Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Motostyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125ZN
    Selam Arkadaşlar 400Km oldu ama sanki motorun sesi değişmiş yani daha belirgin bir şekilde çıkıyor artık bu ses artışı normalmi?

@darkform tabiki resimleri club sitesine koyabilirsin.tşk. ederim kolay gelsin
    [url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Arkadaşlar sağ gaz kolununun olduğu kısım yani marş tuşu ve ışıkların oludğu kısım çerez gibi kırıldı yaw ne adi plastik aynı ön sinyallerin plastiğinden (çatlıya çatlıya sonunda paramparça oldu). Abiler walla bulursanız ön sinyal ve bu elcik kısımlarını metal olcak şekilde değiştirelim.
    iyi günler
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ motosytle
    sanki benimkinin seside değişti o kilometrelerde. Sanki diyorum çünkü benim kuruntum olabilir. Kuruntu olmasa bile çok az bir değişimden bahsediyorum. Dolayısıyla, bence ciddi bir ses değişimi söz konusu ise servise bir göstermeli...

@ kyox
    evet kyox aşırı dandik plastik. Benim gaz elciği aşırı sertleşmişti ve geçenlerde bahsettiğin bölmeyi, sertleşmeyi gidermek için söktüm. Hakkaten acayip adi pastik. İçine kuvvetli ve su kıvamında sıvı bir japon yapıştırıcı ile bir nevi koruyucu bir yüzey çekmeyi düşünüyorum. En azından ufak darbelerde tutucu olur diye düşündüm.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Uzun zamandır yazamadım. Ama şu günlerde motoru baya bir kullanıyorum. Bu hafta iki kez artçı ile bindim. Motor hala 700 km göremedi Bugünd e40 km kadar yaptım ama şu benzin sarfiyatı hat düzeyde. Hemen hemen tam depo olarak yola çıktım ve 42 km neredeyse depo yarı yarıya geldi. Km 110 kuruş filan yakıyor. Yavaş sürüyorum ama bu sarfiyat baya bi fazla. Sizde ki durum nedir beyler

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı Kemal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır yazamadım. Ama şu günlerde motoru baya bir kullanıyorum. Bu hafta iki kez artçı ile bindim. Motor hala 700 km göremedi Bugünd e40 km kadar yaptım ama şu benzin sarfiyatı hat düzeyde. Hemen hemen tam depo olarak yola çıktım ve 42 km neredeyse depo yarı yarıya geldi. Km 110 kuruş filan yakıyor. Yavaş sürüyorum ama bu sarfiyat baya bi fazla. Sizde ki durum nedir beyler
    Scud o ibreye ben çok güvenmiyorum. Süratle düşüp ardından kırmızıda takılıveriyor. Kaç YTL alıp Kaç km gittiğinin hesabını tutarak bir oran almak en sağlıklısı bence.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    Mondial 125ZN
    90km de 2,5lt yaktı motor 250km deydi
    [url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @darkform
    sirkeciden balata alınabilir ama bilemiyorum benim usta honda dan takıcak sirecideki satılan balata kalitesi nedir bilemem
    ]

Motosikleti
    Mondial 125ZN
    Arkadaşlarımdan birisi Mondial'in 100KH sinin bir çok parçasını Honda'nınkilerle değiştirmiş ve cıllop gibi uymuş motor şimdi Hondial oldu dio canavar gibi dio %100 değil ama birçok parçanın uyacağından eminim.

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    @kemal
    abi bende bnzin 3.08 ken 5 ytl atıyodum nerdeyse 50 km flan yapıodu.ama bizim bu zn ler çok yakıo dier 125 likler daha az yakıo
    125 ZN
    06 ZN 181

sailor

saol kardeş teşekkürler çok araştırdım ama 125 zn yi alıcam ayrıca sörf dedin galiba anlamam kusura bakma biz uzaklardayız artı senin gibi genç deyilim yinede saol yaklaşımından dolayı birsey olursa yazarsan sevinirim
    sailor

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    arkadaşlar nezmandır pek bakmıyodum foruma falan bi giriim dedim

bi aksilik çıkmazsa geziye bende geliyorum kaydımı yaptırdım

oytun senin olayda benimkiyle aynı galiba mecdiyekoy servise git 1 saatini ayır yada sabahtan bırakıp akşam al cillop gibi yapıyolar benim motor acayip sesiz ve guzel hiç bi sorunu yok şuanda on tarafın ki bendn çok fazla ses geliyodu

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    aranızda ilk önce ben motorun haşatını çıkarıcam galiba hahaha. motoru kaldırımdan apartmana gaz vererek çıkarmak istedim elimin ayarı fazla kaçtı duvara gömçürdüm makineyi direksiyon yamuldu 150 ytl masraf çıktı yarın gel al dedi usta.
    :

herekze iyi günler

@motostyl
    Merhaba arkadaşım, honda shadow parçası satan bir dükkan bulursan bizimle paylaşıver. Adi plastik olan parçaları değiştirmek istiyorum.

