@dj_ex_x
bisiklet tamircilerinde bile far var sirkeciye bak derim doğubankın sokağına gir hemen sağda bir parçacı olucak
@dj_ex_x
bisiklet tamircilerinde bile far var sirkeciye bak derim doğubankın sokağına gir hemen sağda bir parçacı olucak
]
@dj_ex_x
abi Far ın kısası uzununu nasıl kopardın anlamadım. Sinyaller kırılmadı dimi?
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Siyah motorlu prens... 34 VIV 17
YAhu arkadaşlar neden motorun hep kötü yönlerini paylaşıyoz orası kırıldı burası koptu şu oldu bu oldu birazda iyi yönlerinden bahsedelim .mesela bugün hiç kontak kapatmadan 110km gittim motor hala canavar gibi çalışıyodu ne bi performans kaybı nede başka bişi
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
@motostyl
ehuehueh ben her gün yapıyorum 10o kilometreyi banamısın demiyor bide her akşam turlarımız oluyor motor değilde ben çok yoruluyorum ehuehuehuhe
]
@thebarbarian Ne bilim hojam aklıma o geldi yani motoru hep kötülüyoz gibime geldi alınıyo benim zeytin böyle şeyleri duyunca
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
Selam arkadaşlar ,
Derwish , ustam geçmiş olsun yaw bize gösterdiğin değiştircem dediğin yerler mi kırıldı. Öyleyse zaten değiştirmeyi düşünüyodun bahane olmuş. Önemli sende bişey olmasın geçmiş olsun abicim. Geçen cuma için cevap veremedim , aslında cevap vereceğim zaman sen kaza yapmıştın heralde iptal olur diye düşündüm. Hatta o akşam ben eşimle saat 7 gibi carefour daydım keşke konuşsaymışız. Eşimlede tanışmış olurdun Gerçi bi aksilik olmazsa pazar görüşürüz inşallah.
Kyox, sanada geçmiş olsun bende arada binanın önüne cıkarırken tırsıyom duvara geçircem aleti diye
Darkform , Yaw 60 YTL ye nerden aldın heybeleri abicim, bende sirkecide sordum bu hafta 120-130 en ucuzu 90 dedi Allah Allah.
Bide eşim için ve kendim için 4 mevsim mont sordum 400 kaattan başlıyo deli olcam 2 mont 1 motordan pahalı yaw. yokmu sööle 150 ye falan iyi bi mont .
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Naber abi ?
Alala ya zam falanmı yaptılar ne ettiler... Nereye sorduysam seç beğen al 80 falan çekiyodu. ama hepsi 60'a buldum ben diince 60'a vermeye razı oldu. Hatta aynı çantalara direkt 60 çeken yer vardı. Bende gittim ondan aldım. Doğubank'ın yan cephesinde kalan Honda bayi var. Honda bayi'ne sırtını döndüğünde hemen 10 mt. sağ çaprazında bir sokak var. Bu sokağın sağ köşesindeki ilk dükkan. Bayada ufak bir dükkan. 60'a verdi. 4-5 model var. beğenip aliosun 60'a.
gittigidiyor.com'da 150 YTL'ye falan montlar vardı kışlık. Dandiktir büyük ihtimalle ama fotoları hoş duruyo. Motosiklet bölümünde bulabilirsin.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
evet arkadaslar mıllet zn ler ıcın yol yapmaz dıyor ama gecen ınada bındırdım ve 130 km yol yaptım durmadan tık bıle demedı
Siyah motorlu prens... 34 VIV 17
evet gezi 9 ZeyTiN oldu haydi birki birkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www.zenscooclub.com/gezi_03/
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@siyahus
sağol aynen dediğin gibi değiştirmeyi düşündüğüm parçalar
artı olarak direksiyonda biraz arıza çıktı arka çamurluklarda da var ama onlar o kadar önemli değil
pazar günü zor benim için biraderin düğünü var
ama dediğim gibi evi taşıdım kayışdağındayım şimdi carrefour a felan daha yakın olduk müsait oldukça görüşelim motorun masrafı biraz daha arttı
sağlık olsun gerisi hikaye
@arkadaşlar
bana üzerinde MAX yazan kaskımın ön camı lazım aradım biryerlerde varmış ama bulamıyorum modeli V510 bulan ya da görenlerin insaniyet namına tarafımza haber vermeleri önemle rica olunur
@ cintonick
oleeeeyyyy !
@ derwish
derwish'cim motoru bitirdin şimdide kaskımı dağıtmaya başladın aman diim biraz sakin . Şaka yapıyorum tabi geçmiş olsun kardeşim bu ara şansızlıklar seni buluyor :( öptüm.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Derwisim , Hayırlı olsun , bana iyice yaklaştın o zaman bende Küçükbakkalköydeyim taç sporda. Yani hemen gümrüğün yanında. bu arada Sen evlimiydin abicim ?
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@siyahus
bizim ev oraya yakın yanlış hatırlamıyorsam benim biraz üst tarafımda kalıyor
evliyim oğlum var bir tanede 8 aylık
@darkform
sorma hiç elimden düştü tam oynar kısmında ufak bir parça var kırılmış sinirimi bozdu
@derwish
yaw ALLAH bağışlasın bu arada geçmiş olsun kaza için biraz geç oldu:(((((
]
@ derwish
tamamdır kask olayı aklımda. Bide bakalım belki çakma bi parça ile kendimiz tamir ederiz. Boşver be abi takma en azından artçı kaskı yaparsın.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Arkadaşlar bu arada ben gıcırtı problemini çözdüm Orta sehpayı kapatınca lastik bir parça var kapat aç yapa yapa bollaşmış ve motor yaylanırken alttaki metale sürtüyp ve gıcık bi ses yapıyo ama amortisör problemi hala aynı yani eskisinden daha çok yaylanıyo uzun süredir motor kullanan bir arkadaşıma sordum amortisörün artık alıştığını yani ayarını aldığını söylüyor şimdi benim yapmam gerek onu istediğim ayara getirmekmiş sanırım 3 kademeymiş yumuşak orta ve sert bakalım duruma göre onu ayarlayacam.
ya şu sesin nasl kesildigini banada ögretin kafayı yicem,artık utanıyorum çok rezil bişey
125 ZN
06 ZN 181
@redragon
sehpanın şeseye sürten yerine wd40 sür geçer ehueh bendede vardı o ses ilk başlarda yağladım ses kesildi hatta bu konuyu önceki sayfalarda yazmıştık
]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)