kitapçığında iki yada üç (tam hatırlayamıyom) ayrı yük aralığında değişik değerler verilmiş, ben bi ara kendi kiloma göre olan değeri ezberledim hep ööle basıyom havayı.
70 kg yük için : ön 32 - arka 36
demirgürsel benden daha kiloluysa fazla diil.
May The Force Be With You
Lastiğin markasına göre değişir.... Mesela bende pirelli var... Ön 36 arka 42 basıyorum.... Yumuşak hamurlu olduğu için...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yeni bir er 5 kawasakici olarak aranıza geldım umarım cok şey paylaşiriz
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
abi er 5 muhabbetine hoşgelmişsin.bu aralar aranızdan ben ayrılabilirim,büyük ihtimal motoru satıyorum,er 5 sayfası sana emanet.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok metem nerdee.sıkışıklıktan satıyorum,yeminle deyiştirmem er5 canavar gibi tam idealimdeki makinam.almadan önce kawasakinin sitesinde resmini gördüğümde aşık oldum,başkasını nasıl düşüneceğim.
hayırlısı diyorum artık.Allahın izniyle elim biraz rahatlasa,ama şu ara çok zor
ajitasyonmu yaptım ne şaka bi yana Allah herkesin gönlüne göre versin mete sağol
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bende er 5 almayı düşünüyorum fiyatı çok makul bi motor ama max kaç basıyor bu makina you Tube'tan çok video seyrettim ama göremedim ibre kaça dayanıyor en son
abi sağolasın, hayat bu zaman zaman sıkışıklık olur,atlatırız Allahın izniyle,yeterki sağlığımız bozulmasın.bu makinayı alırken banka kredisiyle aldım,toplamda 11 milyar civarına geldi motor.yapılırmı diyeceksin ama, o zaman yük kaldırabileceğimiz gibi duruyordu, ev hali başka giderlerde çıkınca tökezleme kaçınılmaz oldu.boşver baba hayat bu bakarsın 1 sene sonra tekrar er5 e devam deriz
iyiki uzakta he...blöf yaptım zaten...düşünsene 10.000 ytl gönder dese .ıçtık...
hayırlısı olsun...şimdi satsan kaça gider...bide fiyat kırmadan alıcıda çıkmaz işin kötü yanı bu...hep zara yani...oda düşününce koyar adama...hayırlısı olsun...
iyiki bir motorum var abi be...Allaha şükrederim her zaman...bir 2 tekerin olsun gayrısı yalan...Mondıal KH 100 bile olsa...mobilet bile olsa inan gibi onu alamayan çok genc arkadaşım var...veya 3 kuruş parası olup daha iyilere asla binemeyen genc arkadaşlar fazla...biriktiriyorlar..istediği makinaya 1000-1500-2000 ytl eksiğiyle hayal ederek yavaş yavaş ulaşmaya çalışıyorlar...zor bu hayat...halk olarakda maddi olarak sıkıntıdayız...hepimiz dardayız babiş be...
Herkese merhabalar;
Kısmetse mayıs başı gibi artık ben de motorumu almayı planlıyorum.Fakat çok araştırmalar yapmama rağmen verilen paraya değecek başlangıç modeli bulamadım.
cbf150-ybr125 demeyin kurye motoru istemiyorum.Scooter demeyim pizza dağıtmıyorum)Şu an düşündüğüm alet Kawasaki er-5.Başlangıçta böyle bir aleti birkaç kere scootera binmiş biri olarak kullanabilirmiyim ya da sizin öneriniz ne olur?
Gözümü kırpmadan alacağım başlangıç modeli Derbi senda125 sm fakat maalesef 2.el satan yok:(
arkadaşlar deminden beri bende baştan sona tüm sayfaları üşenmeden özene bözene okudum
gözlerim bozuldu valla
bende mavi temiz bi er -5 düşünmeye başladım .şu an mavi bi ybrm var ama sanırım temiz bi 2. el 6000 8000 km arası mavi 2005 model filan bi er-5 bulması zor gibi.sahibinden e baktım mavi olanlar var ama çoğunun kmsi yüksek :(
siz ne dersiniz bulunabilirmi
ybr 125 kullanıyorum ama kurye değilim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Herkese merhabalar;
Kısmetse mayıs başı gibi artık ben de motorumu almayı planlıyorum.Fakat çok araştırmalar yapmama rağmen verilen paraya değecek başlangıç modeli bulamadım.
cbf150-ybr125 demeyin kurye motoru istemiyorum.Scooter demeyim pizza dağıtmıyorum)Şu an düşündüğüm alet Kawasaki er-5.Başlangıçta böyle bir aleti birkaç kere scootera binmiş biri olarak kullanabilirmiyim ya da sizin öneriniz ne olur?
Gözümü kırpmadan alacağım başlangıç modeli Derbi senda125 sm fakat maalesef 2.el satan yok:(
ybr veya cbf kullanıcısı değilim. ama kurye neden ybr veya cbf kullanıyor bılıyormusun? az yakıyor çok kacıyor, uzun ömürlü yolda bırakmıyor, her zaman pıyasası ve parçası var. paran varsa er-5 i tabi alırsın niye alamayasın ama bi er 5 2 tane ybr parası bunuda dusun. 2. el alıcaksın. noter masrafları cartı curtu + korumaların bussuru sana zarara sebep+ git ybr veya cbf sıfır al aldıgın adamlada anlas kaskınıda korumanıda sana hedıye etsın.
benım dusuncem bu. ama senın dusuncenede saygı gosteririrm.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)