Falcon Freedom 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2016, 22:13
merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım falcom freedoom almayı düşünüyorum ama sigortalara son gelen zamla birlikte sigorta fiyatları baya yükselmiş. benim ilk motorum olacak yakın zamanda alıp sigorta yaptıran varmı bilgi verebilir misiniz sigortaya ne kadar para çıkar. şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
04 Nisan 2016, 23:11
Bayağıdır motosiklet araştırıyorum. GV 250, Daystar 250, Daytona 250 ve derken bu çıktı karşıma.
Şu anda fiyatı cazip geliyor fakat geçen yıla göre artış söz konusu gerçi her motosiklette bu var.
Samsun'da 7200 TL'ye geleceği söylendi 10 gün içerisinde gelecekmiş motor o zaman bakacağım içime sinerse de almayı düşünüyorum.
Kronik sorunlarının düzeltildiğini söyledi bayii abimiz.
Görüntü şahane.
-
24 Nisan 2016, 13:26
merhaba arkadaşlar ben ilk motor olarak falcon freedom 250 satın aldım birkaç gün içinde elimde olacak fakat ilk olarak yapmak istediğim bir düzeltme var motorda. Motorun üzerindeki falcon yazısını nasıl silebilirim zarar vermeden bilgilendirirseniz sevinirim. Bu konuda acemiyim açık bir dille yazarsanız sevinirim.
-
25 Nisan 2016, 23:50
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Yazıları sökmek için yazılara fön makinesiyle sıcak hava tut ve bir misine yardımıyla sök. Daha sonra yıkayıp kalan yapışkan parçalarını da temizleyebilirsin. Eğer daha fazla sorun olursa cep numaranı bana özel mesajla gönder senide Whatsapp grubumuza alalım. Tekerin düz bassın.
-
26 Nisan 2016, 12:53
Bir motor sahibini hiç mi üzmez? taş gibi maşallah...
-
26 Nisan 2016, 14:41
Bunların çamurluk ve depo üzerindeki plastik kalitesinde iyileştirme yapacaklardı, yapıldı mı acaba bilen var mı ?
-
26 Nisan 2016, 17:19
bu motorun bazı kullanıcılarının fazla pinpirikli olmasına bağlıyorum o konuyu,plastiğinde öyle aman aman bir kırılma dökülme yok. standart motosiklet plastik kapağı işte.
motor sahibi olanlar bilir plastik aksamlarının geneli öyledir allah yapısı degıl sonucta
-
01 Mayıs 2016, 19:28
Arkadaşlar Tekrar Merhaba. Moturumu Alalı 2,5 Ay oldu ve 1.300 Km'de Çok şükür Bir sıkıntı yok Sadece Aldığım yerde Lastik havasını fazla şişirdiklerinden dolayı ufak çaplı bir kayma oldu. Genel olarak durum normal. Lastik havaları aklınızda bulunsun Ön lastik 22 Arka Lastik 26 Diye öğrendim şimdi daha iyi. Ve sizden bir fikir istiyorum. Özellikle Ankara'da olanlar Motorcu kardeşlerim bana Dürüst, işini iyi yapan bazı gibi tamirci ustaları gibi Müsteriyi oyalamayan ve işini iyi yapan bir Usta lazım. İnanın çok zor bulunuyor ve ben bilmiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Tek sıkıntı bu. Şimdiden teşekkürler Tekeriniz Her daim düz bassın.
-
02 Mayıs 2016, 21:12
Merhaba arkadaşlar;
İlk motorumu almak üzereyim ve Falcon Freedom'u özellikle fiyat avantajından dolayı bir süredir incelemekteyim. İşi bilenlerin fikirlerine ihtiyacım olan bazı konular var. Öncelikle 178cm boy ve 110 kg biriyim. Özellikle dağlarda çadır kampı yapma merakım var ve artık bir motor şart oldu. Sorularımı sırayla yazarsam cevaplamak da sanırım daha kolay olacak.
1. Artçı ile yokuş çıkma performansı benim açımdan nasıl olur?
2. Motor bloğu oldukça sağlam denmesi rağmen lastik aksamla ilgili problemlerden çokça bahsedilmiş. Konya merkezi aradığımda yeni modellerde bu ve göstergelerle ilgili problemlerin giderildiği belirtildi. Bu konuda sizlerin bilgisi var mı?
3. Servis ve parça konusunda olumsuz şeyler okumuştum. Sizlerin düşüncesini de öğrenmek isterim.
4. Sık sık Kuba superlight karşılaştırmaları yapılmış ancak insanlar kullanım amaçlarını pek aktarmadıklarından doyurucu olmuyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
-
07 Mayıs 2016, 23:35
kardeş geçen hafta yaptrıdım 1089 tl ilk aracım, anadolu sigorta,sen acentaya küfür ediyorsun ama onlar parasını yemeye devam ediyor
-
13 Mayıs 2016, 16:50
Arkadaşlar merhaba...
Bende aranıza yeni katıldım... Öncelikle yaptığınız paylaşımlar benim açımdan çok aydınlatıcı... Motoru almamdaki kafa karışıklığını giderdi. İyice düşünüp taşındıktan sonra kararımı Falcon Freedom 250'den yana kullandım. Motoru sıfır olarak aldım fabrikadan gelmesini bekliyorum. Kullanmaya başladıktan itibaren size yorumlarımız yapacağım... Ama, öncelikle Zorun Trafik Sigortasını yapmam gerekli ama bu konuda pek bir bilgim yok. Yaşa ve şehre göre değişiyormuş, babamın üzerine yaptık 52 yaşında ve otomobili de var.. İstanbul'dayız.. Sizce tahminen ne kadar ücret çıkar sigorta firmaları tarafından? Şimdiden Teşekkürler...
Aldığım zaman fotoğrafları paylaşacağım...
-
15 Mayıs 2016, 08:34
akü ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ? birde bursada servis öneriniz var mı
-
21 Mayıs 2016, 08:44
Beyler bayanlar merhaba öncelikle.alalı yaklaşık 20 gün falan oldu.iki kez depoyu fulledim iki seferdede 10-11 ltre falan aldı.daha fazla almıyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum.
-
21 Mayıs 2016, 10:48
-
22 Mayıs 2016, 10:05
Arkadaşlar merhabalar 6 7 gündür bu sayfada yatıp kalkıyorum kredi çektim onu yaptım bunu yaptım yarın ikinci el 2016 model 81 km de olan bir freedom için adamlar görüşeceğim 6300 tlye zar zor anlaştım. Size sorum şu alırken nelere dikkat etmeliyim hiç vitesli motor kullanmadım scooter sattım yani bu motoru alırken nerelerine bakmalıyım ve nasıl test etmeliyim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Teşekkürler
-
22 Mayıs 2016, 15:43
ibrahim kardeşim 6300e 2016 2. el alacağına o paraya 2015 6.aydan sonra teknik belgeli sifir almani tavsiye ederim tek kaybin 3sene vize degil de 2 sene vize olur hic degilse sifir olur herseyini kendin yaparsin. he ille 2. el alicam diyosan 81km de bi motoru niye satiyo acaba diye emin olmak lazim bi de o 81 gercekten 81 mi onu bilmek lazim. bizim cihazlarin km sayaclari azcik bozulabiliyo namussuz. altin elbiseli adamin 2.el motor alirken diye bi video su var youtube dan. ustad baya aciklayici anlatmis
aha da linki
https://youtu.be/hBBDe40ZQnM
simdiden hayirli olsun. ehliyet varsa ne ala yoksa o isi halletmelisin once izmirde polisler sıkıntılı azcik. etrafinda yardimci olcak kimse yoksa küçük park ta motorcu abilerimiz var. yapis yakalarina. severler istekli arkadaslarimizi sagolsunlar.
-
22 Mayıs 2016, 17:44
Sedat kardeşim öncelikle nacizane yorumun için teşekkür ederim. Yarın adamla bulusacağım sabah 8 15 de ikimizin de uygun olduğu saat o. Adam motoru kullanmış kilometre normal yani şuan 800 ü gösteriyor dedi kullanıyorum motoru dedi. Akrabası kaza yapmış araba alacakmış o yüzden satıyormuş motoru ilana da yazmış zaten araba ile takas olur diye bizm okulda okuyor zaten. Ben önceden chopper tarzı kullanan bi arkadaşımı götüreceğim yanımda bineceğiz bi süreceğiz beğenirsem de alacağım ve inşallah aranıza katılacağım olay bu şekilde.
-
24 Mayıs 2016, 15:55
Arkadaşlar yavruyu bugün aldım tertemiz duruyor ama çok titriyor gibi geldi bana daha 1000 km de sizce ileride geçer mi ve artçının ayağını koyduğu yerler özellikle daha çok titriyor ne önerirsiniz ve boşa alamıyorum motoru bi türlü alamadım. Birde motora bakımını nasıl yapmalıyım zincir bakımı için ne almalıyom motora yardımcı olursanız bakımı konusunda da minettar olurum teşekkürler simdiden
-
24 Mayıs 2016, 17:23
Arkadaşlar merhaba. Bende bugün itibariyle sipariş vermiş bulunuyorum. 2 güne gelir motosikletim. Yaşayacağım her türlü tecrübeyi bu alanda paylaşacağım. Çünkü almamda en etkili sizlerin yaşadıkları ve bu alanda aktardığıniz tecrübeler oldu. Tekeriniz düz bassın.
(bu arada Adana dan olan varsa servis konusunda görüşmek isterim)
-
25 Mayıs 2016, 00:39
Arkadaşlar herkese merhaba bende bir falcon sürücüsü olma yolunda ilerliyorum bu sayfada neredeyse 1 haftamı harcadım tek tek yorumları okudum ve herkes gerçekten çok detaylı ve güzel bir çalışmayla bize bilgilerini paylaşmış yeni alacaklara ve kullananlara verebilecek tüyolarını vermiş bu konuda herkese teşekkür ederim özellikle Anılcan ve Sedat Bey'e teşekkürlerimi iletirim aklımda hiç bi soru kalmadı sizin sayenizde diyebilirim. Klasik bir sorum olucak çok klasik sadece cevaplarsanız sevinirim
Boy 175 kilo 80 Ehliyet kursuna başvurdum motor kullanmayı orada öğreneceğim ve gerçekten motora dair hiç bir bilgim yok bu benim hayatımdaki ilk motorum olucak inşallah o da sizlerin bilgisi sayesinde demek istediğim bu motorun altından kalkabilirmiyim? Gerçekten hiç motor bilmeyen birisine yardımcı olurmu apaçilik yapıp kasksız dolaşmam güvenlik önlemlerini alırım onda bi problem yok fakat kafamdan şu cümleyi atamıyorum : ''Bu motor büyük ve hiç motor bilmiyorum gerçekten yapabilirmiyim? ''
Tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin. İyi günler dilerim tüm motorcularımıza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)