Yuki Yg 250Nt Naked-2015 Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
bunun da kağıt üzerinde verileri çok güzel ama yeni racing modelinde olduğu gibi fiyatı tırt, bunu da kimse almayacak
BAJAJ BAJAJ BAJAJ baksınlar lansman fiyatına, kaç adet sattığına, ders alsınlar, halkın motoru oluyordu az kalsın, onu da gazladılar, durulmuştur satışları heralde ...
-
kanaatimce kimse bu motora 9 bin vermez gibi.Ayrıca böyle şekil tasarım yapılmaya çalışılmış ama soba borusu gibi egzost takılmış
-
[IMG][/IMG]
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Yuki netice itibarı ile. Kağıt üzerindeki verileri doğru sayalım. Bu verileri kaç bin km sağlayacak muamma. 9000 tl civarıydı fiyatı, bakmıştım. Algısı vergisi falan, japonla arasında bir şey kalmamış fiyat olarak.
-
hem 9000tl hem de üzerine " naked " yazmışlar. yaa, ne diyeyimben size?
-
-
ben yuki kullanıcısıyım fotoda görünce fena değil dedim ekzoza dikkat etmemiştim bugün bayiye gittim aman allahım motor tam bir rezalet birde satıcı 145 yapıyor demezmi hemen ekzoz dikkat ççekiyor arkadaşın dediği (elgue) soba borusu tanımı uygun=) ekzoz değişecek dedim banimle aynı fikirdeydi satıcı yukinin lastıkleri hep tam naylon olur buda aynı yani kafatan 1100 lira masraf üstüne otordum satıcı yüz hatlarımdan anladı heralde işçilik çok rezalet hemen ben söylemeden anlattı fiyatta 9250 dedi ama indirim yaparmış patron=) bu motor değeri bence 6 bin lira en fazla ama ben almam o ffiyatada . kendi motorumu daha çok sevdim bunu görünce. yuki nasıl piyaseye sürecek merak ediyorum bu modeli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)