Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Nisan 2007, 03:40
saygılar baba kendine iy bak
Reklamlar
-
03 Temmuz 2007, 02:46
Admin
-
03 Temmuz 2007, 02:51
Bu adam sanki biraz sakat yatıyor...... Bana öyle geldi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
03 Temmuz 2007, 02:53
Admin
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Daha yumuşak bir lastik ile bu sürüş sakat değil, orjinal lastikler bu açıda yeri tutmaz
-
03 Temmuz 2007, 02:57
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Daha yumuşak bir lastik ile bu sürüş sakat değil, orjinal lastikler bu açıda yeri tutmaz
abi alp herşeyi bilen adam...kızma ona...74 yıllık ER 5 ci...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
17 Temmuz 2007, 13:56
benimde er5 im var ben bu adam kadar yatırıyorum motorumu sanırım hemde orjinal lastikle bastıgım ayaklık yere sürtene kadar yatıyo yani ama kayma yok gaz fren olayını sabitlerseniz lastik ne kadar kabak olursa olsun kaymas diycem ama birasda yola baglı bu olay
-
17 Temmuz 2007, 14:02
mete_han adlı üyeden alıntı
abi alp herşeyi bilen adam...kızma ona...74 yıllık ER 5 ci...
Olm adamın yatışı faul.... Sanki süpürge sapı yutmuş gibi..... er5 ciyle ne alakası var?... Sonuçta motorcuyuz... İlla muhalefet olucan bana...
-
06 Ağustos 2007, 23:04
arkadaşlar bende 99 model birtane er5 almayı düşünüyorum encok kafamı kurcalayan şey parca sıkıntısı yaşarmıyım birde motordaki titreşim arka amortisorun çift olması cok etkilermi yardımcı olursanız sevinirim
-
07 Ağustos 2007, 02:13
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sakat yatmış arkadaşlar virajda vücudunla yatılmaz adam bütün halde yatıyo yani seleden dışarı çıkıp hafif öne eğilmesi gerekir dizinide tamamen açması gerekirki buda onun asvalta yakınlığını ölçer,bütün halde yatarsan karpuz gibi düşersin.
-
13 sayfada ki bütün mesajları tek tek okudum. motor sahipleri ve kullanıp satanlar memnun.ama şikayet edenlerin çoğu kulaktan duyma gibi geliyor.
sanırsam iki eksiği var:
1-arka fren
2-yedek parça
bence uygun bi motor gidipte cbf alacağıma er5 almak daha mantıklı
-
01 Kasım 2007, 12:39
vay anasını er 5 aldıgımız zaman benzın su gıbı gıdıcek desenıze
benım sl 100 km 7 ytl benzınle gıderken er 5 ıle 17 ytl ıle gıdıcem aboooooo
-
01 Kasım 2007, 14:20
biraz insafsız bi karşılaştırma olmamış mı?
biri 500 cc biri 150cc
şöyle mantıksız bi oranlama yapsak:
500 cc kawa 17lira yakıyo diyelim senin keeway i 450 cc hesaplarsak yakıtıda 3 ile çarparsak senin motor 21 lira yakıyo, bu hesaba göre kawadan daha mı çok yakıyo oluyo evet.....
-
01 Kasım 2007, 15:25
alplion adlı üyeden alıntı
biri 500 cc biri 150cc
500 cc kawa 17lira yakıyo diyelim senin keeway i 450 cc hesaplarsak yakıtıda 3 ile çarparsak senin motor 21 lira yakıyo, bu hesaba göre kawadan daha mı çok yakıyo oluyo evet.....
Sen al kafanhı takma.... Fıstık gibi motor....Yakıtı sanılandan çok değil....140-160 arası yakıyor....
-
arkadaşlar aranıza yeni katıldım , merhaba ;
15 gündür er-5 kullanıyorum , çok güzel bir motosiklet miş , yanlız güzel benzin yakıyor 150 cc den az yakıt a alışık olduğum için biraz garip geldi ama hızı ile çekiş i ile hak ediyor doğrusu iyi bir seçim yapmışım...
selamlar.
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
huma adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranıza yeni katıldım , merhaba ;
15 gündür er-5 kullanıyorum , çok güzel bir motosiklet miş , yanlız güzel benzin yakıyor 150 cc den az yakıt a alışık olduğum için biraz garip geldi ama hızı ile çekiş i ile hak ediyor doğrusu iyi bir seçim yapmışım...
selamlar.
hakettiğini kavrayabilmişsen mesele yok.üç beş fazla verirsin ama aldığın keyif 100 kuruşluk olur
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Ya nebileyim işde motora binip dizel arabadan fazla yakması adamın zoruna gidiyor işde bende uyuz oluyorumbu duruma sırf bu yuzden f650gs almak istiyorum ama onun da yuksek modelleri 12-13 denbaşlıyor
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
hakettiğini kavrayabilmişsen mesele yok.üç beş fazla verirsin ama aldığın keyif 100 kuruşluk olur
+++++++++++++++++++++ evet hak ediyor...
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
abi adam sana benziyor..ilk bakışta sen sandım
-
alplion adlı üyeden alıntı
biri 500 cc biri 150cc
gaza gelenler var aramızda hahahaha
-
er 5'inizin lastikelerine hangi değerlerde hava basıyorsunuz_?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler