Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

merhaba arkadaslar bende aranıza er 5 sahibi olrak katılalı 3.5 hafta kadar oldu fakat r6 yada gsr 600 almak maksadı ile motorumu satmaya karar verdim 19.000 km de olup 2005 modeldir rengide siyahtır fiyatıda 5.750 sebebide bir an öce bahsettiğim motorlardan birinin sahibi olmak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı redline35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    chatkut er-5 in egsozlu hali nasıl güç olarak? ve nasıl ses çıkartıyor?
    güç konusunda bişey diyemiycem, orjinal egsozuyla hiç kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamam...
    ama sesi çok güzel
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Sevgili arkadaşlar bana arka çanta taşici lazım yardımcı olabılırsenız sevinirim..teşekürler
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güç konusunda bişey diyemiycem, orjinal egsozuyla hiç kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamam...
    ama sesi çok güzel
    orjinal eksozu acmayın yada değiştirmeyin cünkü alacağınız ses hiçte hoş olmucak motorun sessiz çalısması çok daha iyi çünkü cıkan ses motorun tarzına uygun bir ses değil daha çok çapır dediğimiz motorların sesine benziyor acık eksozlu hali benden tavsiye oynamayın eksozla

arkadaslar herkese merhaba,
    grubunuzu uzun zamandir takip ediyorum, 2 ay kadar once bir er5 aldim, ankaranin soguk havasinda pek kullanma sansim olmamis olsa da gene de 1000 km civari yok yapma sansim oldu. ilk motorum olarak aldim er5 i. aslinda cok ta ilk motor olabilecek bir motor degil onu belirteyim. hatayi cok fazla tolere etmiyor. acemi bir surucu olarak yeni arkadaslara faydali olmasi acisindan goruslerimi yazmak isterim. oncelikle arka tekere hakim olmayi ogrenmek gerekiyor zira vites kucultmelerdeki kompresyonda dahi arka teker kayabiliyor. arka frene de pek guvenmemek lazim. 130-140 ile virajlara girdiginizde mumkun mertebe gazi sabit tutmak gerekiyor, virajin ortasinda gozunuz korkup ta gazdan elinizi cekerseniz gene kompresyondan zaten de yatik oldugunuz icin arka teker kayabiliyor. motoruma hayran olmami saglayan olumlu konulari yazmiyorum cunku onlar zaten cogunuzun malumu. ben daha cok dikkat edilmesi gerektigini dusundugum noktalari yazmak istedim.
    motoru aldiktan sonra givi den kafa grenajli on cam aldim ve buyuk faydasini gordum. camsiz hali ile 120 de neredeyse havalanacak gibi oluyordum motorun ustunden. lastiklerim su anda 4.000 km de ve degistirecegim. disleri fena degil ama yili doldugundan sertlesme var. kaymalarin cogu da bu yuzden oluyor. lastik konusundaki arastirmalarim pirelli speed demon un en yumusak ve en uygun oldugunu gosteriyor. on arka toplam 200 euro. on orijinal 110 17 70 arka 130 17 70. on lastigi kalinlastirma dediler ancak arka lastik konusunda cesitli gorusler var. kimisi 140 lik tak daha iyi olur diyor, kimisi orijinali en iyisidir 130 luk tak diyor. henuz kararsizim. egsoz icin de bir ara heveslenmisitim ancak sizlerin goruslerinizi okuduktan sonra oynamama karari aldim.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorun ekzosuyla oynama, lastiğide japon ne kullanmışsa aynısını kullan kalınlık olarak
    motorunda hayırlı olsun
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Kawasaki er-5
    arkadaşlar selam 2004 er-5 imi enduro almak için satıyorum bilgilerinize....
    çok sağlıklı ve temiz bir motordur kle 500 africa twin gibi endurolarla takas olur 0554 796 02 48 Yağız

cepcell_apo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 HONDA CBF 250
    selam millet bnde er 5 e geçmek isteynlerdenm bnm b. kaç sorum olacak abilerime..
    1- şehr içi ve uzun yol yakıt durumu
    2- şehr içnde sck havalarda harare durumu
    3- ağır bakımları ortalama ne tıutar kısaca er-5 e bnmek pahalşımıdır.
    4- er-5 uzuın yol sürüşnde yorarmı ınsanı

şimdiden saolun var olun..
    sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    arkadaşlar bugün bi er 5 e baktım.
    2005 model 13 binde.siyah renk.tertemiz duruyo.
    fiyat 7500.konu açmak yerine size sormak istedim.
    13 bin olayı gıcıklandırıyo açıkçası.ben 6 ayda 10bin km yol yaptığım için
    ne dersiniz?
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Kawasaki er-5
    2004 ER-5'im 5.750 tl bilgilerinize...

KadZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Öncelikle herkese merhaba.

