buna değil ama bir daha gezi olursa bende gelebilirim.. eşleriniz vs de geliyormu arkadaşlar??[/QUOTE]
Ayın 17 sinde ki geziye inşallah bir problem olmazsa ben kız arkadaşımla gelmeyi planlıyorum.
buna değil ama bir daha gezi olursa bende gelebilirim.. eşleriniz vs de geliyormu arkadaşlar??[/QUOTE]
Ayın 17 sinde ki geziye inşallah bir problem olmazsa ben kız arkadaşımla gelmeyi planlıyorum.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Bende bi problem olmazsa 17 sinde eşimle gelicem, belki bi arkadaş daha eşiyle katılır.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@kill_nill
cumartesii öğleden sonra balataları kontole gotureceğim istersen buluşup beraber gidelim yada adresi direk sana vereyim
@all
saat 7 de bostanci camlik kafede motorsiklet toplantısı var ben bir çok arkadaşım orda olucak gelmek isteyen varsa gelsin)))))))))
]
@ thebarbarian & can yerli
Servis ve Mondial diyorki sorun diskde.
Karsanbaba diyorki balata'yı orjinal honda shadow 90 balatasıyla değiştirdim ve sorun ortadan kalktı.
disk konusundaki durum budur.
@ kill_nill
geçmişler olsun.
arkadaşların eşleri ve kız arkadaşları geliyor. Sende eşin dostun erkek arkadaşın kardeşin vs... beraber gelebilirsin tabiki.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
akşamki toplantiya siyahus ve derwish al gel kanka kizlarda olucak)))))))çamlık kafe bostancı iskeleden sonra
]
selamlar
şu diskmidir balatamıdır değiştirme işinde bende varım muhakkak reca ediyorum yapacaksak toplu yapalım hem indirim alırız hemide benim frenler için sizden yana içim rahat eder.
az önce inceden nispeten ağır olabilecek bir kaza yaptım nasıl olduğu pek önemli değil her zamanki dikkatsiz insanlar (ben dahil) motorun öntarafında biraz problem var
hamdolsun ne bende ne de başkasında bir problem yok
Gedizlerde gerekli parçalar varmış cumartesi motoru bırakmayı düşünüyorum dolayısıyla gezi işi benden yana komple yattı
geçmiş olsun kardeşim
bu arada barışcım (darkform) ben yine kaydolamıyorum döküman indiremiyorum. Bilmemki mac kullandığım için midir. Sen benim yerime yine beni kaydedermisin.
@kil_nill
Ben kız arkadaşımla gelicem sanırım
@all ya bu ön diskten ses gelme sorunun abartmayalım. YAğlama gibi bisey yapıyo servis (benim 2000 bakımında ben söylemediim halde yapmışlar) şimdi çıt yok tabi bi süre sonra yine gelecektir. Ben dert ve masraf etmeye değmez diyorum
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@thebarbarian
ctesi istanbul da olmıcam..
adresi versen iyi olur.. belki oraya götürürüm.. belkide daha önce bulent sari nin söledigi servise giderim..
ikitekerli günler diler..
geziye gelemiyorum ama sabah kadıköyden üsküdara eşlki edebilirim sizlere
düşündümde geziye bende katılabilirim.. herhangi bişey çıkmazsa..
resimleri falan görünce çok özendimde)
@ bulent sari
Bulentciğim şimdi ben seni kaydeder ve mail ile dosyayı da yollarım.
Bu arada bahsettiğin şey fren ve disk yağları var özel, sanırım o. Evet onu sıkınca kesiyor. Gedizler banada sıktığında ondan 500-1000 km kadar kesmişti.
@derwish
derwish geçmiş olsun ya. 17 sinde gezi zaten. motor yetişir ama senin düğün vardı sanırım ?
@ thebarbarian
ya kardeşim evet gelebiliriz aslında. Nedir neyin toplantısıdır bu biraz detay verirmisin ?
@ kill_nill
gell gell acayip keyifli olio
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Selam arkadaslar gezinin belirlenmesine sevindim umarım havlar güzel olur ve keyifli geçer bu arada bugun sirkecideydim cam hiç bi yrede bulamadım ama gelicek diyorlar 3-5 bişi aldım bakın bakalım nasıl olmuş
http://img175.imageshack.us/img175/3...oto0080tb4.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/329/photo0081qy8.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/2...oto0082js8.jpg
Gündüz Gündüz Çekseydim keşke
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
slm motostyle,
Çok tatlı olmuş çantalar. güzel günlerde kullan
Kaça aldığını öğrenebilirmiyim ? Bende yarın kısmetse almayı düşünüyorumda.
Birde resimleri siteyede eklermisin ? Yada izin verirsen ben eklerim.
@ umutpoy
Yaw Umut gelseydin yaaa... Ayarlayamazmısın bişiler ? Ben seni çok sevdim bööle kardeşim gibi Hatta şu dakika seni fahri kardeşim ilan ediyorum Bundan böyle Umut namıdeğer ZeN ScooClub Teknisyeni korumam altındadır arkadaşlar o niyeyse
Sevgiler,
Darky
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
düğün akşam olduğu için mola yerlerinden birinde tanışma için gelebilirim motoru yetiştirebilirsem
sadece plastik aksamda kırılma ezilme felan var
cumartesi gedizlere uğrayacağım öğleden önce umarım yetişir
günaydın arkadaslar
avatardaki fotoyu çeken arkadas daha sonra rahmetli oldu tahmin edeceniz gibi
sirkecide simdi ismini hatırlayamadığım motosiklet yedek parçacısı var geçen pazar yada cumartesi gittimde adam ondial bayisi olmasalar bile bizim moorların yedek parçalarını getirmiş olduğunu söylemişti. O zaman henüz satamadııını çünkü sayım falan yapacanı söylemişti. Bi arkadaşım dün gitmiş varmış aynen artık sirkecide yedek parçalarımız çok kapsamlı olmasa da var
bilginize ayrıca ismini öğrenip yazıcam...
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@ bulent sari
aman abi bu ne güzel haber.
Bi ara ben bile düşündüm parça getirmeyi
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
kazayı yapınca bende parça peşine düştüm bir tek gedizlerde bulabildim stoğu olan diğerleri sipariş veririz diyorlar fakat mondial siparişlere yetişemiyor bundan dolayı problem yaşarız
aslında geçen haftalarda plastik aksama ait bir kaç parçayı alıp eve koymak istedim darkformla siyahus görmüştü biraz nazarlığım vardı. demek ki abdala malum olurmuş alsaydım o zaman şimdi kendim takardım evde
ya bu gedizler neresi, herkes oraya gidiyor
@kill_nill
Atatürk ikinci sanayi sitesi www.bilgemotor.com adresi bulabilirsin
@all
arkadaşlar dün yaklaşık 50 60 civarı motor bostancı sahilde show yaptık çamlık kafede toplanıp sonra lunaparka gittik müthiş eğlenceliydi
]
@ kill_nill
Gedizler, Ziverbey / Kadıköy'de. Sitede açık adresi olması lazım.
@ the barbarian
yapma yawwww... merak ettim resim falan alsaydınız. Neyin toplantısı bu kankacım ben anlamadımki bişi . Eviminde dibi hee Bostancı... Gerçi gelemezdim. Perşembeleri halı sahada top tepme günüm. Ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)