Çok şık görünen bi cg yapmışlar doğrusu. Şu 162cc'lik mastik'in lastikleri 2.75, 90/90-18 olsa hemen alırdım bu haliyle arka lastiği benim motorun ön lastiğinden daha ince.
Lastikler bu derece ince olmayaydı cafe racer yahut scrambler isteyenlerin dikkatini çekerdi.
eğer teknik bilgilerde yanlışlık yoksa 162 cc olanın torku şahane çok güzel çekişi vardır. alçak gidon bel ağrısı yapabilir.
Arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum aranızda kullanan yokmu?
Tipi çok hoşuma gitti, kullanan varsa yorum alabilir miyiz acaba?
Ben bu motoru kulandım yaklasık 300 km kadar coook seri ve hızlı fırenleri baya iyi parasını kat ve kat hakeden bi motor
Motoru kullanan kimse yok mu acaba?
ilk defa motosiklet alacak biri olarak mondial masti'ye şu tarz lastik takılabilir mi boyut olarak?
Dede 8585 motorda herangibi titreşim yok ben cok devirli kulandım rodajdaykende mptor cok iyidi ben al derim uzun zaman arkama bakmam cok güzel bi sürüşü var ilgi odohı oluyosun bi anda
Kardeşim ben denedim, motorda titreşim var yok dersek doğru olmaz. Titreşim bana düşük devirlerde o kadar da tahammül edilmez gibi gelmedi. Ama sürekli yüksek devirde nasıl olur bilemem.
Deneyerek karar vermekte faide var. Ama şekli güzel hakikaten. Diğer CG kopyalarına göre çok daha şık.
sele yuksekligi nedir acaba? bir de genel olarak ilk vitesli motosiklet olarak tavsiye eder misiniz?
mengu 16, tesekkurler cevap icin. Aslinda ben 1,80 ve uzun bacak boyuna rahatsiz olur mu onu ogrenmek istemistim.
arkadaşlar bayi toplantısı yapan mondial aşağıdaki görselleri paylaşmış, web sayfalarında bulamadım fotolarını, bunlar da masti mi, kaç cc.lik olduğunu bilen var mı? Görüntü şahane ama cc.de yüksektir inşallah.
Dün 1 tane aldım, titriyor rodaj bitsin anlatıcam
Selamın Aleyküm arkadaşlar aranızda yeniyim benim Bi sorum olacaktı ben mondial 175 Masti x ile Kuba çita 170 f arasında kaldım bu iki motordan biri benim ilk motorum olacak sizce bu iki motordan hangisi başlangıç motoru olur şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
Arkadaşlar bu motoru pek kullananlar yok herhalde mondial 175 masti x 🙁
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)