Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha XT 125X ve başlangıç motoru hakkında...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Harbiden karıştı yaww

Ortalığı daha fazla karıştırmadan ben kaçayım
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    boy,derbi senda var ıstersen aynı fıyat yaklasık olarak oda xt 125 x e cok benzıyor..www.derbiturkiye.com da var ıstersen..

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @crato
    ahauh, iyice karıştı.
    boy'un sorduğu yz-250 lerin fiyatlarıydı arkadaşlar
    Hahahhahahahaaaa
    Arkadaşlar birbirimizin yazdıklarını okuyalım, öyle cevap verelim. Başlık 2 dakikada doldu yaw...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    beldeyama'nın 2006 kataloğuna baktım orada yz serisi var ama 2005'teki gibi beygirlerini felan yazmamışlar.
    bi de adamın biri yz-250F satıyodu ya 2003 ya 2004 model fiatı da 6000 avro idi.
    cross'a bunlarla başlamak motosiklet kullanmaya racing'le başlamak gibi bir şey.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @olcan138

İyi de ben açık açık YZ250 ve YZ250F modellerinin listede olmadığını söylemiştim. XT 250X fiyatını ben zaten başlığı açarken verdim
    Bu motor nereden çıktı şimdi.Sen 125 liğin fiyatını vermemiş miydin? Alacakaranlık kuşağı gibi oldu burası

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @praetorian
    boy,derbi senda var ıstersen aynı fıyat yaklasık olarak oda xt 125 x e cok benzıyor..www.derbiturkiye.com da var ıstersen..
    Tamam o modeller de güzel ama ben illa ki enduro-cross olsun demiyorum. Başlangıç motoru olarak bir motor arıyorum. YBR125 ve CGL125 gibi değil ama sele yüksekliği uygun olan bir motor. Aklıma 125cc cross makinalar geldi ama sanırım Leyla'ya uygun değil bu tür motorlar. O illa vitesli kullanacam, scooter istemiyorum diyor. Aslında GPR125 Nude da çok güzelmiş ama pahalı. GPR125 Nude tarzı daha uygun olur cross yerine sanırım.

@Akira
    Bu motor nereden çıktı şimdi.Sen 125 liğin fiyatını vermemiş miydin? Alacakaranlık kuşağı gibi oldu burası
    O kadar hızlı cevap vermek zorunda kaldım ki XT 250X yazmışım. Zaten bu modelde bir motor yok. XT 125X olacak

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    adam gibi başlığa harbiden açmışız yahu. bir anda coştu, kendini aştı başlık

Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @praetorian

Tamam o modeller de güzel ama ben illa ki enduro-cross olsun demiyorum. Başlangıç motoru olarak bir motor arıyorum. YBR125 ve CGL125 gibi değil ama sele yüksekliği uygun olan bir motor. Aklıma 125cc cross makinalar geldi ama sanırım Leyla'ya uygun değil bu tür motorlar. O illa vitesli kullanacam, scooter istemiyorum diyor. Aslında GPR125 Nude da çok güzelmiş ama pahalı. GPR125 Nude tarzı daha uygun olur cross yerine sanırım.
    abi arkadaşın söylediği motor zaten enduro/cross tarzı bir motor

R ve SM olarak iki farklı modeli var,
    R özellikleri için:
    http://www.derbiturkiye.com/tec.php?link=sendar

SM özellikleri için:
    http://www.derbiturkiye.com/tec.php?link=sendas
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Şimdi olayları şöyle özetleyelim,
    Verilen fiyatlar:
    XT125X:5900YTL
    XT125R:5550YTL

XT660X:12393YTL
    XT660R:11848YTL

Sorulan ve litede fiyatı bulunmayanlar YZ250 ve YZ250F.

Aranan:
    125-250cc, sele yüksekliği alçak, başlangıç motoru olabilecek, maksimum 3000-5000 YTL arası uygun bir motor öneriniz nedir? Cross olması şart değil, hatta olmasa daha iyi olur. YBR125 gibi ama daha karizmatik birşey.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    var
    yzf değil yz
    ortalığı karıştıran da benim galiba

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Sağol, özetlemek iyi oldu valla.

Esas soru : 125-250cc, sele yüksekliği alçak, başlangıç motoru olabilecek, maksimum 3000-5000 YTL arası uygun bir motor öneriniz nedir? Cross olması şart değil, hatta olmasa daha iyi olur. YBR125 gibi ama daha karizmatik birşey.

@Nemrut
    yzf değil yz
    ortalığı karıştıran da benim galiba
    Hahahhahahhaaaaa yok özetlemek de olmadı. Bu iş karıştı ve düzelmeyecek anlaşılan

Motosikleti
    var
    her ne kadar ortalığı karıştırmayı ben başlatsam da siz de buna destek oldunuz. eğer destek olmasaydınız ortalık karışmazdı benim dediklerimde havada kalırdı.

mehmet abi sen yz'leri bir google'dan araştır. yz 125'in bile başlangıç motoru olmadığını göreceksin.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Nemrut
    mehmet abi sen yz'leri bir google'dan araştır. yz 125'in bile başlangıç motoru olmadığını göreceksin.
    YZ125 değil !!! YZ250 ve YZ250F.... Yok yok bugün herkeste birşeyler var...

Onların başlangıç motoru olmadığını biliyorum. BAşlangıç motoru için uygun birşeyler buluuun banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Motosikleti
    var
    yz 125 başlangıç motoru olamaz yz 250 ve yz 250F hiç olamaz.
    abi ortalığı karıştıran sensin ya

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boy kime bu motor
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    var
    o zaman abi cbr 125 diyorum. her ikiniz de cbr'a binersiniz; kapışırsınız belki

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti

Bu olur mu? Çin malı ama koruma demiri takılırsa güvenli bir başlangış motoru olur. (böyle bir motorla ufak bir yana yatma yaşamış ve bacağımın üzerine devrilen motordan bu demir sayesinde yara almadan çıkmıştım)

Geçenlerde bunun monero olanını inceledim. İşçilik pek tatminlar değil ama çok çekici bir motor(Yenge hanım şık birşeyler istemiş ya), Seleside yere oldukça yakın.Fiyatı 4000 ytl civarı sanırım.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    abi, bence eğer boyu yeterse xt125x ya da karion gayet iyi olur. hem kaliteden dolayı canın da sıkılmaz
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Ben resmi konulmuş olan hyosung a bak derim Harbiden kime bu motor?

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı
    o zaman abi cbr 125 diyorum. her ikiniz de cbr'a binersiniz; kapışırsınız belki
    iş eğer oralara gidiyorsa, cbr 125 yerine şu eskiden titan isiml, olan motorlara bakın bence...

Geçen Honda Eğitim 2 de kullandım. Bence çok güzel kullanımı olan şirin bir motor, harika bir başlangıç motoru olur.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı

Bu olur mu?
    akiracım herkes hayatının bazı dönemlerinde bazı hatalar yapabilir...anlayışla karşılıyorum..yukarıda önerdiğin motor bence seçenek bile olamaz be abi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler