Mrb arkadaşlar.
Freedom ile 2000 km yi tamamladım. Yan kapakların bağlantıları, akü tarafının kilidi, zincir muhafazasının bağlantı yeri kırıldı.Benzin musluğu kapalı konumda iken sızdırıyor. Servis bir ara bakarız dedi. Servislerden memnun olanı görmedim. Hep bir bahaneleri var. Trip sayacı 100 100 atıyordu kendi kendine düzeldi. Benzin göstergesi camı bir kenardan başlayarak ufak ufak çatladı, Ortadan iki parça şimdi. Akü öldü.
Ön dişliyi 16 yaptım. Kalkış hızlı tabiatıyla, rampalarda 4 de, yerine göre 3 e düşüyorsunuz. 4, 5 in yerine geçiyor. Düz yolda 5 e atabilirsniz altıncı vites gibi düşünün. Ayrıca usb şarj, telefon tutucu, mp3 çalar alrm taktım. Usb şarjı depo üstü ne benzin göstergesinin önüne monte ettim, elektiriği benzin göstergesinin lambasına giden kablodan aldım. birde 5 amper sigorta ekledim. Alarm, mp3 çalar için yan kapakların altında, akünü yanında yeterli yer var. elektriği direk aküden verdim. Alarm çok iyi oldu. Tabi yolda sesini egzoz sesinden duyamazsınız ama kampta falan radyo mp3 kullanabilirsiniz.
Akü bitince bu motorun akü olmaksızın ayak marşı ile çalışabildiğini öğrendim. Güzel bir özellik. Ama ben çalıştıramadım ayrı konu. Müsait bir zaman fotoları atarım. Sağlıcakla kalın.
Türk Rider Chopper Clup a üye oldum. Bu hafta sonu Alanyadayız.
http://www.turkriders.com