Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Eylül 2006, 13:39
@all
bendende çocuk esirgememye destek ama bence çocuk esirgememden sonra gece kalmak üzere bi kamp ayarlamalıyız abiler ,artık ablalar da dicez sanırım hoşgeldiniz
@DarkForm
abi resimler hepimizin güzelliğini yansıtıyor en güzel şekilde oraya yerleştirmek de bizim görevimiz.
saygılar...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Reklamlar
-
05 Eylül 2006, 14:43
kill_nill adlı üyeden alıntı
eheheh teşekkürler
ben bi kaç tane görmüştüm benim gibi bu motordan kullanan bayan..
ilerde forumda da sayısı artar bence
gezilere uygun oldugum zamanlarda gelmek isterim elbette..
motorumla ilgili sorunumsa burda başka birinin daha başına gelmişti sanırım..
kilometre göstergem bozuldu.. hep sıfırda gözüküyor.. bugun kullanırken farkettim.. yeni oldu.. benim düzeltebilecegim bişeymi ne yapmam gerekiyor..
bide motor çalışırken hareket etmeden uzun süre durursam motor stop ediyor bu normal mi??
çaylagım henüz motor konusunda..
biliyorsunuz ki bayan olarak trafikte motor kullanmak iki kat zor..
desteklerinzi bekliyorum
kilometre telin kopmuştur maalesef servislik bi iş
motorun stop etmesi normal değil ama çalıştırdıktan sonra belli bir sürü kısık kısık gaz verir öyle harekete geçersen büyük ihtimal sorun çözülür
Bizim Sitede bu konuya dair bir teknik sorun girişi vardı istersen bir de oraya bak... tabi üye de ol...
Bu arada eksik algılanmasın tamamen baltalar kulübü diiliz. Aktif katılmasalar da sitemizi ya da forumu takib eden bayanar var zati. En azından kız arkadaşlarımız eşlerimiz...
-
05 Eylül 2006, 14:51
@kill_nill
sanırım servise götürmen gerekiyor
-
05 Eylül 2006, 14:54
-
05 Eylül 2006, 15:04
@kill_nill
hoş geldin aramıza sorunlar halletilmeyecek gibi şeyler değil biraz bilgin olsa sen de yaparsın ama servise götürmekte yarar var yada gezi biz hallediriz nasıl olsa rölanti konusunda uzman olduk hepimiz kilometrede teli yerinden çıkmış gibi gözüküyor
@Darkform
galiba bende gelemiyeceğim sizin gibi cumartesi büyük ihtimalle gelirim diye düşünüyorum fakat pazar kesinlikle gelemem
-
05 Eylül 2006, 15:04
cvplar için herkese teşekkür ederim..
peki bu işlemler garanti kapsamına giriyor mu..
birde avrupa yakasında(beşiktaşa yakın) bildiginiz iyi servis nerde var??
son olarak geziye gidecek herkese iyi eglenceler..
ikitekerli günler diler..
-
05 Eylül 2006, 15:10
@ kill_nill
her iki sorunda garanti kapsamına giriyor. Ancak %90 ihtimalle "girmiyor" diyerek para koparmaya çalışacaklardır. Ya mondial ile bağlantı kurup bi şekilde hakkını arayıp baya bi uraşman gerekecek, ya çok efendi ve şerefli bi servis bulup garantiden yaptıracak, yada istedikleri parayı ödeyip yaptıracaksın gibi görünüyor. Çünkü genelde başımıza gelen bu. Seçtiğin servise gittiğinde "Bu işlemler garantiden yapılacak değilmi, daha yeni aldım garantim var" gibi uyarılar atmayı unutma
Avrupa yakasındaki arkadaşlarım gün içerisinde buraya bir-iki iyi servis yazacaktır diye düşünüyorum.
ii gunner.
-
05 Eylül 2006, 15:40
@all
bencede 2 hafta sonra yapsak daha iyi olur bu hafta sonu sıkışık gibi gözüküyor
@kill nill
tekrardan hoşgeldin...benimde kilometre telim kopmuştu bildiğiniz gibi hemde 17.kilometrede kopmuştu.önceki teli getirirsen değiştiriyolar garantiden ama darkformunda dediği gibi önceden belirtmen gerekiyor garantiye girdiğini ve diğer arkadaşların garantiden yaptırdığını.yoksa www.sikayetvar.com a bir mesaj atarsan hemen bölge yetkilisi arayacaktır seni ve gereken hizmetlerin ücretsiz olarak verileceğini söyliyecektir.
