@
redline35 ;
koruma takozunu ve denge topuzlarını birlikde sertleştirilmiş alüminyumdan tornada istediğim şekilde yaptırtmıştım, yani hazırı yok,
Bahsi gelmişken, resimde gördüğünüz yere koruma takozu takmayı düşünenler var ise direk vidayı söküp takmasınlar,bağlandığı noktada şaseden uzanan U şeklide bir yere vida girdiği için altının deşteklenmesi gerekiyo, orayıda tornacı kendi uydurduğu bi parça ile halletti.
yazı ile anlatımda şekli gözünüzde canlandıramamışsınızdır muhtemelen,ama o noktadan takoz bağlayan olur ise montaj esnasında ne dediğimi anlayacak
bunu gözardı edip taktım oldu diye işi bitirirseniz de o noktaya ilk darbede radyatör korumasını kırabilirsiniz çünkü.
@
nankör ; Burak Motosiklet dediğin Burak21 olmalı
orda redline'ın aradığı türden yedek parçalar hazır bulunmaz ama spariş ile istediğin şeyi temin edebilir bunuda sadece gelen kişilerin işleri görülsün diye yapar, yani sadece aracı olur fiyat konusunda Z moto da kaça ise o fiyata getirebilir. Burak 21'i tamir bakım ve sarf malzemeleri bakımından tavsiye ederim, benim makinanın bakımlarını oraya yaptırıyorum.
redline, malesef beleşe yakın fiyatı olan YBR sinyalinden tek farkı iki parmak daha kısa olmasından başka ve hiç bir özelliği olmayan o sinyal Kawasaki yedek parçası olduğu için alınmasi hiçde akıl karı olmayan bi parça, onun yerine bi takım ufak sinyal alıp sinyalleri komple değiş bence
Bi çok geziye imza attık bu güne kadar, benim tekerlerim son bi yılda 20 bin km imza attı sağa sola
izmirli er-5 çi ve diğerleri ile tanışmak istiyosan İzmir MT toplantılarına buyur gel.