Hero Karizma R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
Ahmet135 adlı üyeden alıntı
motorun arkasında kırmızı bölgeyi sen mi boyattın, ne kadar tuttu, sökmesi vs süreç nasıl oldu kısaca özetleyebilir misin?
-
enlighteray adlı üyeden alıntı
motorun arkasında kırmızı bölgeyi sen mi boyattın, ne kadar tuttu, sökmesi vs süreç nasıl oldu kısaca özetleyebilir misin?
Boya deil kirmizi film Her iki yanada yaptirdim arti olarak on cam kenarlarinada ince kirmizidan serit attirdim ortasina karbon cektirdim 50 tl tuttu
-
Boya deil kirmizi film Her iki yanada yaptirdim arti olarak on cam kenarlarinada ince kirmizidan serit attirdim ortasina karbon cektirdim 50 tl tuttu
http://i.hizliresim.com/OV8DpA.jpg
ön harika olmuş, bunlar motorun hiçbir yeri sökülmeden yapıldı değil mi?
-
enlighteray adlı üyeden alıntı
ön harika olmuş, bunlar motorun hiçbir yeri sökülmeden yapıldı değil mi?
Aynalari soktuk on cam vidalarini soktuk karbon cekip ustunden vidaladik on taraf ve yan kirmizilari 20 dk icinde yaptik
-
Arkadaşlar bir depo ile kaç km gidebiliyorsunuz hesapladınızmı hiç km ye ne yakıyorsunuz ben 80.TL ile en son 470 km gittim stabil olarakda genelde 400 km buda km başına 200 kr yapar bu çok fazla yakıyor demektir.
-
Byfuat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir depo ile kaç km gidebiliyorsunuz hesapladınızmı hiç km ye ne yakıyorsunuz ben 80.TL ile en son 470 km gittim stabil olarakda genelde 400 km buda km başına 200 kr yapar bu çok fazla yakıyor demektir.
Daha dun servisteydim aldigim gunden beri 190 dan assa yakmadi formdada servisede cokkk soyledim servis imkansiz o kadar yakmasi diyo ama ele alipda bi incelemiyo
Care bulan varsa bi iletsin bize ardslr
-
Bende servise gidip baktırıcam bu cc ye göre çok fazla yakıtı hesaplıyorum cbf e göre bir depoda 30 tl fazla yakıyir ben cbf ile 50 tl alıp ortalama 370 ila 400 km gidiyordum bunda 80 tl ile 400 km gidiyor büyük fark var arsds bu normal deyil brn haftada 2.5 depo yakıyorum 200 tl yapar cbf ile aradaki farkı çıkarınca aylık 200 tl fazla benzin yapar bu farkda benim elektirik ve su faturamı öder benzin işine çözüm bulamassam başka çözümlere yönelebilirim ben motoru ekmek kazanmak.için kullanıyorum
-
Arkadaşlar şu kuruş hesabını bırakalım artık. 100 km de kaç litre yakıyorsunuz?
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu kuruş hesabını bırakalım artık. 100 km de kaç litre yakıyorsunuz?
Kurus hesabini birakirsak 100 km kac lt yaktigini nasil hesapliyalim 😁😁😁 3.7 .. 3.8 lt yakiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Byfuat adlı üyeden alıntı
Bende servise gidip baktırıcam bu cc ye göre çok fazla yakıtı hesaplıyorum cbf e göre bir depoda 30 tl fazla yakıyir ben cbf ile 50 tl alıp ortalama 370 ila 400 km gidiyordum bunda 80 tl ile 400 km gidiyor büyük fark var arsds bu normal deyil brn haftada 2.5 depo yakıyorum 200 tl yapar cbf ile aradaki farkı çıkarınca aylık 200 tl fazla benzin yapar bu farkda benim elektirik ve su faturamı öder benzin işine çözüm bulamassam başka çözümlere yönelebilirim ben motoru ekmek kazanmak.için kullanıyorum
Benim eski motora gore km de 7 kurus fark var 100 km de 7 tl yapar aylik da 250 - 300 tl fark fazla yakiyo haklisin ekmek paramizi bunla kazaniyoruz bi care bulamazsak sorun buyuk
-
86.50 kr :431 km gitti
Bi kerat cetveli hesabiyla 0.2006960557 yakmis 😲😲😲
-
Kurus hesabini birakirsak 100 km kac lt yaktigini nasil hesapliyalim 3.7 .. 3.8 lt yakiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Benim eski motora gore km de 7 kurus fark var 100 km de 7 tl yapar aylik da 250 - 300 tl fark fazla yakiyo haklisin ekmek paramizi bunla kazaniyoruz bi care bulamazsak sorun buyuk
CBR500R ile aynı yakıt tüketimi,enteresan...Yazın Ege-Akdeniz turumda 3.2lt/100km'de yakıt ortalamam vardı...6.vites - sabit 100-110km/h arası.Ş.içinde de 4-4,2lt/100km'de yakar.
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
CBR500R ile aynı yakıt tüketimi,enteresan...Yazın Ege-Akdeniz turumda 3.2lt/100km'de yakıt ortalamam vardı...6.vites - sabit 100-110km/h arası.Ş.içinde de 4-4,2lt/100km'de yakar.
Cok yakiyo maleseff
-
Cok yakiyo maleseff
Bence 223 cc karbüratörlü bir motosiklet için çok değil. .CBF150 ile şehir içi 3.2 lt yakıyordum. Enjeksiyonlu 250cc motorum şehir içi 4 lt yakıyor. Daha ne yaksın?
-
Merhaba arkadaşlar karızmaya gidon yükseltme kiti bulan yada yaptıran var mı?
-
CBF'ten teknolojik olarak hiçbir üstünlüğü olmayan 223 cc motorun CBF'le aynı yakmasını bekleyemezsıniz. Tabi ki CBF'ten fazla yakacak. O güç farkının bir bedeli olmalı değil mi ? Bu arada CBF kullanırken ben 2.7 - 2.8 litre yakıyordum. Demek motoru biraz sıkıştırıyorsunuz.
-
Ben gidon işini kendi imkanlarımla hallettiriyorum arkadaşın bititmesini bekliyorum
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Bence 223 cc karbüratörlü bir motosiklet için çok değil. .CBF150 ile şehir içi 3.2 lt yakıyordum. Enjeksiyonlu 250cc motorum şehir içi 4 lt yakıyor. Daha ne yaksın?
Dogrudur biz bu motoru alirken yakiti cok az denildi o yuzden aldik pismanmiyim aldigima asla deilim memnunum yakit disinda cok bi kusuru yok ( fiyatina oranla ) kuryelik yaptimiz icin yakut cepten gidiyo zevkine gezsem etkilemez ekmek kazaninca goze batiyo😆😆😆
-
Dogrudur biz bu motoru alirken yakiti cok az denildi o yuzden aldik pismanmiyim aldigima asla deilim memnunum yakit disinda cok bi kusuru yok ( fiyatina oranla ) kuryelik yaptimiz icin yakut cepten gidiyo zevkine gezsem etkilemez ekmek kazaninca goze batiyo
Hocam araştırıyorum, halen daha kuryeler cbfler ile dolanıyor. Hero Karizma, hele hele Hunk kurye piyasasını silip süpürmesi gerekirken cbf den dönenler az sizce nedendir?
-
Güvensizlik Başka sebebi yok Daha Hero Kalitesini bilmeyen Ve hağla çin malı zanneden okadar çok kişi varki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)