Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    byblade kardeşime

kardeş allahtan acil şifalar diliyorum baban için gerçekten çok üzüldük bende babamla bakıyordum foruma babamda gördü lütfen yapabileceğimiz birşey söle de yapalım hangi hastanede baban?

@geziye gidenler

şu an yeni yeni evlerinize dönüyorsunuzdur muhtemelen inş ii geçmiştir geziniz az önce arkadaşım aradı şilede grubu görmüş çok şahaneydi diyor.fotoğraflarınızı sabırsızlıla bekliyorum...
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    umarım gezi iyi geçmiştir ayrıntıları bekliyoruz

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    gezi gayet harikaydı arkadaşlar ilk eve ben geldim heralde de güzeldi eglenceliydi bu sefer aramıza yeni arkadaşlarda katıldı hepsiyle tanışmaktan çok menun oldum çok hoşnut kaldım inşallah gelicek sefere daha kalabalık bi grup olucaz

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    ohh ohh siz gezin tanısın kaynasın ohhh,bi ist e bak bide ank ya
    125 ZN
    06 ZN 181

byblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn Siyah
    arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun babam için yapılcak tek şey dua başka birşeye gerek yok şu anda yoğun bakımda uyuyo salı yada çarşamba birazcık uyandırcaklar tepkilerine bakmak için sadece zamanın geçmesini bekliyorum bu kadar ilgili olmanız bana çok moral verdi tekrardan hepinize teker teker teşekkür ediyorum allah kimsenin başına vermesin size bi tavsiyem arkanıza aldığınız ailenizden biriyle çok ama çok dikkatli gidin 30 40 km yide geçmeyin sağlıcakla kalın hoşçakalın...
    [I][B][/B][/I]34 €D 9396

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Hasta oldum zn lerin gidişine

Motosikleti
    @byblade
    dualaırımız sizinle Allah yardımcınız olsun...elimden ne gelirse gücüm neye yeterse yaparım bir haber vermen yeterli

Motosikleti
    125 zn
    Alıntı byblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun babam için yapılcak tek şey dua başka birşeye gerek yok şu anda yoğun bakımda uyuyo salı yada çarşamba birazcık uyandırcaklar tepkilerine bakmak için sadece zamanın geçmesini bekliyorum bu kadar ilgili olmanız bana çok moral verdi tekrardan hepinize teker teker teşekkür ediyorum allah kimsenin başına vermesin size bi tavsiyem arkanıza aldığınız ailenizden biriyle çok ama çok dikkatli gidin 30 40 km yide geçmeyin sağlıcakla kalın hoşçakalın...
    bizde cok uzulduk cidden ya dua edicem baban için hepimizin başına gelebilirdi boyle bi olay sennide hiç bi hatann yokki bizi gelişmelerden haberdar et

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @tanımsız
    hoşgeldin ))))))))))))))
    @all
    bugün aramıza yeni katıllan ve sitemiz üyesi olan arkadaşlar benim kankalarım)))uykusuzlktan fazla neşeliydiler)))) walla zor zaptettim kakara kikiri durmadan güldüler)))) bugün zenlerimiz yine harika showw yaptı yaw şile amma uzakmış git git bitmiyor bir dahaki gezimiz daha kısa olsun)))))gezi dönüşünde ufak bi aksilik oldu özür dilerim arkadaşın durup dururken motor kayışı koptu ve allahtan artçıydım ve son anda kenarda bana el işareti yaparken gördüm yaklaşık 2 saat kadar benzincide mahsur kaldık şileden tamirci geldi arabasına yuklediğ gibi motoru götürdü ve kayışını değiştirdi masraf 65 tl anca bu saatte eve gelebildim çünkü trafiğe kaldık))))
    @siyahus &latifpolat
    sizlerle tanıştığıma memnun oldum çok tatlı şeker insanlarsınız
    @darkform
    admin kardeş yokluğun hissedildi )))))))
    @kyox
    seni düşerken gördüğümde az kalsın kalp krizi geçiriyordum)))

hepinize grup adına teşekkür ediyorum
    ]

Motosikleti
    125 zn
    oytun naptınız hallodumu kayış falan rahat donebildinizmi

Motosikleti
    Yardıra yardıra giderseniz kopartırsınız tabi kayışı

Motosikleti
    @buraxxxxx
    sefil olduk kayış oldu dönüş bizim için çok zor oldu ama eve geldik)))

@tanımsız
    ehuehueuehhahahahhaa
    ]

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @byblade
    Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda hastanız iyileşir.

@Gezi
    Çok renkli değişik insanlarlarla tanıştığıma memnun oldum, çok güzel bir geziydi. Ufak kazama gösterdiğiniz ilgiye de burdan bir daha teşekkür ediyorum. Epey yorucu bir gezi oldu. Kayışı kopan arkadaş, umarız çok sorun yaşamamışdır. Siyahus sen ayrılınca millet neden bilmem son gaz yaptı 120 ye vurduk .. Haremde bir Zeytinli ile daha tanıstık, sahil boyu bize eşlik etti yakında foruma damlar.

@Bulent ve siyahus, abi sizin kameralara takılan iki özel pozum vardı boyunu küçültmeden mailime gönderebilirseniz sevinirim.