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
05 Eylül 2006, 16:15
beşiktaşa en yakın benim gittiğim servis var işte mecideyköyde Erkale. Yıldırım motordan aldıysan motoru söylemiş olmalılar aslında. Fena diildir orası. Ercan ve Can ustalar var iidirler. Ama darkformun bahsettiği hususları dile getirmeyi unutma yine de...
Mecidiyeköy karakolunu geçince okmeydarı yönüne giderken ilk sokaktan aşşağı kuştepe yönüne doğru gidiyosun 200 metre kadar aşşağıda... Ganranti kitapçıını da götürmeyi unutmuyosun
-
05 Eylül 2006, 16:28
@bulent sari
teşekkürler tarif ettigin yer işyerimede yakın..
oraya gitmeyi düşünüyorum..
herkese cvpları için çoookkk merci.. hoşbulduk
ikitekerli günler diler..
-
05 Eylül 2006, 17:01
@ oytun, bulent sari, siyahus, derwish, kyox, Ahmet Yılmaz, scud ve diğer arkadaşlar.
10 Eylül Pazar'mı yoksa 17 Eylül, Pazar'mı ?
10 eylül'e ben, talla ve umutpoy katılamıyoruz. Katılımın az olmasından çekinerek bu öneride bulunuyorum. İvedi tarih bekliyorum, bu akşam programı çıkartalım, geç kalmayalım. Kişisel fikrim, katılım yüksel olacaksa, 10 Eylül pazar günü sıcaklar kaçıp gitmeden geziyi gerçekleştirmenizdir. Haydi karar takımı görev başına.
ii gunner.
-
05 Eylül 2006, 17:04
5 eylül deyiz darkform napıosun ne 3 eylül ü
-
05 Eylül 2006, 17:05
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
-
05 Eylül 2006, 17:14
canyerli adlı üyeden alıntı
5 eylül deyiz darkform napıosun
ne 3 eylül ü
MUHAHAHAHUAHA kommmple dağılmışım. Ama Latif ne demek istediğimi direkt anlamış. Akıllı adam her zaman kendini belli ediyor... Yukarıdakini de düzelttim
ii gunner.
-
05 Eylül 2006, 17:20
darkform adlı üyeden alıntı
@ oytun, bulent sari, siyahus, derwish, kyox, Ahmet Yılmaz, scud ve diğer arkadaşlar.
10 Eylül Pazar'mı yoksa 17 Eylül, Pazar'mı ?
10 eylül'e ben, talla ve umutpoy katılamıyoruz. İvedi tarih bekliyorum, bu akşam programı çıkartalım, geç kalmayalım. Haydi karar takımı görev başına.
ii gunner.
ya arkadaslar bana 10 eylül de 17 eylül de uyar ben bi an önce olsun derdim ama mademki sizin gelemiyeceğiniz kesin ise bari 17 eylül olsun
-
05 Eylül 2006, 17:29
hmm gene iyi geziler diycem size bana pazarlar uymuyor.
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
05 Eylül 2006, 17:49
17 daha güzel bi tarih , 10 dersenizde uyacağım inşallah benim pek söz söylemeye yüzümde yok aslında
Yaw KYOX niye uymuyo abicim, millet cumartesi çalışıyo sen pazar ne iş yapıyosun abi sen sorması ayıp ?
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
05 Eylül 2006, 17:56
Arkadaşlar katılım yüksek olacaksa bence 10 Eylül'de direkt gidin. Sıcaklar kaçıp gitmeden. Ben gelemeyeceğim diye değil, yine katılım az olacakmış gibi göründüğü için bu öneriyi yapıyorum. kaldıki ben 17'sine bile gelemeyebilirim.
ii gunner.
-
05 Eylül 2006, 18:05
@darkform
hayırdır abi sen neden gelemırsen?ben kursa başlıcam hafta sonu buyuk gezinin olmasını beklıyorum bir an once yaparsak mesela 17sinde çok güzel olur en az 15 motor olalım bu sefer
saygılar...
-
05 Eylül 2006, 18:10
@ talla
10'unda benim Silivri'de olmam gerekiyo Talha'cım
ii gunner.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler