Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    zuhahahaahaha
    125 ZN
    06 ZN 181

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Yapmayın arkadaşlar. Eşim görecek laf edecek. Zaten konuyu anlatırken neden kadınlar bu kadar kötü kullanıyor dedim sonrasını hiç anlatmayım.

Bugün işe motorla gelip döndüm akşamda baya bi dolaştık. Artık hep artçı ile bindiğim için alışmam zaman aldı. Kullandıkça motorun kabileyet zayıflığını nasıl yeneceğimizide kaptım diyebilirim. Şu ön diskten gelen seside bi kessem sorun kalmayacak. SAvrulma olayı artçı ile ounca azimi düzeye indi. EH tabii biz biraz ağır basıyoruz ama o başka

Motosikleti
    125 zn
    abi şu vd40 her derde deva banada barbarian söylemişti saolsn,kesin dene
    125 ZN
    06 ZN 181

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    Alıntı darkform adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ can yerli
    10-40 iidir. ii bi markanın herhangi bir 10-40'ını alabilirsin abicim.

ii gunner.
    Teşekür Ederim Darkform
    Can YERLİ
    06 YC 502

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ canyerli
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    arkdaslarım abilerim canlarım Sizlere iyi gezmeler ben olamıyacğımbu sefer :( içim yanıyo neyse... Şile de ağvayı sorun ve mutlaka gidin orada deniz feneri var orası muhteşem kabakozu bulun gerçkten çok güzel yerler bir dahaki geziye abanta yapalım;)

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    12 zeytin etti gezi haydi birk birki birkiiiiiiii birkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

lewoonline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200 repsol
    keyifli bir motosiklet
    [B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    geziye katılcaklara duyrulur:

dün biraz fazla soğuk yedim arkadaşlar şu an pek iyi değilim biraz düzelirsem katılacağım inş yarınki geziye katılmayı çok istiyorum...

motostyle ve latifpolat a

beyler gelemezsem beni fazla beklemeyin yukarıda da belirttiğim sebepten dolayı gelememe ihtimalim var gelmeyi çok istiyorum inş düzelirim görüşümek izere

saygılar...
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

byblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn Siyah
    arkadaşlar merhaba
    motor sewdam buraya kadarmış herhalde... çarşamba gecesi büyük bir kaza yaptım bende birşey yok ama arkamdaki babam beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu we yoğun bakımda yatıyor salı yada çarşamba uyandırcaklar işallah allahtan tek temennim babamın yaşaması kaza nasıl oldu derseniz iş çıkışı gece saat 2 gibi babamı ewden alıp şişlide tost yemeye giderken şişli osmanbey yolunun en sağ şeridini kazmışlar ama bu bildiğiniz ufak bir çukur değil 15 cm civarı derinlikte enide bir şerit kadar boyuda 1,5 metre civarlarında gayet büyük bir çukur hiç bir tabela ışıklandırma yoktu cadde ışıklarıda çukuru hiç belirgin edicek durumda değildi çukuru görmem çok geç oldu malum bizim motorların ışıkları kendini zor aydınlatıyo çukura girdim vede çıktım ama babamın biraz kilolu olması nedeniyle çukuardan çıkarken arka teker patladı jant yamuldu herhalde amartisörlerde kırıldı ve motorun hakimiyertini kaybedip yan yattık vede düştük hızım fazla çok değil gece yollar boşl olmasından 50 60 km wardı işte böle arkadaşlar motoru yapıp satıcam daha o motora binemem işallah babama bişi olmaz tek duam o sağlıcakla kalın hoşcakalın allah kimseyi benim durumuma düşürmesin saygılarımla...
    [I][B][/B][/I]34 €D 9396

İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    Alıntı byblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba
    motor sewdam buraya kadarmış herhalde... çarşamba gecesi büyük bir kaza yaptım bende birşey yok ama arkamdaki babam beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu we yoğun bakımda yatıyor salı yada çarşamba uyandırcaklar işallah allahtan tek temennim babamın yaşaması kaza nasıl oldu derseniz iş çıkışı gece saat 2 gibi babamı ewden alıp şişlide tost yemeye giderken şişli osmanbey yolunun en sağ şeridini kazmışlar ama bu bildiğiniz ufak bir çukur değil 15 cm civarı derinlikte enide bir şerit kadar boyuda 1,5 metre civarlarında gayet büyük bir çukur hiç bir tabela ışıklandırma yoktu cadde ışıklarıda çukuru hiç belirgin edicek durumda değildi çukuru görmem çok geç oldu malum bizim motorların ışıkları kendini zor aydınlatıyo çukura girdim vede çıktım ama babamın biraz kilolu olması nedeniyle çukuardan çıkarken arka teker patladı jant yamuldu herhalde amartisörlerde kırıldı ve motorun hakimiyertini kaybedip yan yattık vede düştük hızım fazla çok değil gece yollar boşl olmasından 50 60 km wardı işte böle arkadaşlar motoru yapıp satıcam daha o motora binemem işallah babama bişi olmaz tek duam o sağlıcakla kalın hoşcakalın allah kimseyi benim durumuma düşürmesin saygılarımla...

GEÇMİŞ OLSUN Allah Şifa versin

׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    çok geçmiş olsun kardesim...Allah şifa versin diyecek bir şey bulamıyorum valla çok geçmiş olsun

Motosikleti
    125 zn
    off çok kötü ya işallah babana birşey olmaz,çok geçmiş olsn
    125 ZN
    06 ZN 181

teşekkür

arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum allah babasına şifa versin geçmiş olsun redragon arkadaşım sanada teşekkürler ama 125 zn den vaz geçtim çok araşıtrdım ama mondial olarak deyilde çin malları diyim çok arıza çıkartıyarmuş yani alıp servis servia gezmek istemiyorym onun için yamaha scooterde karar kıldım biraz fazla veririm kafam rahat olur ama sane yinede teşekkür etmek istedim saolasın herkeze mutlu sağlıklı ve kazasız günler diliyorum aman yavaş arkadaşlar kurallara uyalım hızlı ve yavaş arasında 10 dakika oynar buda hayatı riske atmaya deymez diye düşünüyorum kolay gelsin sevgiyle kalın
    sailor

Motosikleti
    125 zn
    @metin gönülon
    nedemek abi içine hangisi sinicekse onu almak en mantıklısı bn tşkr ederim
    125 ZN
    06 ZN 181

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ byblade.
    Kardeşim çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum allah yardımcınız olsun. Keşke elimizden birşeyler gelse. herhangi bir konuda yardımımız dokunursa lütfen bizi haberdar et. Çok büyük geçmiş olsun tekrar :(

Yarın ailevi sebeplerden dolayı geziye katılamıyorum. Son anda çıkan bu aksilik dolayısıyla kusuruma bakmayın, yarın herkeze iyi eğlenceler.

Sevgiler.
    SYM Wolf 125 Classic

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @byblade
    Acil şifalar diliyorum.çok geçmiş olsun.
    Can YERLİ
    06 YC 502

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    @byblade : Geçmiş olsun arkadaşım. Allah babana şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir. Bizimde yapabileceğimiz bir şey varsa elimizden geleni yaparız.

Bugün sirkeciden toplam 500 kaata montları halalettim eşime ve kendime birer tane aldım. dizlikleride aldım. Tamamız yani.Yarın haremden katılıyoruz eşimle. Görüşmek üzere.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @byblade
    dostum büyük geçmiş olsun ALLAH babana acil şifalar versin yapabileceğimiz bir şey varmı hertürlü yardımı yapmaya hazırız yeterki mesaj at
    ]

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    thebarbarian slm hocam, pazar(bugün) günkü gezide sizi şilede bırakıp gittigim icin kusura bakmayin ağvaya doğru yol aldım ben. ama cok keyifliydi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler