ürün hakkında bilgisi olan var mı ? fuara geldimi ? çok tatlı duruyor bence ama internette ürünle ilgili hiç bir video bulamadım sadece resim var
Adamlar bomba model getirmişler. Fiyatı belli mi bunun ? Uçmazlarsa iyi satacaktır, kalitesi çok iyi bunların...
aslında 250cc lik olsaymış uygun fiyattan yok satabilirdi diye düşünüyorum. Tasarımı çok sevdim çünkü ama 150 cc 11 hp lik güç için biraz sıkıntı. Ne güzel eskiden çinlilerden de cruiser görüyorduk(uygun fiyata) ama artık 2-3 model dısında ürün yok resmen piyasada.
başkan onlarda 15-16 bg oluyordu. ha enazından piyasada çeşit oluyordu orası ayrı parası az olan onlardan kullanıyordu. bu arada egenin sahil kasabalarında hala kullanılıyor o 2006 dönemi cruiserları. tabi eski görkemleri kalmamış sele yırtık pırtık süngerleri ortada. mahallede 1 yada 2 tane motor ustası vardır (daha doğrusu bisiklet, e-scooter ve scooter ustası) onlara gider o motorlar. hernekadar çinli motorlara çemkirenler olsada o motorlar ülkemize gelmeseydi ybr şuan 10.000 tl'den aşağı satılmayacaktı.
kesinlikle katılıyorum, çeşit oluyodu. Ve uygun oldukları için insanlar kolaylıkla erişebiliyordu. Şİmdi mesela ben cruiser motorları çok seviyorum ama 10 binden aşağı 250 cc adam gibi olanı yok baktığın zaman. Herkes çinlilere laf atıyor ama motosiklet kültürü mü diyim motosiklet aşkımı diyim neyse onun yayılmasını en çok çinliler sağladı ülkemizde. Ve bu sefer dediğin gibi diğer firmaların fiyatlarınıda etkilediler.
O eski motorları bende görüyorum hatta bir tanesi var pırıl pırıl duruyo. Birazda kullanıcıya kalıyo yani motorun durumu. Sonuçta ne kadar ilgi o kadar köfte
ama şuda var çin furyasının geldiği dönemdeki çinli motorlara bakarsak neredeyse hepsi aynıydı bir markalar farklıydı. aslında ararsan şimdide bulursun çinli chopperları tamam ozamanki kadar çok değiller ama var yine.
regal raptorlar mesela o dönemde kalma ve piyasaya tutunduğuna göre iyiler.
keeway superlight 150-200 (şimdi kuba oldu)
rks cruiser (sanırım oda keewaydi)
falcon freedom (geçen sene fuarda gördüm şekil on numara ama depo filan bildiğin teneke ama nekadar ekmek okadar köfte olayı)
birde geçen sene falcon'un 200 bir cruiser'ı vardı bu sene göremedim.
lifanlar var.
aslında çeşit olarak aynı motor farklı marka olayını saymazsak ozamanki kadar olmasada çeşit ozamana yakın. ama hala aklım kanuni tiger'dadır (sadece görüntü olarak). hala çok hoşuma gidiyor.
bunların dışında işin birde moda durumu var. o dönem herkeste bir cruiser hayranlığı vardı şimdi ise ss. dikkat edersen şimdide piyasa ss'den geçilmiyor. yahu çinli marka çinli markayı taklit eder olmuş. bkz zealsun zelsun gibi. 3-5 seneye kadarda enduroları göreceğiz gibi düşünüyorum. insanlarda bayağı 250 cc civarı enduro isteği var. bakalım mondial getirdi birşey seneye kimler gelecek göreceğiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)