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    selamlar
    gedizlere ve bir iki yere daha uğradıktan sonra
    stoklu çalışan bir tek gedizler var
    ön dış grenaj (ön çamurluğun üstündeki komple parça) 56 ytl
    sağ alt marşpiyel (sağ ayağınızın altındaki grenaj) 12 ytl
    amortisör muhafaza kabı (ön lastik sol taraftaki yatay nikelajlı parça): 8 ytl
    ayak koyduğunuz plastik parça da değişecek fakat ellerinde sadece çıkma var bir tane onu üzretsiz verecek.
    işçilik olarak da 50 ytl istiyorlar .
    yani toplam 126 ytl.

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Günaydın arkadaşlar
    bu nedir abi kaza yapan yapana dikkat yavaş
    geçmiş olsun
    bu arada cumartesi günü benimde uzun farda ve stop lambasında sorun vardı serviste değiştirdim. Bit kadar ampule 5 kaat aldılar stop ampülü de 1.5 mio.. neyse ben yine de bir daha sorun olduunda tekrar servise gitmemek için yedek ampülde aldım koydum kenara. ufak tefek parçaların yedeğini stoklamak lazım bana göre

böle paldur-küldür yazınca facia oluyo sonra dönüp yazdılarıma baktımda üf yani.. düzeltiyorum yukarıda
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @derwish
    senin kaza olayını kaçırmışım geçmiş olsun. sen nasıl kaza ettin yaw yazmamışsın

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    yaw kyoxcum geçmiş olsun :(

Derwish motoru toplamaya karar vermişsin heralde. Cuma günü sana dönemedim... Dediğim gibi Peder beyler silivriden çıkmış gelmiş hem iş hem ziyaret amaçlı. Tüm gün iş güç koşturduk. bir dahaki sefere işallah.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    selamlar
    herkese çok teşekkür ederim
    aslında parçaları alıp kendim toplamak istiyordum ama bu ayak konulan plastik bedavaya gelince servise bırakmaya karar verdim
    @kyox
    büyük geçmiş olsun arkadaş cana gelmesin malzeme kolay yerine konuluyor

benim yaptığım kaza çok enteransandı aslında karşımdaki sürücü biraz işi bilse hiç birşey olmadan atlatabilirdim çünkü baya bir kaçtım
    mevzu şöyle cereyan etti
    önümde giden arabalardan üç önceki yolda sola dönmeye çalışıyorken ben kendisini ne yazık ki göremedim önümdeki arabalarda ani fren yapınca sola kaçtım hızım da yaklaşık 45 -50 idi
    sola kaçtığımda dönen arabayı gördüm iyice sola kaçtım kaçacak yer kalmayınca da sol çamurluktan girdik
    3-5 metre sürüklendik motorla yerdeyim kan beynime sıçradı nasıl bu kadar basit hata yapılır diye
    kalktım kaskı çıkardım (bu arada etraftan gelenler) sürücü kimse yaradana sığınıp gireceğim
    bir baktım 40-45 yaşlarında bir teyze evladım siye üstüme geliyor öyle kalakaldım
    üzerimde az biraz toz vardı sıyrık bile yoktu (allaha şükür)
    böyle oldu
    işin komik tarafı ben de bazı parçalar da problem vardı onlar tamamen hasar gördü ekstra birşey yok

honda parçası olayına bende girerim özellikle frenler kısmında
    @darkform & siyahus
    yakınız birbirimize müsait olduğunuz zamanlar alo diyin illaki cumaları olmasına gerek yok maksat muhabbet

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    herkese geçmiş olsn,işallah motorlarınızda en kısa zamnda saglıgınıa kavuşur
    125 ZN
    06 ZN 181

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    nerde la bu motorun bujisi he nerde

geçmiş olsun derwish

DJ_EX_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125zn
    selam arkadaslar bendede zn var topıge ılk kez yazıyorum bu zn lerın farları cok dandık bence yada ben dandık kullandım kısalar yanarken bı kere cukura gırdım evın orda kısalar koptu ondan sonrada sarıyerde uzunlar koptu aksam 12 de sarıyerden esenlere farlarım olmadan geldım bu motora beyaz far bulabılen varmı ayrıca
    Siyah motorlu prens... 34 VIV 17

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler