Özellikle Japon motosiklete binen arkadaşlarım motosikleti göz ucuyla inceleyip neresinden ne tutturabilirlerse yüklenmişler
dün 1600 km ulaştım üyesi olduğum motosiklet grubuyla kendi bölgemizde kontak kapatmaksızın 120 km sürüş yaptık , ki buradaki motorların bir çogu yüksek cc liydi Karizma ile 110-120 zaman zaman 130 km hızlara çıkarak onlara ayak uydurabildim . Ayrıca motosiklet o büyük motosiklerin yanında küçükde kalmadı.
Makinada tabiki bir üst sınıf japon işçiliği yok , fakay cbf150 ybr125 ilede arasında bariz işçilik , boya malzeme kalitesi yok.
dökülecek gibi durduğu konusu beni gülümsetti
o zaman bu motoru üreten adamların hiç aklı yok dökülecek motora 5 yıl 50.000 km garanti, veriyorlar ki Hint motorları sağlamlığı ve dayanıklılığıyla ünlüdür . Dökülecek olsa 2014 yılından beri Hindistan'da dökülürdü ;)
buradaki bir çok kullanıcının belirttiği gibi parasına göre çok güzel bir alternatif motor taksitle 6600 liraya 19.5 bg 223 cc 5 yıl garantili klasmanına göre büyük boyutlara sahip başka bir motosiklet varsa bizde ona yönelelim.
Ne kadar ekmek , O kadar köfte , Hero Karizma 3 Liraya 5 liralık köfte veriyor ( tabi şuan için )