resimlerini gördükçe alasım. sigorta fiyatlarını gördükç.e almayasım geliyor. :D ne yazcaz böyle .
resimlerini gördükçe alasım. sigorta fiyatlarını gördükç.e almayasım geliyor. :D ne yazcaz böyle .
buda benim karabelam <3 şöyle bir sorum olucak . motorum şuan kac km'de. kimisi 2binde diyor kimisi 200de diyor bilmediğim için kafam karıstı.birde akın dostum motorun masallahı var Allah nazarlardan korusun kazasız belasız sürmeyi nasip etsin . kendin mi temizledin yoksa yıkama falan mı? kendin yaptıysan bakımını nasıl yapıyorsun nelere dikkat etmeliyim az tüyo verir misin ?
Km 200'de alttaki ayarlanabilir gösterge. Kaç sıfırlayıp koyduğun benzinle ne kadar gittiğini gösteriyor yani. İstersen numaranı gönder bana senide alayım whatsapp grubumuza.
Merhaba arkadaslar. Bende freedomumu dun 1450 km de kusadasi davutlardan aldim. Izmirde oturuyorum yaklasik 120 km civarı ilk sürüşümü izmire donerek yaptim. Gelirken biraz belim ağrıdı sanırım alışık olmadigindan. Belimi dinlendirmek icin arada arka seleye oturarak sürdüm pek sorun olmadı . Motorun sesi bekledigimden cok daha iyi çıktı. Egzoz sesi isteyen arkadas icin video cektim aksam eve gittiginde youtube ye yukleyip linkini koyucam. Sigorta icinde
allianz 1702
gunes 1212
generali 594
halk 709
Anadolu 410 (benimki ilk motorum yasim 20 plaka 09)
Motorda tek sorun 1. Viteste kalkarken biraz zorlarsam sankı balata sıyırıyo gibi ses geliyo yarin sabah servisine goturcem insallah buyuk bi sorun degildir alirken farketmedim.
Telefondan yazıyorum eger karışık olduysa yazi kusura bakmayin.
yeni bir video gördüm youtube'da yapanlar firmanın kendisimi yoksa bir kullanıcımı anlam veremedim :D
buyrun izleyin http://www.youtube.com/watch?v=zDauTRpXVwY
Heyecanla bekliyorum egzoz videosunu.
Bu yeni video falconun kendi yaptığı reklamı sanırım. Özellikle 2016 için. Hatta bunu izledikten sonra nedense yeni yılda fiyat artışının kesin olacağını düşündüm.
yaza dogru satarim bende . ben cbr almayi dusunuyorm. yaza kadar devam guzel motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
birol kardeşim buyur. yaza doğru daha çok video koymayı planlıyorum . ozamana kadar da motora hakimiyetim daha da artar . sağlıcakla kalın.
Teşekkürler
Bu arada istanbul üniversitesi avcılardaki kampüsüne falconla gelen arkadaş forumdan mı acaba
Avcılar kampüsüne değil ama edebiyat fakültesine Falcon'la gelen benim
Birol arkadasim gec oldu biraz gece vardiyasina verdiler beni kusura bakma insallah tatmin edici olur.
https://www.youtube.com/watch?v=1nC5...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Hocam ben oto kuaför işi yapıyorum, düzenli olarak hergün, detaylı olarak 3 günde bir temizliğini yapıyorum. Bu yüzden ürün gamı geniş olduğu için, söylesem de hepsini bulundurman zor biraz
Gayet tatmin edici. İki video içinde çok teşekkür ederim.
İki motorunda egzozlarında delik yok değilmi orjinal ses yani.
Herkese selam, Motoru alalı 2 gün oldu. İstanbul VALE motordan aldım. Açıkçası beklediğimin üzerinde bir motor çıktı. İstanbul plaka için en iyi sigorta rakamı Anadolu verdi. 696TL. Yapcak birşey yok. sigortalar kafayı yemiş halde. Sigortacıya göre, bu fiyatlar dahada artacakmış seneye.!!
Motoru ilk kontrolünde oldukça iyi buldum. özellikle mevcut gevşek vidalar hususunda şüpheliydim ama gelin görünki, değil gevşeklik, herhangibir vidayı oynatamadım bile! artık ne biçim sıkmışlarsa. Taş gibi sağlam. Göstergelerin hepsi doğru çalışıyor. depo ilk dolum full 14,5 litre aldı. Vites gerçekten sert ama ona yumuşak davranmazsanız eğer gayet güzel çalışıyor. nazik davranmayın. Boşa geçişleri alışkanlık gerektiriyor. debriyaj ve fren gayet yumuşak. Motor gayet güçlü çekiyor. Açıkçası ben sesinden şüpheliydim ama ilginçtirki dükkanda denediğim motordan çok daha güçlü sesli bir egzozla karşılaştım. dikkatle baktığımda, her iki egzoz çıkışındada, ortadaki çıkışın haricinde, en altta minik birer delik olduğunu gördüm. Bu bir standartmıdır, yoksa bayiye daha güzel bir ses istiyorum demiştim, o mu birşey yaptı acaba bilemiyorum.?? Fakat ses şu paylaştığınız video'dakinden daha iyi çıkıyor kesinlikle. Sizde bir kontrol edebilirmisiniz acaba? herkese tekrar selamlar olsun.
Hocam hayırlı olsun aracınız. Egzozun çıkış noktasında ki alt kısımda kalan küçük delik orjinal de var.
Iyi aksamlar. Benimkinde de ufak bi delik var akinin dediği gibi orjinali oyle sanirim. Bide benim bi sorumun var yardimci olursaniz sevirin. 1. Visteste motor soğuk yada sıcakken kalkis yaptigim zaman motor blogu tarafindan sürtme sesi cikiyo sanki balatalar sıyırıyo gibi ama 2 ve üstünde problem yok. Hatta 2. Viteste kalktim yavas yavas o ses çıkmadı. Sizce sorun neyden kaynaklanıyodur?
Topgun hayirli olsun, bi istanbullu daha aramizda ne guzel...
Duruma sevindim, demekki Valeden vs birileri yazimi gordu yada duyduda kendilerine gelmelerini sagladi, ne diyeyim zaten paylasimlari dikkatli olunsun diye yapiyoruz degilmi Valeden aliyorsaniz, yada genellleyelim nerden aliyorsaniz alin, parayi odemeden cagirin bayi ustasini gozunuzun onunde sktirin parcalarii...
Gule gule kullanin,...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Sigorta icin mutlaka Demir sigorta dan teklif alin, cevremde en ucuz teklif onlardan geliyor...bilginize
Bursadan selamlar bende aranıza yeni katıldım yanlız şöyle bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-paslanma.html
Merhabalar Arkadaşlar;
1 Ay önce bende Falcon Freedom 250 aldım.Almadan öncede buradaki yorumlarınızı okudum ve dikkate aldım. Yaklaşık 500 Km'ye ulaştı motor. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Fakat yorumlarda diğer arkadaşlarımında bildirdiği gibi lastiklere dikkat etmelisiniz. Ben lastiklerin gazabına uğradım. Hafif yağmurda tutuş inanılmaz zayıf.
Motorun egzoz sesinden memnunum fakat daha iyi bir hale getirmek için ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mı ?
Yeni yil vergileri hayirli olsun
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)