Fiyat performans açısından makul gorunuyor 5/yıl garanti ve yedek parça desteği gibi konular kulağa hoş geliyor.
190 boy için nasıl durur acaba bayiye gidip bakmak lazım , siyah rengi beğendim
Halı hazırda bir 250cc motosikletim olmasına rağmen almayı dusunuyorum .
Piyasada belli satış rakamlarına ulaşırsa arka çamurluk , koruma demiri, çanta bağlama demiri gibi aksesuarlariyla daha yakışıklı olacaktır.
bajajın as 150 si gelince keşke 200 ü gelse demiştim çok hoşuma gitmişti gelseydi 9 bin olurdu herhalde şimdi hero 225cc yi getirdi ve çok benziyorlar ve fiyat cbf fiyatı super oldu fiyatına göre alınacak motor
Herkese merhaba.
Thriller kullanicilari motorlarının 120 km hızla yaptıklarını söylüyorlar. Karizma ile aralarında belirli bir cc ve güç farkı var ve karizma kağıt üzerinde 125-130 km son hız belirtiyor. Sizce fark buradan azmidir.
Not. Yüksek hız meraklısı olduğumu düşünmeyin ama 223 cc bir motordan, motoru çok fazla zorlamadan 120 km hıza çıkmasını beklerim.
https://m.youtube.com/watch?v=kA-II8Hh1F0
Altın elbiseli adamdan ilk karizma r yorumu!
Bajaj'a inat mı yaptı acaba
AEA motorları övücem diye saçmalamış bence.
Parayı almış reklamını yapmış iste
kafadan zaten apaçi işi diyor
Adam zaten kendi söylüyordu bir videosunda trafikte şu kadar apaçiyiz diye! Yanlışım varsa düzeltin ayrıca çektiği videoların altına sende kabileye katıl diye kendisinin resimli linkini bile koymuş
Ben bu kavramlara bir türlü alışamadım kardeşim yok apaçi motoru yok tatlısu motorcusu yok kurye motoru yok köy motoru bence bu sınıflandırmalar yanlış!
HERKES SEVDİĞİ MOTORU ALSIN İSTEDİĞİ ZAMAN SÜRSÜN!(Bunu imza olarak mı kullansam acaba slogan gibi oldu)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
Beyler karizmalar gelmiş galiba Sahibinden.comda çankırı bayisinin bir ilanı var !!!!
bayilere gelmiş hayırlı olsun )
aynen bugün bende facebook sayfasından mesaj attım pazartesi itibariyle tüm bayilerdeymiş, test etmek için sabırsızlanıyorum
Bahçelievler deki bayi daha sonra yan grenajlarinda geleceğini söyledi. ZMR deki grenajlardan bahsediyordu sanırım. Bence fena olmaz
arkadaşlar bu motoru alanlardan yorum bekliyorum
Motosikleti goren arkadaşlar boyut malzeme kalitesi ve renk uyumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Yarı çıplak motosiklet oluşundan dolayı motor bloguyla renk uyumu acisindanbenim tercihim siyahdan yana fakat kirmizi ve griyide merak ediyorum
Gidip görenler daha fazla fotoğraf çekebilirse yakından, seviniriz
Birde lansman fiyatı duyurusu vardı dün gazetede ve internet sitesinde bugün kaldırılmış bayiler bu konuda ne diyor nakit alım lansman fiyatı nedir ?
istanbula gelmedimi daha bu motorlar en azından yarın görebilseydik bari renk seçerdik
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)