Er5 başlığının canlandığını görünce hazır sizleri yakalamışken fikirlerinizi almak istedim.
    2004 model 15000 km de 6500 tl ye bir er5 almayı düşünüyorum motorun temizliği konusunda içimi rahatlacak kişiler vesile oldu o konuda kafam rahat.Cbr 125 elbette kıyaslanacak bir motor değil ancak aşağıdaki sebeblerden ötürü bu yazı geçirmek için cbr cbr mı alsam diye düşünüyorum.

Kafamı kurcalayanlar ise arka frenin disk olmaması, arka süspansiyonun çift amortisör olması ve motoru yükseltmek istediğimde müşteri bulabilir miyim gibi...
    Bir de kullanan arkadaşlar gerçek yakıt tüketimi konusunda bilgi verirseniz çok sevirim.

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arka süspansiyonun görüntü dışında kıyaslanacak bi yanı yok bence,

fren konusunda ben alıştım zorlanmıyorum , arka balata aşındıkça ayarını ihmal etmez isen zorlanmazsın, zaten dururken işin %70 hatta daha fazlası ön fren ile oluyo.

müşteri kısmına hiç kimse garanti veremez elbette ama fiyatına göre en ideal ve keyifli makinadır, bende yükseltme niyetindeyim ama piyasa şartlarından olmalı kolay kolay satılmıyo bu sene

yakıt tüketimim depoyu hep aynı seviyede fulleyerek km sıfırlayarak ölçtüğümde , motoru üzmeden kullanırsan km de 14 Ykr'u geçemezsin bu günkü benzin fiyatları ile.
    May The Force Be With You

Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Teşekkür ederim karmacoma.
    Fiyat sence nasıl ? Gerçi sanlaşılan sende satmaya çalışıyormuşsun şimdi piyasayı etkilemiş olmayalım

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim kafamdaki fiyat aralığı belli el sıkıştığım kişiye söyleyebileceğim bi fiyat,
    sende bir alışveriş arefesinde olduğun için bende etkilememek için bunu söylemesem daha iyi olacak,

senin fiyat içinde ucuz diyemem ama kazık yersinde diyemem hiç bişi diyemem motoru görmeden,
    %100 kusursuz ve aksesuarlarıda var ise uygun diyebileceğim bi fiyat.
    en önemlisi içine sindirmen tabiki
    May The Force Be With You

Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Anladım zaten bende fiyat vermen açısından sormamıştım teşekkür ederim bu yorum bile yeterli

Ön Fren Maneti
    Kilometre Saati Üstü Nikelaj Plastiği
    Sağ Direksiyon Topuzu
    Performans Eksoz

ne kadar fiyata nerden temin edebilirim ?

yardım edin :D

Merhabalar ben foruma yeni üye oldum ve süperkli takip ediyorum nisan ayında 2006 model er-5 aldım ve makine beni çok zorluyor yardım edebilirmisiniz (yaş 17) (kilo 75):D

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı cepcell_apo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet bnde er 5 e geçmek isteynlerdenm bnm b. kaç sorum olacak abilerime..
    1- şehr içi ve uzun yol yakıt durumu
    2- şehr içnde sck havalarda harare durumu
    3- ağır bakımları ortalama ne tıutar kısaca er-5 e bnmek pahalşımıdır.
    4- er-5 uzuın yol sürüşnde yorarmı ınsanı

şimdiden saolun var olun..
    aklın yolu bir apo kardeşim inşallaha alabiliriz birertane er-5

Alıntı CAĞDAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben foruma yeni üye oldum ve süperkli takip ediyorum nisan ayında 2006 model er-5 aldım ve makine beni çok zorluyor yardım edebilirmisiniz (yaş 17) (kilo 75):D
    gerekmedikçe büyük yazı kullanma çağdaş dostum yaş 17 ehliyetin yok sanırım. ilk motorunsa zorlamasını normal karşılıyorum. eğer risk hissediyorsan motorunu değiştirmeni tavsiye ederim

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı CAĞDAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunu satın alarak sana çok büyük yardım edebilirim mesala

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    arkadaslar elımde bı gpz 500 motosıklet var motoru er 5 ıle aynı butun motor parcaları elımde mevcut ve cok uygun fıyata vercem piyasanın yarı fıyatına parcaların hepsı sorunsuz calısır durumda motoru komple alıp ıhtıyacınız oldukca kullanabılırsınız komple ısdeyen olursa dahada ındırım yapıcam parcalama sebebım ruhsatı cokpahalıya patlıyacagı ıcın bınmek amaclı satamıyorum o yuzden bu sekılde satıp 125 lık bı makına alıcam her turlu parca ıcın bana ulasabılırsınızz ( örnek sorunsuz krank 400 tl . sılındır piston set 400 tl ..beyın 200 tl .. komple ust kapak 200 tl ...jantlar 100 tl .... bu parcalara ıhtıyacınız olursa servet odemek zorunda kalabılırsınızz iyi aksamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler