Bugün servisler genel muduru Serhat Beye bir mail atarak bu garanaj montaj olayını fotoğrafli ve videolu şekilde anlattım,
Yabancı forumları incelediğimde böyle bir durumdan bahsedilmemiş demekki montajdan kaynaklanan bir durum.
Yaşadığım şehirdeki servise giderek durumu anlattım güzel bir şekilde ingileniler incelediler ve montaj sirasinda dişlerin tam oturmadığını belirttiler , musait bir zamanda motosikletimi birakmami istediler , fırsat buldugum zaman servise gidip bu konuyu halledeceğiz.
Servis görevlisi küçük bir gaz ayarı yaptı motosikletin boş viteste deviri bariz şekilde düzeldi ve sadece ayak peglerinde hissettiğim titresim tamamen ortadan kalktı
Küçük bir dokunuşla rölanti ayarı yapıldı ve motosiklet sesi stabil bir tınıya kavuştu ;)
Yani kafamda soru işaretleriyle gittiğim servisten kafandaki sorulara cevap ve çözüm bularak mutlulukla ayrıldım ;)
Motorun sürüşü gayet keyifli 5 günde 450 km yi tamamladım fırsat buldukça rodaj surusleri yapıyorum , düşük devirlerde ivmelenmesi gayet güzel , en sevdiğim yanıda yakıt ekonomisi rodajda olmama rağmen hale ilk doldurduğum depoyla gidiyorum ;)
5 yıl garanti ve parça desteği olayından dolayı da yol yaparken kafam çok rahat ;)
Görünüm olarak arkadaşlar resimlere aldanmasin motosiklet resimlerinden daha güzel ve büyük baya da ilgi görüyor diyebilirim , yan çanta , tur cami , koruma demiri , top case gibi aksesuarlarla daha da güzel oolacaktır.
Halı hazırda bir motosikletim daha olmasından dolayı alırken terettudlerim vardı ama şimdi motoru ver paranı al deseler kabul etmem
illaki artıları ve eksileri var ama bu segmentte bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
Rodaj bitince uzun yol performansını merak ediyorum