kampananın içini zımparaladın mı benimde aynı sıkıntı vardı
kampananın içini zımparaladın mı benimde aynı sıkıntı vardı
evet lastiğin tarafını kampanayı heryeri zımparaladım yine aynı arkadaş yeni kampana ses çıkartır 1000 km kadar ddi ama bana inandırıcı gelmedi o yüzden buraya yazdım
ebc nin hangi serisini aldın biraz sert bi balata alışıncaya kadar ötebilir sertse balata, eğer yumuşaksa zaten hemen alışıyor ben sırf bu muhabbet yüzünden balatayı çaktırdım birde kampananın içi bozuksa da ötebilir benim jantın iç tarafı yol yol olmuştu eski balata yüzünden :D
ben eski balatanın üstüne yumuşak balata çaktırdım pek ömürlü değil jantın içine birşey yapmadım o şekilde duruyor çok derin değilse içindeki çizikler torna ile halledilebilir ama derin çizikler varsa ya jant değişecek yada geçici çözüm içine çanak çakıyorlar ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem
Kalın sert asbestli balata çaktırın...
Tek dezavantajı ıslanınca hem az tutar hem ses yapar...
Ama kuru da süper yumuşak ve sağlam tutar frenler...
alp abi kalın balata girmiyo kampanadan içeri denedik
Arkadaşlar,Suzuki Burgman 400 motorumu satıp ER-5 almaya karar verdim.Neler söylersiniz? Kalıplı bir adamım(boy 1.80,kilo 130) gider mi?
sıkıntı çıkmaz vitesli motor sürdüyseniz daha önceden ama temkinli gitmek gerekiyor boya gelirsek benimle aynı boydasın öncam olursa tadından yenmeyen bir motordur er5 ön camsız 170 i gördüm
arkadaşlar 6-7 bin TL aralığında bi makine alma arefesindeyim.
daha önce iki tane gs500'üm oldu 2001 ve 2005 model.
şimdi acaba tekrar suzuki mi alsam yoksa Er-5 mi denesem diyorum.
suzuki bence daha spor gözüküyor ama bilemedim.
acaba er-5 daha mı iri bir motor yoksa görsel olarak ebat farkı yok mudur aralarında ?
performans vs. çok önemli değil ikisi de aşağı yukarı aynı güçteler yakıtları da yakın zaten tek tercih sebebim görsellik.
Er-5'in arka amortisörünün çift olmasını sevmiyorum ama sırf bu yüzden yine GS500 mü almalı bilemedim ?
ne dersiniz ?
merhaba arkadaşlar bugün k&n hava filtresi geldi ve taktım yalnız eski filtreye göre makina biraz ağırlaştı gibime geldi
bir arkadaşım hava filtresine göre karburatör ayarı yapılıyor dedi bir bilginiz varmıdır acaba
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
merhaba arkadaşlar bursada oturuyorum da pek de önemli değil aşağı yukarı er5 için senkron ayarına ne alırlar
bulursan al ben çooook memnunum.değişirsem ilk bakacağım motorda er 6 olacak.
dün yolda kldım arkadaşlar tam da benzinliğin önünde kaldım çok ucuz yırttık da km deneyi yapıyordum 270 km de yedeğe düştü 280 de benzin bitti ama deponun içinde benzin vardı motoru yokuş aşşağı koydum yokuş yukarı koydum karburatöre bi türlü benzin verdiremedim bu deponun neresinde kalıyor musluk sibobu bileniniz varmıdır birde suyunu değiştireyim diyorum nerden boşaltılır nerden doldurulur er5 in soğutma suyu
Arkadaşlar merhaba motorumu yeni aldım sayılır 1 ay oldu benden önceki kardeş sola yatırmış ve far, sinyal ve km saati hasar görmüş sinyalleri değiştirdim farda idare ederde km saatinin arka kapağıyla ön parçası kırık bulabileceğim bir yer var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)