@Darkform
    Sen olmayınca ufaktan organize sorunu çektik

Bunlarda benim kamerama takılan bir kaç kare : Arkadasların ellerinde ki fotoları 4 gözle bekliyoruz.
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Erken pes ettiniz Ağva ya doğru uzayacaktık aslında, otoban olmayan dağ yollarında bol virajlı orman kokusu icinde

Motosikleti
    @tanımsız
    bir dahakine öncü olup bizi gezdirirsin artık
    ]

Motosikleti
    @the barbarian
    kimin kayışı koptu abicim? umarım nasıl değiştirildiğini görmüşsündür değiştirmeyi düşünüyorum fakat nasıl olacağını bilmiyorum(en çok kopmasından korkuyorum)
    @gezi tayfası
    bende çok gelmek isterdim umarım iyi eğlenmişsinizdir

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Selam arkadaşlar.
    @ Bayblade: Tekrar geçmiş olsun arkadaşım , gelişmelerden haberdar et bizi. Dualarımız baban için. Allah sağlık versin seni babana kavuştursun.

@ herkes ;
    Herhalde ilk biz eve ulaştık. Akşam arkadaşımın düğünü vardı o yüzden ümraniyeden ayrıldık. Keşke hareme kadar gitseydik diye içimizde kaldı aslında.
    Bu gün hep ilkleri yaşadım

ilk uzun mesafe gezimize çıktık.(hatta ilk gezimize ve benim için yaklasık 200 km yol oldu )

ilk kez internet ortamından tanıştığım insanlarla buluştum. Ya benim şansıma yada hepmi böyle oluyo bilmem herkez süper . Acaip hoş bi gezi oldu bizim için ve çok mutlu oldum sizlerle tanıştığıma.

İlk kez öncü oldum. Tabi ben biraz ağır çektiğim için hızımız 80 üzerine çıkamadı şaka bi yana öncü olmak sorumluluk yüklüyomuş adama kardeşim valla arkama , önüme baktığımdan daha çok baktım. Allah Korudu

İlk kez zorda kalan arkadaşımızı yolda bırakıp gittim :(

Barbarian kardeşim bütün grubu derledi topladı bütün gezi boyunca . Yalnız bizde eşşeklik uzun süre farketmedik oytunla efenin olmadığını farkettiğimizde epey yol gitmiştik. Affedin bizi arkadaşlar. Bi dahakinde artçının önünde gitcem hemen çok kötü hissettim kendimi yaw.

Yarın bendeki 3-5 resmi yükleyecem. Şimdi düğünden geldim kusura bakmayın yatıp uyumaktan başka bişii düşünemiyom.

(Not:Bide popom ağrıdı 3 gün rahat yüzü yok bana )
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    arkadaşlar günaydın

Byblade geçmiş olsun kardeşim
    dün arkadaşlar söylediler öyle haberdar oldum kazandan. tüm arkadaşlar söylemişler ama yapabileceğimiz birsey varsa yanında olduğumuzu bil. Biz tüm arkadaşlar organize olur bir ara senin müsait olduğun ve babanın da inşallah iyileştiği bi anda yanına uğrarız (di mi arkadaşlar). Nerede hangi hastanedesiniz acaba...

Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel vakit geçirdik nitekim. Efe kardeşimize de geçmiş olsun

Bu arada ben yaklaşık 60 kare fotoğraf çekmişim hepsini yüklemek zor olacak ama seçmece yükliyeceğim. Aynılarının yüksek çözünürlükte olanları da bulursam mail adreslerinize atarım
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti
    Bidahakine daha uzun bi yol gidilcekse ben ve bikaç arkadasım zenlerinize eşlik edebiliriz (tabi isterseniz)

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bidahakine daha uzun bi yol gidilcekse ben ve bikaç arkadasım zenlerinize eşlik edebiliriz (tabi isterseniz)

İstemek ne demek. Şahsen ben kendi adıma söyliyim çok memnun olurum.Dün de heralde en çok bana yardım etmişsinizdir . Beni tahmin ederseniz az çok, hep en arkada takip etmiştim. Malum iki kişiydik

Biz geride kaldığımızda siz ve thebarbarian(Oytun) çok koordineli bi şekilde takip ettiniz. Gerçekten ikinizi de çok teşekkürler. Kendimizi güvende hissettirdiniz.

Geziye katılan tüm arkadaşlara;
    Meltem&latifpolat olarak

Hepinizi tanımaktan çok mutluyuz.
    Çekildiğimiz onca fotoğrafı ömür boyu saklıycamızdan emin olabilirsiniz.
    İlk başta tecrübesizliğimizden dolayı tereddüt etmemize rağmen, oldukça keyifli bir gün geçirdik. Akşam eve geldiğimizde herşey birüya gibiydi, sanki hiç yaşamamıştık.

Hasan Abi(siyahus), abi çok sevindik sizinle tanıştığımıza çekirdek, çikolata muhebbeti vs

Kerim(Kyox)
    Ağırbaşlılığınla takdirimizi kazandın. Geçirdiğin küçük kaza da nazar boncuğun olur inşallah

Bülent Sari,

Dün koparttın bizi o vurdumduymaz halinle. Arabalar üstüne geliyo salladığın yok. Yolculuk muhabbetinle daha keyifli hale geldi. Evsahibine selamlar

Boğaziçili arkadaş,
    Nickini bitürlü hatırlayamadım. Renk kattın.

Ayrıca Seçkin'e teşekkürler sinyalimle uğraşıp tamir ettiği için.

tabi son olarak dönüşümüzde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürü birborç bilirim.
    Geziye katılan katılmayan bütün arkadaşlarımıza, Zen kardeşlerimize sevgiler selamlar.
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler