@darkform
eyw abi canın saolsun 17sinde sormuştum ben 10unda bende müsait olmayacağım zati..
@darkform
eyw abi canın saolsun 17sinde sormuştum ben 10unda bende müsait olmayacağım zati..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
ya bu arada arkadaslar para toplancaktı falan geçen gezide biz gelemeyenler tabi bu anlamda katkı da yapamadık bu seer o işleri de halledelim artık gezi ne zaman olursa
birde bu haftamı geleçek haftamı sorusuna en iyisi herkesin kendi adına net cevap vermesi bu hafta ve gelecek hafta için
10 eylül uygundur
17 eylül uygundur
gibi
sonuçları toplayalım ona göre netleştirelim
SIYAH DAMALI
UZJ 63
10 eylülde üniversite kayıtları var gelemem 17sinde ise düğün var büyükçekmecede saat 15:30 da ikiside uygun değil bana fakat şöyle bir olay var sizlere uygunsa katılım fazla olacaksa değiştirmenin bir anlamı bensiz gezersiniz artık cumartesileri olabilir aslında kyox'un dediği gibi
@ thebarbarian
Oytuncum istediğin sayfa gösterim sayısını "iletişim" sayfasına deneme amaçlı ekledim. bi bakıver müsait olduğunda.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Merabalar..
Ya ben biraz geriden takip ediyorum sanırım.Bu seferki gezimiz ne zaman ve guzergah nedir ogrenebilirmiyim.Katılma şansım bi hayli yuksek bu sefer o yuzden ogrenebilirsem tam anlamıyla gelmemem için hiç bi sebep yok.Kolay gelsin..
vay be bizim forum almış başını gitmiş,2 ay ugramadık neler kaçırdım,benim ZN umdugumdanda iyi çıktı ufak tefek sorunlı var ama;diskden ses geliyo ve en önemlisi çok yakıyo.bu yaz ayvalık çok süperdi motorla jandarmalardan kaçışlarımız hele unutulucak gibi degil ama çok sayıdada üzücü olay yasandı birsürü ölümlü motor kazası oldu(haftada ortalama 3-4) neyse bn çok sey kaçırdım bıraktıgımda grubun ismi tartısılıyodu son karar ne oldu
@ cintonick
bilgiler en kısa zamanda kayıtlı eposta hesabınıza yollanacaktır.
@ reDragon.
Hoşgeldin. umarım tatilin iyi geçmiştir.
www.zenscooclub.com
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
17 si olsun hava soğursa soğusun
@darkform
ne iletişimi))anlamadımki sayaç tanmı bahsediyorsun)))eğer oysa süper baktım
@kill_nill
ATATÜRK oto sanayide mondial servis var tanıdık usta götürürsek fazla vaktimizi almadan yapar garanti için beklemene gerek yok fazla bi para tutacağını zannetmiyorum hem daha kaliteli bişey takarsın
]
Hey yawrum oytunuma bak. haftaya yine yapalım diye heveslenmişti. yine kıyamadı bize
@ reDragon
Abi yanlışmı görüyorum yoksa hakkaten o resimdeki motor evin salonundamı ??
SYM Wolf 125 Classic
selam arkdaşlar bencede ençok katılım nezman olursa o tarihte olsun olursa kamplı olsun daha güzel olur.buarada okmeydanı feyizoğlunun sokağında bi arkadaşım mont almış 2 kişi aldıkları için indirim yapmışlar 110 milyona soğuklar yaklaşıyo bi toplu alım gerçekleştirebiliriz isteyenlerle
ZenscooscoooCluB
7000 km ilk kaza 200 masraf ön catal iptal ön teker göbek iptal,bakalım daha ne çıkacak
Büyük geçmiş olsun. Biraz kaza nasıl ldu motor nasıl bi tepki verdi onlar gibi bir şeyler ilave edersen süper olur
@ALL
Evlenecek olan arkadaşlara sesleniyorum. Zor arkadaşlar zor her akşam eve geliyorum ve salonda asılı kaskımı ve montumu görüyorum sonrada hadi bu akşamda binmeyim diyorum. Sonuç en az 7 gündür motor yatıyor ....
