Teşekkürler arkadaşlar.
Bilinler bilir. Bende bir İtalyan motosikleti sevdası vardır. Bir dönem çok sevdiğim. Almayı çok istediğim bir makineydi. Çok büyük satış rakamları tutturamasa da hem performansı hem özellikleri ile hayali garajımın en nadide parçalarından. Arada video ve fotoğraf atın. Biraz içimiz açılsın. Tekerinize taş değmesin
Motorun sesini dinlemeyi tercih ederdik. Ama olsun hemen dönüş yapmışsınız. Teşekkür ederim
merhaba caponord sevenler ve merak edenler.
1200tp ile olan birlikteliğim devam ediyor, şuan 98500 km deyim.
aldığım günden bugüne kadar amortisör keçesi dışında hiç problem yaşatmadı.
özellikle iyi bir sübap ayarından sonra titreşim yok denecek kadar azalıyor.
yine aklında soru işareti olanlara yardımcı olurum.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
bizim ülkemizde araç kültürü maalesef ki yok. insanlar nasıl kolay satarımdan başka birşey düşünmüyorlar. kendi hayatları, zevkleri ve arzuları önemsiz. motorum aprilia, aracım subaru, önceki aracım mazda idi ve büyük keyifle kullanıyorum.
düşünsenize koskoca toplum başkalarının istekleri üzerine hareket ediyor. o yüzden beş para etmez araçlar tutulurken, gerçek birer mühendislik harikası araçlar ilgi görmüyor. gerçekten garip bir toplumda yaşıyoruz.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
Bizde araç kültürü yok orası doğru da, Caponord özelinde iki tane daha farklı konu da var.
Birincisi Dünya'da da satamadılar bunu maalesef. Küçük atölye kafasında firma hala adamlar, 2021'de biraz değiştirmeye başladılar bu imajı ama hala oturmadı. Ama o zamanlar iyice butik ufak firma imajındaydılar. İtalya'da Caponord aksesuarı arıyorsun yine çeşit az. Bir de tuz biber oldu yenisi gelmedi öldürdüler Caponord'u.
İkincisi o yıllarda Türkiye'de işin yönetimi daha da berbattı. Marka yönetimi bu kadar kötüyken insanlara neden almıyorlar diye bakmak yerine işin nasıl yönetildiğine bakmak lazım. Evet Caponord bence de müthiş bir motor (ve boyum az daha uzun olsaydı cidden Tuareg yerine alırdım - gerçi şehir içinde zorlardı, Tuareg'i terlik gibi de kullanıyorum) ama Türkiye'de satmaması da çok normal geliyor bana. İkinci el durumunu çok düşünmeyen, 2-3 seneden uzun kullanacak olan büyük sınıf enduro bakan birinin kesinlikle çok mutlu olacağı bir makina. Ben 2016 Versys mi alsam diye 380bin TL ilanlara bakarken 310'a verdi arkadaşım - 2015 Rally. Bedava vallahi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)