@darkform
Hiç yakıştıramadım sana... şaka tabi.homosapiens iz sonuçta olur böle şeyler.darkform şaka maka köşeyi dönecen gibi gözüküo mondial reklam yeri isticek yakında senden bu gidişle
@darkform
Hiç yakıştıramadım sana... şaka tabi.homosapiens iz sonuçta olur böle şeyler.darkform şaka maka köşeyi dönecen gibi gözüküo mondial reklam yeri isticek yakında senden bu gidişle
Can YERLİ
06 YC 502
üdn bi kaç zeytin gördüm abiler yanlarına gittim sitenin ismini falan verdim hepsi ğye olmuşlar saolsunlar ama gezinin tarihi uymuyo millete yağmur yağma durumunda ne olacak?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
akü konusunda kendimi kurban edebilirim verin bir akü bağlayım düldüle dinamo patlarsa patlar :D
bu arada gezi var değil mi yarın katılım az diye bir iptal olayı falan olmasında aman . hem gelenlere motorshow yapacağım ön teker,arka teker kaldırma ayaktan kıvılcım çıkartma spin atma gazete okuyarak motor kullanma falan ( şaka tabi maksat katılım fazla olsun)
@ umutpoy
umutçum 8-10 motor oluruz yine gibime geliyor. Kayıt yaptırmayıp kulüp harici takılacak 1-2 zeytin daha var. Güzel geçeceğini düşünüyorum. Yarın sabah yine beraber kadıköy'de buluşup harem'e geçeriz aynı istikamet
@ talla
yarın hava güneşli ve yqağmursuz gözüküyor. Aksi bi durum olursa çeker motorları uygun biyere yağmurun dinmesini bekleriz...
ii gunner
SYM Wolf 125 Classic
baylar dolmabahçeden sadece ben geliyorum galiba sirkeciye de gelebilirim isterseniz?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@talla
hava durumunu bir önceki sayfada okuyabilirsin yarın hava güneşli gezide değişiklik yok sende yarın sirkecide ol ben saat 10:00 gibi orda olucağım
]
@ canyerli
Senden benden diye bişey yok abicim isterse kulüpden ister.
Hem ne güzel olur bi kısmıyla kulüp giderlerini karşılar bir kısmınıda hayır kurumlarına falan bağışlarız.
Bu arada bağış konusunda arkadaşlar, bağış yaparken aklınızda olsun, derneklerden ziyade vakıfları tercih etmeye özen gösterin. Bağış demişken aklıma geldi yazayım dedim.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar merhaba
yarın 10,30 da sirkecide olmayı planlıyorum sizle fazla takılamicam ama olsun ben uygun bi yerden dönerim geriye yarın iş var 4 de taksimde olmam lazım ona göre ayarlicam artık nese yarın görüşürüz saygılar...
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
arkadaşlar bende bahçelievlerden gelicem ama nası gelicem bilmiorum?
Can YERLİ
06 YC 502
@canyerli
bahçelievler e-5 ten direk topkapı yönüne hareket ediceksin ordan sora sora eminönü sirkeci yönüne geliceksin o taraftan gelicek arkadaşlaran irtibata geçip buluşup gelebilirsin hatta bahçeli evler bakırköyden direk sahil yolunu kullanırsan daha rahat gelirsin
]
@darkform
saf yanım ön plana çıktı heralde hay ALLAH bende burdan gelicek diye sevindim))))))))pehupehuehu
]
hahahahahaaahahhahaaaa
Can YERLİ
06 YC 502
Selam arkadaşlar.
@Arı sokması
Şaka deil gerçek arkadaşlar bu sabah sirkeciye ön cam almak için çıkmıştım. Boynuma dogru sert bir biçimde küçük bir şey çarptı çarpması ile cız etti. bonum 1 dakka içinde sokulan yer beyaz etrafı kırmızı biçimde kızardı. .. Hafif bir sızı 20 dakka kadar sürdü :( .Bu da motorsiklet sürmenin bir cafası olarak aklıma not ediyorum :(
@Ön cam
Neyse sirkecide ön cam araştırması yaptım ve ne yazık ki bizim ZEN için kelepçe ihtiyacı çıktı ve bu özel yapılıyormuş, yani kolay kolay bulunmuyan bir şey. Neyse Esnaftan bir abi bana elindeki bir modeli verdi ve bunu karaköydeki demircilere hafta içi yaptır dedi. Onsuz olmuyor sakın kelepçesiz cam almayın kazık yemeyin. Kelepçeyi yaptırıp camımı alıp taktırıcam.
Yarın ki gezi için belki yine kısa süreligine size katılabilirim.
İyi geziler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@kyox
abicim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ya allerjin olsaydı Allah korumuş valla yada dikkatin dağılmamış şişmesi bunların yanında önemli değil pek
garipçede benide sokmuştu sesimi çıkarmadım kolum kızarmıştı))))))
]
Geziye gelmeyi çok isterdim bende ama malesef abim memlekete gittiği için bütün gün dükkanda takılıyorum (pazar dahil) evet int. cafe işletiyoruz 7/12 :( o bişi değil motoru aldığımdan beri en uzak mesafe çapadan-haznedara oldu (ilk aldığımda bayiden dükkana gelirken) daha kefyine bile varamdım . sizlere iyi gezmeler Allah kazasız belasız yolculuklar versin ...
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
Selam arkadaşlar can atıyodum geziye gelmeye sonunda ayarladım geliyorum saat 10 gibi dolmabahçeden katılcam görüşmek üzere
ZenscooscoooCluB
@kyox
kerimcim aynı olay benimde başıma geldi.aynı şeyi bana da sölediler ama ben yaptırmamakta direndim.çünkü böle ekstra şeylerin orginalliği bozdugu kanısındayım.orginalliği bozulan şeylerde kişisel olarak benim hoşuma gitmio.ney se lafı uzatmiyim.rüzgarlıgın takılma yeri dik tutuldugunda tam sinyallerin üzerine gelio.ben sinyalleri tutan kaynağa taktım.kendimce çok da güzel oldu.hem sağlam.hem de ekstra bişe yapmadan.tavsiye edilir....rüzgarlığı al söylediğimi bi dene bence...
saygılar...
Can YERLİ
06 YC 502
@ALL
YArın nişanlımın ailesi geliyor. Anlıyacağınız kilit durumdayız. Taykkuz süresi içersinde iyi evlat olup evde takılmalıyım. Saygılar ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)