gezi ayın 10nunda veya 17.sinde ise size iyi eğlenceler ve gezmeler bir dahaki sefere artık
gezi ayın 10nunda veya 17.sinde ise size iyi eğlenceler ve gezmeler bir dahaki sefere artık
Ya şurayla görüştüm az önce. olsa süper olacaktı ama pahalı:
http://www.woody-ville.net/fotogaleri.asp
şileye 10-15 kilometre.
giriş 25 YTL (havuz deniz kumsal ve tesisler)
içerde tavuk köfte ızgara 10 YTL
kuzu şiş 12 YTL.
indirim kabul etmedi. Ne güzel giderdik.
Bööle bu tip yerler yakalarsanız arayalım konuşalım indirim isteyelim bakarsınız uygun biyerler yakalar kaçarız.
Ağva'da (Şile'nin komşusu) belediyenin kamp alanları varmış. 1 gece, 2 gün kamp fikrine sıcak bakanlar için buraları araştırabiliriz.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
abi süpermiş fakat çok tuzlu :(
düldül yine azıttı Önce far ampulu patlatı sonra yağ akıtmaya başlatı ampul neysede yağ akıntısı canımı sıktı umarım sabaha kaybolur
@ umutpoy
hani beraber yağı kontrol etmiştikya ? ondan sonra yağ ekledinmi sen umut ? belki ekleme yaptıysan onu atıyodur ? Bide motor yağı dimi ? difransiyel falan olmasında
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Yaw bugün 2 defa direksiyonu kırınca motor stop etti? ondan sonra çok kastım tekrar etsin diye ama etmedi sizi bilmiyorum ama sözkonusu mal çin malı olunca en ufak bişide kıllanıyorum aha orası gitti aha burası gitti diye bu arada Km telini taktırdım ama 3 kaatçılar bana 10 ytl geçirdiler Garantiye girmiyomuş orda asılı bi liste var (Mondial'in listesi) ve içinde Fren teli ve diğer tel grupları yazıyodu ben ısrar ettim o zaman deneyelim dedi bi fax çekelim mondial'e artık ne zaman gelirse dedi gelmesi bişi değil kabul ederlermi diyince istemeye istemeye 10ytl bayıldım ve liste çok acayibime gitti sanki bütün motor garantiye girmiyor gibi.
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
@darkform
yok abicim eklemedim, yağ karterden geliyor elimi sürdüğümde yağlandı her tarafım. bakalım sabah nasıl bir durumla karşılaşacağım
@ siyahus
çok saol bilgin için tşk ederim.
@canyerli
valla ne diyim bnimde gözüm hep ank lı arıyodu isabet oldu.bn eskişehir yolunda oturuyorum bilkent karşısı sen nerdesin,bildigin başka biri varmı ankarada bizde toplayalım gurubumuzu:D .msn den uzun uzun konusuruz
herkeze saygılar
17 Eylül 2006, Pazar gününe 3ncü ZeN ScooClub Gezisi planlanmıştır.
Gezi ile ilgili detayları almak, kayıt yaptırmak ve gezi dökümanını indirmek için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz: www.zenscooclub.com
Saygılarımızla;
Zen ScooClub
www.zenscooclub.com
info@zenscooclub.com
SYM Wolf 125 Classic
@darkform@all
ben kayıt yaptım)))))
ön freni sıktığımda gatara gutur gatar gutur tık tık diye sesler geliyor)) disk imi değiştirmem gerek diye düşünüyorum disk fiyatları hakkında bilgisi olan varmı???
]
Darkform kardeş,
Buluşma noktalarına aslında birde incirli eklesek nasıl olur. Sanırım İncirli bahçelievler vs civarında oturan arkadaşlar da baya bi var en azından toplanır birlikte geliriz dolmabahçeye yada sirkeciye doğru.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
iki gün boş bıraktık burayı hemen gezi ayar edilmiş
17 si olmaz hacılar kardeşimin nikahı var anlaşılan siz birlik olup benim gelemeyeceğim günleri tayin ediyorsunuz
Darkform & Siyahus
yarın akşam bir carrefour yapalım mı ? müsait misiniz?
@barbarian
tam benim zn de bişe çıkmadı oh be ne güzel derken aynı sorun bende de oluştu.ön disk kopacakmış gibi oluo.sanırım darkform siteye bunun hakkında bişe yazmıştı.hatta başka bi mondial modelinin disk iyle değiştirmişler di die hatırlıorum.bişe öğrenirsen beni de haberdar edersen sevinirim...
saygılar...
Can YERLİ
06 YC 502
@canyerli
club üyelerimizden korsan baba ön disk ve arka kampanayı orginal shadow ile değiştirmiş ve bütün problem çözülmüş anlıyacağın tek yapııcağımız iş daha kaliteli bir disk ile değiştirmek disk tahminimce 35 40 tl civarıdır 20 de usta işçilik alsa 50 60 a bize patlar diye düşünüyorum bu böyle gitmez dediğin gibi ön taraf kopacakmış gibi ses geliiyor )))))))
]
bende frenleri bu şekilde değiştirmek isterim telefonunu aldım ilk müsait zamanda rahatsız edeceğim kendisini
gezi programına şimdi baktım sanırım üsküdar molasında size eşlik edebilirim
en azından oturur bir çay içeriz beraber
bu hangi çay bahçesi üsküdar da
shadow u kim kaybetmiş de biz bulacaz barbarian .
Can YERLİ
06 YC 502
@ latifpolat
Latifciğim bu seferlik kendi aranızda halletseniz o işi ? Yani forum ve web sitesinden mesajlaşma aracılığıyla ? Çünkü şimdi tüm üyelere mail gitti ve bir çok üye word belgesini indirdi. Bu saatten sonra karışıklık olabiler. Bu tip önerileri de organizasyon öncesinde "Önerisi olannnn?" diye bas bas baarirken yapınnnn !!!! eueuhue şaka şaka. Bi dahakine direkt hallederim abicim aklımda
@ derwish & Siyahus
Adaş gün içersinde telefonlaşalım yarın. Ben uyabilirim.
@ thebarbarian @ can yerli
barbarian, korsan baba ön disk'i değil, ön balatayı shadow'unkiyle değiştirmiş. Disk orjinal. Bu sayede ses kesilmiş. Aynı gürültü 1000 km kadar kesilmesine rağmen, geçen gezide bende de yine başladı. Bende düşünüyorum değiştirmeyi. Buralarda hondacı var baya. Fiyat alacağım. Korsan baba işçilik dahil 60-70 ytl'ye bitirmiş işi.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@canyerli
yalnış hatırlamıyorsam korsan baba parçasını bulmuş))yada herhangi bir kaliteli disk olabilir
@derwish
çay bahçesinden bahsedenmi oldu yoksa benmi kaçırdım))))harem üsküdar arası çok kısa olduğu için üsküdarda mola vermek yerine kanlıcada mola veriliyor çay içeceğimize bolbol şekerli yoğurt yeriz))))))
@darkform
korsan baba hem ön hem arkayı o fiyata bitirmiş sorun balatamı diyorsun yani o zaman balatayı değiştiririm
]
@darkform&barbari
şunu bi açıklığa kavuşturalım.Ses balatadan mı,disk den mi yoksa oralardan biyerden mi.ben çözemedim.eğilip bakıorum ama bi türlü anlıyamadım nerden geldiğini.
Can YERLİ
06 YC 502
@canyerli
ehuehueu bende iyilip baktım bişey göremedim ehuehuehu en iyisi tamirciye gitmek
]
@thebarbarian
selam..
söyledigin sanayi nerde yakın biyerdeyse gidebilirim.. daha önce sanayiyle falan hiç işim olmamıştı
bu arada bende motoru düşürdüm.. evin önünde bi bayır var.. apt. önü arabalarla dolu oldugu için ve ortada da taş oldugu için bayırı çıkıp düzlüge gelemedim durmak zorunda kaldım ve tutamayıp küt yana düşürdüm.. çok üzüldüm o an, ama sevgili düldülüme hiç bişey olmadı
son olarak benim arka frenim çok mu sert yoksa ben mi tam sıkamıyorum anlamadım.. zaten sıkınca ses çıkıyor.. servise gittigimde onuda göstericem..
buna değil ama bir daha gezi olursa bende gelebilirim.. eşleriniz vs de geliyormu arkadaşlar??
ikitekerli günler diler..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)