Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Nisan 2008, 20:06
nankör adlı üyeden alıntı
arkadaşlar , er-5 imi yeni aldım (bir hafta önce ) ilk bakımına dün götürdüm ,bakımını yaptırdım ...
aklıma takılan konu ;
er -5 in arka kuyrukta olan soğutma suyu kabından su eksiltme durumlarında benzin deposunu sökmeden (radyotör kapagı depo altında ) su ekleyebilirmiyiz ?
illaki depo yu söküp radyotör kapağını mı kullanmalıyız?
ilgilenirseniz sevinirim ...
hayırlısı olsun...kazasız belasız bin...
kaça aldın nerden aldın kmsi nedir extra aksesuar varmı biraz bilgi vermen mümkünmü (pm de atabilirsin özelse)...
bu arada sorunu er5 kullanıcılarından biri cvplayacaktır...ama bi su eklemek için depo söküleceğini sanmıyorum
Reklamlar
-
09 Nisan 2008, 20:13
nankör bursadakini almadın demi biz talibiz o motora çünkü demi chatkut
-
09 Nisan 2008, 20:35
arkadaşlar , er-5 imi yeni aldım (bir hafta önce ) ilk bakımına dün götürdüm ,bakımını yaptırdım ...
aklıma takılan konu ;
er -5 in arka kuyrukta olan soğutma suyu kabından su eksiltme durumlarında benzin deposunu sökmeden (radyotör kapagı depo altında ) su ekleyebilirmiyiz ?
öncelikle hayırlı olsun,
soğutma suyu kabının kuyrukta olduğunu gördüğüne göre üzerindeki siyah yumuşak kapağıda görmüşsündür ordan ekleyecen
May The Force Be With You
-
09 Nisan 2008, 22:00
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
nankör bursadakini almadın demi biz talibiz o motora çünkü
demi chatkut
kızıştırma olm piyasayı adam fiyat yükseltecek
ben elimdekini satışa çıkarmadım daha bakalım kısmet ne zamana
-
09 Nisan 2008, 22:03
-
09 Nisan 2008, 22:36
aklıma takılan konu ;
zaten eksiltme yapmaz ama kontrol için oturağı kaldırıp bakarsın, oraya eklersin, o kutu eksilme durumunda tamamlamak içindir.ok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
10 Nisan 2008, 12:16
demirgursel adlı üyeden alıntı
zaten eksiltme yapmaz ama kontrol için oturağı kaldırıp bakarsın, oraya eklersin, o kutu eksilme durumunda tamamlamak içindir.ok
çok teşekkür ederim ilginize .....
-
10 Nisan 2008, 21:58
çok teşekkür ederim ilginize .....
ne demek hocam, her zaman.
ama sonra yapacağını düşündüğüm için,hatta emin olduğum için şimdiden söyleyeyim, sen gel şu nickini değiş, yani kendi payıma yardım etmek istediğimde sonra nankörlük edecekmişsin gibi geliyor bana
-
11 Nisan 2008, 14:20
ne demek hocam, her zaman.
ama sonra yapacağını düşündüğüm için,hatta emin olduğum için şimdiden söyleyeyim, sen gel şu nickini değiş, yani kendi payıma yardım etmek istediğimde sonra nankörlük edecekmişsin gibi geliyor bana
olur mu ? hocam nankör lük ,,, benim nick espri olsun diye , yoksa burada ki arkadaşlıklar bakii....
selamlar...saygılar....
-
14 Nisan 2008, 13:34
kawacılar ne yapıyorsunuz bre.
yakıtta güncel rakam 250 km 40 ytl. tabi 160-170 basarak
-
18 Nisan 2008, 09:21
er5 ciler nerelere kayboldunuz..............alooooooooooo
-
27 Nisan 2008, 23:26
Er-5 için servis manual'i olmayan arkadaşlar bu linkten indirebilirler
http://www.parliament-riders.co.il/manuals/Kawasaki/Kawasaki_Er5_'04_Service_Manual.pdf
-
28 Nisan 2008, 09:35
çok sağol güzel bir bilgi olmayanlara.zamanında çok aradım, ama ben bulalı bayağı oldu
-
28 Nisan 2008, 10:28
er-5 ler ...
selamlar..................
-
29 Nisan 2008, 09:25
-
29 Nisan 2008, 10:52
bizdende olsun nankörüm.
senden benden başka topiğe uğrayan yok
bir şu açı dan bakalım , sahip olduğumuz er-5 güvenilmez ve sorunlu bir makine olssa idi bu topik şikayet lerini belirten ve derdine çare arayan mesajlar la dolar ve her daim okunan topikler arasında ilk beş i zorlardı.
Biliyorsun malum ülke nin malum makinelerine ait topikler şikayet ve dert li kullanıcılarla dolu...ben de de var dı 1,5 yıl kullandım ,Allah kurtardı)
Er-5 topiğinin bu kadar yanlız kalmasının ben makinenin sorunsuzluğuna bağlıyorum, yoksa izmir de işe gidip gelir ken çok er-5 kullanan arkadaş görüyorum ,ben de motosikletin üzerinde isem mutlaka selamlaşıyoruz..
Er-5 güzel makine yağını bujisini zamanında değiştir fren balatalarına dikkat et suyuna bak ver gazı gitsin.
Çok güveniyorum er-5 ime iyi ki almışım.
selamlar.
-
30 Nisan 2008, 09:32
bir şu açı dan bakalım , sahip olduğumuz er-5 güvenilmez ve sorunlu bir makine olssa idi bu topik şikayet lerini belirten ve derdine çare arayan mesajlar la dolar ve her daim okunan topikler arasında ilk beş i zorlardı.
Biliyorsun malum ülke nin malum makinelerine ait topikler şikayet ve dert li kullanıcılarla dolu...ben de de var dı 1,5 yıl kullandım ,Allah kurtardı)
Er-5 topiğinin bu kadar yanlız kalmasının ben makinenin sorunsuzluğuna bağlıyorum, yoksa izmir de işe gidip gelir ken çok er-5 kullanan arkadaş görüyorum ,ben de motosikletin üzerinde isem mutlaka selamlaşıyoruz..
Er-5 güzel makine yağını bujisini zamanında değiştir fren balatalarına dikkat et suyuna bak ver gazı gitsin.
Çok güveniyorum er-5 ime iyi ki almışım.
selamlar.
doğru ve haklı bir teşhis.dediğin gibi problem sıfır.sonuna kadar güvenerek binilebilecek bir makina
-
30 Nisan 2008, 09:43
Gaziantep İl Temsilcisi
ben de ugruyorum gürselim topige şu yakıt olayını netleştırelim arkadaşlar benım motor 140 km 24 ytl benzin yaktı surat en fazla 130 dedi devirlide bindim aslın ama bana yınede cok geldi sizde nasıl yakıt
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
01 Mayıs 2008, 14:50
0,170 ytl yakıyor benim düldül ..............
-
01 Mayıs 2008, 22:43
pazar günü tekrar güncellerim benim düldülün rakamı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler