@byblade
büyük geçmiş olsun ALLAHtan acil şifalar dilerim. yapabileceğimiz birşey varsa haberdar et. baban hangi hastanede.
@tanımsız
hacı şu nexus nasıl bir alet aradık ama fiyatı tuzlu geldi
@byblade
büyük geçmiş olsun ALLAHtan acil şifalar dilerim. yapabileceğimiz birşey varsa haberdar et. baban hangi hastanede.
@tanımsız
hacı şu nexus nasıl bir alet aradık ama fiyatı tuzlu geldi
O halde bi sonraki gezimiz daha renkli daha maceralı olcak gibi, ama makineleriniz çok çabuk yoruluyo pek uzağa gidemiyosunuz :( Şile yoluda oldukca tehlikeli bi yoldur aslında.
derwish nexus 500cc tek silindir bi scooter, fiyatı bu aralar pahalı ama kış ortasında veya sezon sonlarında düşebilir.
@all
hadi hadi resimler videolar bekleniyor bizim aslı ve seçkinden bir an önce resimleri alıp siteye yukliyeceğim hemde yorumlu olucak resimler)))))))))))
@tanımsız
gezi sırasında artçı olarak beni takip ettiği için teşekkürler walla bende 500 cc motor olsa öle yavaş gidebilirmiyim bilmem)))))))))))
]
kardesler resim eklemeyi maalesef beceremedim
SIYAH DAMALI
UZJ 63
thebarbarian Biraz zor olsada katlandık işte, zaten son gazımı şileye girmeye az kala verdim yoksa motor hararet yapcaktı Maksat grup gezisi olsun tek başıma basıp gideceksem alırdım bi r1
http://www.imageshack.us/
hadddiiiiii.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
barbarian kardesimize attım fotoları o bizim için yükleyecek
SIYAH DAMALI
UZJ 63
beylerr sitede foto yok nerde fotolaarrrr???
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Şileye girişimiz muhteşemdi. Zenlere el sallıyanlar yüzlerinde gülümseme olanlar. Şile ahalisi bizi çoşkuyla karşıladı desem yeridir.
@Eşli olanlar
Eşleriniz ve kız arkadaşlarınızda sanki forumdan zen kardeşlerimiz gibiydi dostlukları için teşekkürler.
@Latif ve Meltem
Yol boyunca en çok sizinle muhabbetliydik. Çok sıcak kanlısınız
@Boğaziçili arkadaş bende ismini unuttum
Dönüşte artçı olman kendimi güvende hissettirdi.
@Tanımsız
Tanıştığıma memnun oldum. Teklifin güzel ama ben bir daha 200 km yol gideceğimi hiç sanmıyorum ayretten Latif, tanımsızın teklifine memnun olman şaşırtı bu gezide en çok pili biten sendin
@The barbarian
Abi eline geçicek fotoları zipli büyük boylarını da bi şekilde at ne de olsa güzel hatıralar.
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@kyox
okey tüm makinadaki resimler siteye yuklenicektir
]
allah be ne gezi olmuş... Hararetle okuyorum yazılanları. Ben hala silivrideyim. Yarın dönüyorum ve resimler konusunda yardımcı olacağımdır. Eklenecek resimleri site mail adresimize gönderirseniz, yada buraya imageshack aracılığıyla post ederseniz, yarın gündüz ben eklerim.
@ Barbari
Kardeşim eksik olma. Bir dahakine hepberaberiz işallah. Ani bi kararla Silivri'ye gelmek zorunda kaldım ailevi sebeplerle.
yolda başına ufak tefek işler gelen tüm arkadaşlarıma geçmişler olsun diyorum. Doğal karşılamalıyız bunları. Böyle şeyler olacaktır. Tekrar geçmiş olsun.
@ latif & Siyahus.
Özellikle hepberaber biraz vakit geçirmek isterdim, ama kısmet değilmiş. umarım bir dahaki sefere...
Herkeze sevgiler,
Parış
SYM Wolf 125 Classic
.
@ latif & Siyahus.
Özellikle hepberaber biraz vakit geçirmek isterdim, ama kısmet değilmiş. umarım bir dahaki sefere...
Herkeze sevgiler,
Parış[/QUOTE]
Ya pırak Allah aşkına Parış ya. Geldik o kadar acemi acemi sen gittin teee silivrilere kaçtın iyi tam tersine.
Ama senin kulaklarını da arasıra çınlatmadık diil hani Siyahusla
@darkform
bende bir sürü resim var bülent gönderdi fakat sitemizden yukleyemiyorum yardımcı olabilirmisin imagechek den yuklemeye vaktim yok uzun sürüyor resim çok var))))))))))))
]
The barbarian rapide at hepsini ziple istersen. Darkform şimdi görür görmez mesajını Hadi merakla bekliyoruz fotoları, tabi müsaitsen.
@barbarian
http://rapidshare.de/ hepsini tek zip ile buraya at abi. iyi olur
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@all
yuklüyorum arkadaşlar)))))))))))))))))))
@all
bunlar bir kısmı diğerleride yarın yüklüyeceğim
http://rapidshare.de/files/33562751/...isile.rar.html
]
@byblade
çok geçmiş olsun:( umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban..
@bulentsari
mköydeki mondial servisi erkaleye gittim..
memnun kaldım..
teşekkürler
@all
bende indirdim fotografları
gezi süper olmuş sanırım
hiç kıskanmadım inanın
neyse bidahakine artık
ikitekerli günler diler..
kardeş be bu motor heryeri yakar geçer anasını satam
@...............
hoşgeldin
]
fotolar süper valla keşke bnde orda olsaydm
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)