Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @darkform
    www.istanbulriders.com çamlık kafe fotoları orda var ama lunapark fotolarını henüz koymadık
    ]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motostyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125ZN
    @Darkform
    Evet baya bi yakışıklı oldu karaoğlan Heybe çantaları Zeytinburnunda bi çanta imalatçısı var sipariş üserine parti parti mal yapıyo toptan olarak yani ama şansa 1 tane elinde vardı 40ytl'ye aldım.Arka çantayı 35ytl,Elcik püskülleri 10ytl(Süet).Dükkan sahibi ile ufak bi sohbet ettik Club ten bahsettim bana ne kadar iyi fiyat verirse diğer Club üyelerininde gelceğinden felan bahsettim gerçekten güzel fiyatlar vedi.+ olarak Nazi kaskı 15ytl çelik halat kilidi 15ytl ye aldım Cam geliceğini söyledi ortalama fiyatı 40-50 ytl olurmuş.Gitmek isteyenlere Doğubank iş hanı tafaından girince sağdaki ilk dükkan TÜMOPARSAN sanırım arkadasın adı Emre.
    [url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı Motostyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Darkform
    Evet baya bi yakışıklı oldu karaoğlan Heybe çantaları Zeytinburnunda bi çanta imalatçısı var sipariş üserine parti parti mal yapıyo toptan olarak yani ama şansa 1 tane elinde vardı 40ytl'ye aldım...
    haarika fiyata almışsın ya. Tavsiye için teşekkürler. bende kısmetse bugün yada yarın gidip alıcam bir çanta. Dediğin yere uğrarım mutlaka. Kulüpten bahsettiğin için ayrıca teşekkürler.

@ the barbarian
    yaw iimiş kaç kiçi var orda ya ööle 500 kişi falanmı

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @darkform
    bayaa kalabalıktı 50 60 kişi vardı
    ]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Arkadaşlar,

Yarın Sirkeciye gidicem. iki sorum olacak sizlere
    birincisi benim zirzop ile gitsem park edecek yer bulabilirmiyim. (motor lan bu heralde bulursun gibi cevaplar vermek serbest )

İkincisi de bu aksesuarcılar nerelerde kalır. Anadolu tarafında oturduğum için Avrupa yakası cahiliyim biraz. Sirkeci vapur iskelesinde indiğimi farzedersek, nasıl ulaşabilirim. Kısa bir tarif alabilirsem...

Şimdiden teşekkürler.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @darkform
    barış arabalı vapurdan indikten sonra karşıda shell benzinci var karşısındaki yola geç ve tranvay durağının karşısındakiyola gir ilerle ilk soldan dön aksesuarcıların sokağına giriceksin orda bir dükkanınn önüne park edebilirsin zaten toplasan 10 15 dükkan var)))))
    ]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ thebarbarian
    amanin ne güzel tarif. Saol kardeşim
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @darkform
    rica kardeşim)))))
    ]

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    herkese slm
    motorum 700 km de ilk bakıma götürmem gerek.ilk bakımı mondial karsılıyomuş galiba dogrumu??? bnden para çıkarmı
    125 ZN
    06 ZN 181

arkadaşlar bende düşünüyorum 125zn almayı olan varsa nasıl deyermi alınırmı

reDRAGON memnunmusun 125zn nasıl alimmi ne dersin
    sailor

Motosikleti
    125 zn
    valla kardeş nediyim bn 700 km deyim çok şükür hiç bi sorunum yok,sadece diskten bi ses geliyo oda okadar abartılcak bişi deil.bana kalsa al derim ama burda bnden daha fazla km de olanlar var onların farklı düşünceleri olabilir.
    bu arada yelkenciysen ayrıbi konusalım senle msn de
    125 ZN
    06 ZN 181

Motosikleti
    @redragon
    20 tl yağ parası alırlar
    ]

Motosikleti
    125 zn
    çok tşkr thebarbarian
    125 ZN
    06 ZN 181

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ redragon
    Bende ilk bakımda 21 YTL verdim.
    Ücrete dahil olanlar: yağ değiştirme + envayi çeşit vidanın sıkılması.
    Servis: Geziler Ziverbey.

@ metin gönülol
    Merhaba Metin,
    3000 Km'deyim. Redragon'un söylediği gibi aynı şekilde bilinen "ön disk'in tıkır tıkır ses yapması" problemi haricinde bir sıkıntım yok. Bu ses'de fren ve disk spreyi sıktığında (bu sprey 10-20 ytl civarlarında ve 20-30 kullanımlık sıvı içeriyor), 500 ile 1000 km kadar sesi kesiyor.
    Grubumuza üye 50 kadar arkadaşımız da memnuniyetleri hakkında sana 3 aşşa 5 yukarı aynı yanıtı verecektir diye düşünüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz.
    15 günde bir geziler yapıyoruz ve hoş vakit geçiriyoruz. www.zenscooclub.com adresinden kulübümüze üye olabilirsin.

Sevgiler;
    SYM Wolf 125 Classic

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    benden 15ytl aldılar 600bakımında avcılara ve bahçelievlere gittim ikiside 15 dedi ayrıca diğer bakımlarda ücretsiz.

diğer arkadaşların da dediği gibi ön frendeki hafif sesden başka bi sorunumuz yok şu an tavsiye ederiz iyi bir başlangıç olabilir
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    @all
    ön disk ve balatadaki sesleri sprey kesmiyor arkadaşlar sıkmadığım sprey kalmadı tek çözüm değişiklik
    ]

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    demin zen clup forumunada yazdım ama bu bizim makinalara 150 cc lik bi motor bulsam taksam ne olur ,tamam durmakta problem yaşanıyor bazen ama yerine uyarmı

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı bazen25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demin zen clup forumunada yazdım ama bu bizim makinalara 150 cc lik bi motor bulsam taksam ne olur ,tamam durmakta problem yaşanıyor bazen ama yerine uyarmı
    Slm bazen,

150 cc'lik motor olabilir mantık olarak ancak şanzıman ayarları ve oranlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir. Bide ciddi bir teknik bilgiye ihtiyaç olabilir bööle bi işlem için. Normal bi ustanın bile üstesinden gelemeyebileceği bir teknik bilgiden bahsediyorum Birde bu işlemi dışarda yaptırmayı düşünüyosan astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

@ all
    aldım heybeleri. 60 YTL. Yardımlarınız için teşekkürler
    Resimleri bugün yarın siteye koyarım.

@ thebarbarian
    bendeki ses balata spreyi sıktıktan sonra geçmişti. Sonra tekrar başladı. sonra yine kesti. Belki dediğin doğrudur, ben yanılıyor olabilirim... Yani spreyle alakalı olmayabilir. Az önce sirkeciden balata spreyi aldım kendime. Sıktım şu anda yine kesti. Bakalım yarın ne olacak Birde sirkecide 10-15 ytl'ye bisürü yan sanayi balata gördüm. acaba onlardan denesekmi ? Model olarak 125 ZN yok ancak mesela Asya'nın bisürü modelinin balatası var. Parçacılar kendi balatanızı getirin aynısını veririz, kesin elimizde vardır diyorlar.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    sevgili darkfrom;

dün akşam ekzozu tutan braketlerden biri kırıldı bu gün fabrikaya geldim çok uğraştım ama söktüm motor çıkışından resim çekmeyi unuttuğum için koyamıyoru ama kışın ekzozu siyah fosfat kaplama yaptıracağım ( işim dolayısla imkanım var) motor olayına gelince şanzuman dediğin 3 tane dişli biliyorsun bakacam eğer bi problem olmazsa 150 cc bi motor takmayı düşünüyorum yada motor bloğunu söküp CNC tezgahta ki var büyütüp (uygun pistona göre ve 150 cc lik bir motor karbürötörü ve hava filitresiyle birşeyleri arttırabileceğimi düşünüyorum ne dersin ?

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ bazen25
    Abiicm çok büyük işler diyorum beni aşar ama ben yaparım dersen merakla takip ederim, süper proje
    Egzosu bile merak ettim şimdiden fosfat olayını.

Sevgiler,
    SYM Wolf 125 Classic

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler