 Kullanıcısıyım Ve Naked Tarzında Cc Yükseltmek İstiyorum. Gs 500 Ve Er5 İle İlgili Fikirlerinizi,Yedek Parca, Parca Fiyatları, Yakıt Tüketimi İle İlgili Bilgi Verebilirse Cok Memnun Olurum.
Herkese Kazasız Sürüsler.
O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.
ben böyle bi motor almayı düşünüyorum satan arkadaşlar varsa ilgilenirim mesaj atsınlar
Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)