@darkform
hehe motoru ilk aldımda babannemin salonuna koymuştum 1 hafta durdu snra evime getirdim.
bizim motorlarda çok büyük sorun yasayan oldumu bide?????????
@bazen25
büyük geçmiş olsun kaza hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen seviniriz
]
@bazen25
çok geçmiş olsun
@reDragon
eminim yakışmıştır salona .Bu arada gördüğüm kadarıyla Ankara lısın.ilk gördüğümde küçük bi de ja vu yaşadım..irkildim bi.burda Ankara lıya rastlamak pek kolay deil.Neresinden sin Ankara nın???
@Scud
Allah kolaylık versin abicim...
Can YERLİ
06 YC 502
valla hata hem bende hem karşı tarafta ters şeritten (2 şeritli yol ve trafik sıkışık) soldan gazlarken abinin biri sıkışık trafikten bunalıp geriye dönüyordu zbamm .asıldım frene durmayacaktı bende yatırdım motoru tam arabanın ön tekerleğine geldi.Ön çatal ve ön cant göbeği yamuldu amortisörün biri gitti .Neyse bitmiş akşam gidip alıcam,ama işin iyi tarafı motorun önü ve arkası geniş olduğundan birazda zayıf olmamdan motorun içinde kaldım 2-3 metre sürüklendiğim halde bana bişi olmadı.
eee ne oldu simdi,, kaç kisi bu cumartesi şileye gidiyoruz 2 gün kaldı hehe
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@bazen25
çok geçmiş olsun abicim
@reDragon
hoşgeldin tekrar ayvalık süper yer yaw hele scooterla daha bi güzel olmuştur.
Klübün adı ZeNScooclub oldu , 2 tane toplu gezi yapıldı 3. sü yapılacak bu hafta yada gelecek hafta,www.zenscooclub.com üzerinden tüm yaşanan teknik sorunlara bakabilirsin ve istersen sorunun varsa soru sorabilirsin.
@Scud
Hep evlenene Allah yardım eder derler , gerçektende evlendiğin zaman çektiğin eziyetleri pek hatırlamayacaksın. Yinede Allah kolaylık versin.
@Bulent_Sari
10 , 16 veya 17 eylül ben üçünede uymaya çalışırım
@Darkform
Sayfalarımız 14150 kez gösterilmiştir. süper yaw , bide su 26.üyemiz kaydoldu yerine 58.üyemiz kaydoldu yapsak bayaa açıldı klübümüz Maşşallah.Bu arada Regal Raptorda yakıyo haaa bayaa güzel çift fanlı yağ soğutmalı iyi bişeye benziyo yalnız pistonlar paralel o yüzden titreşim çok olabilir. V silindir olaymış eksiksiz olacakmış.
not : ulen yine cok yazdım yaw
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@ bazen
aman abicim. büyük geçmiş olsun.
@ all
sitedeki "teknik sorunlar veritabanı"na fotoğraf ekleme özelliğini ekledim. Artık giriş yaptığımız teknik sorunlara fotoğraflar ekleyebileceğiz. Bu sayede düşündüğümüz; Nasıl yağ değiştirilir, nasıl rolanti ayarı yapılır, nasıl fren ayarı yapılır gibi işlemleri teknik sorunlar veritabanına girebiliriz. Ayrıca mevcut girişlerinize de fotoğraf ekleyebilirsiniz. deneme amaçlı, ilk girişlerimden biri olan "ses yapan benzin aktarma hortumu" konu başlıklı teknik sorun'a bir fotoğraf ekledim:
http://www.zenscooclub.com/teknik_so...asp?teknikID=9
GEZİ:
Kyox gelmeni çok istiyorum ancak cumartesi günleri birçok arkadaşımız çalışıyor oluyor. Dolayısıyla gezileri pazar yapmak durumunda kalıyoruz... Nası yapsak... Birde birçok kişi 17 diyor. bugün 17'sine programı hazırlayıp akşama doğru siteye ve foruma koymayı düşünüyorum. Varmı birşeyler eklemek isteyen ?
@ thebarbarian
eet abi sayaçtan bahsetmiştim.
herkeze ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Bu geziye gelmeyi düşünüyorum fark etmez benim için 10 veya 17 ve sanırım biz Zeytinci daha gelicek benimle ...Kesin kararı bekliyoz
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)