Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Motostyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125ZN
    ilk deponuzda kaç km gittiniz ben bunu merak ediyorum arkadaslar?
    [url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ the barbarian & umutpoy
    kesin kesin kassak çevirmezler

@ canyerli
    mujjjjuxxxx

@ motostyle
    80-90 km arası gidiyordum ilk başlarda (10 YTL ile)
    şimdi 100-120 gidiyorum (yine 10 YTL ile)

@ talla
    sarfiyat haricinde pek bi zararı olmaz. Tabi çok çok yüksek yada çok çok düşük değilse. Çekeriz abi ayar pazar günü dünyanın en basit işi. bi vida çeviriosun.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    çekeris Abi Bi Ayar En Gicirindan
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Teşekkürler arkadaşlar , darısı ehliyet alamayanların başına.

Darkform , Derwish : Yaw cep telefonunu evde unuttum :( akşam 18:00 - 18:30 arası carefour civarındayım kot pantolon , kot mont , tas şeklinde kask , sırtımda çanta plakamda 34 YSD 40 . artık ne diim görüşürüz akşama

İstiyosanız başka bi yerdede buluşabiliriz .
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    akşam terslik çıkmazsa 19:00 gibi oradayım ben 18:30 da olabilir erken giden yemek olan bölümde nescafe nin yeri var orada beklesin ya da carrefour ilk giriş kapısı civarında da olabilir. kesin bir yer tesbit edelim de ona göre buluşalım

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @derwish
    waaayyy free friday buluşması gerçekleşiyor keşke bende gelebilseydim:((((
    ]

Motosikleti
    scooter
    @barbarian
    vakti gelmişti artık
    sen bu resimdeki montu kaça aldın ?

bir de arkadaşlar ek aydınlatma için akü yetersiz geliyor teknik sorulara ekledim bir bakarsınız

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Yanımda telefon olmadığı için yukarda buluşmak zor olabilir ben sizden erken gelirim muhtemelen yemek katının olduğu giriş kapısının yanında motorumla beklerim sizi. zaten görürsünüz şişman ve motorlu olan benim

Bu arada sadece 6 kişimi geliyo geziye nerdesiniz arkadaşlar .

Benim bi arkadaşımda eşiyle ve siyah ZeNiyle beraber katılacak geziye .
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Abi bu kadar uygunsuz zaman seçtiğiniz için hepinizi teker teker selamlıyorum:D

Şaka bi yana bu geziye katılmayı yürekten isterdim ama maalesef pazar günü son sınıfın tek dersinden büt sınavım var:( Bütün günümü ve haftasonumu mahvetti. Ama yaz bitmeden bir kere daha yaparsak bende inşallah hepinizle tanışmış olurum.

Şimdiden hayırlı gezmeler, ne diyeyim:(
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanımda telefon olmadığı için yukarda buluşmak zor olabilir ben sizden erken gelirim muhtemelen yemek katının olduğu giriş kapısının yanında motorumla beklerim sizi. zaten görürsünüz şişman ve motorlu olan benim

Bu arada sadece 6 kişimi geliyo geziye nerdesiniz arkadaşlar .

Benim bi arkadaşımda eşiyle ve siyah ZeNiyle beraber katılacak geziye .
    selam siyahus
    büyük ihtimal ben de gelecem barış bize kızacak ama kayıt yaptıramadım. Ame "kız arkadaşınız eşinizle gelin" diyen ben olduğum halde benim hatun olamayacak

2000 bakımın yaptırdım bi arkadas sormustu nedir ücreti diye 25 milyon yağ değişimi + patlayan iki sinyal lambasının değiştirilmesi...
    sağını solunu da sıktılar falan işte. tabi birde yerine taktıkları parçayı doğru düzgün taksalar ayrıca güzel olacaktı... Taktıkları arka sinyal lambasının plastik kapak parçası servisten gelirken düşmüş. İşin yoksa sirkeciye git felan şimdi gıcık oldum.
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @bulentsarı
    club üyelerimiz arasında serdar usta var mondial bayii giderseniz selamımı söylerseniz en iyi şekilde ilgilenicektir....

@all
    geziye bir gün kaldı arkadaşlar nerdesiniz tahminimce 8 kişiyiz şu an yok pazar günü olsaydı gelirdik dediniz mangalda kül bırakmadınız şimdi ortada kimse yok))yok sınav yok bilmemne))))))sınavdan sonra da katılabilirsiniz stres atmış olursunuz))))
    ]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ siyahus & derwish

Benim telefon sitede var. 19:00 civarı gelmeye çalışıcam. Yüksek ihtimalle de gelicem. Bir aksilik olursa derwish'i ararım zaten. Bauhaus'a yakın olan kapının (sanırım 3. kapı oluyor.) yanına motosikletler park ediyor zaten. Aynen orda buluşalım motorlarımızla.

@ bulentsari
    Canın saoşsun bülentciğim. Ben seni kaydederim. Sen geziye hangi buluşma noktasından dahil olacağını söyle yeter.

@ derwish
    Derwish arkadaşımıza, siteye ve forumumuza yaptığı bilgi içerikli ve paylaşım amaçlı mesajları ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Aramızda en paylaşımcı arkadaşımız bence Derwish.

ii gunner.
    Parış
    SYM Wolf 125 Classic

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    baylar az once vefa da arabanın egzosunu yaptırmaya gittim egzozcuda bi asya zeytin vardı 15000de 3 tane de arkadaşı varmış zeytinli bizim siteyi soledim eve gidince hemen bakacağını söledi haberiniz olsun iyi buluşmalar....
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Onour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 Zn
    @canyerli
    abi banada aldığım yer göstermişti sağ frenin üstündeki kabloyu üste yada alta çevir demişti rölanti için ama hala frene basınca stop ediyo benim zeytin dün yağmurda çıkardım her durduğumda çalıştırmak zorunda kaldım
    ZenscooscoooCluB

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @onour
    orasının rölantiyle alakası yok motorun içinde ayar vidası. pazar geziye geleceksen yaparım ama gelmeyeceksen sen de yapabilirsin malzemeler: bir adet on numara lokma ve tornavida
    işlem sırası
    1- anahtarla sele altı bagajı açılır
    2-motor çalıştırılır ve ısınması beklenir
    3- çalışır vaziyette akü sökülür yerinden çıkarılır akünün altındaki iki adet cıvata sökülür ve selenin kilit mekanizmasının yanındaki somunlarda sökülür(10 numara lokma anahtar ile)
    4-bagaj yerinden çıkar
    5 motor karşınızda motorun ortasında karbüratörü göreceksin biraz gaza basılır ve bir parçanın hareket ettiği gözükür o parçanın üzerin gaz kapalı iken gaz vermeyi sağlayan bir vida var( rölanti ayar vidası) tornavida ile vidayla biraz oyna motorun sesinden anlaşılır çok açarsan motor rölantide hareket eder çok kısarsan stop artık ayarını kendin bulacakasın
    kolay gelsin :=)

Onour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 Zn
    pek bişey anlamadım çok karışık ama bakalım geziye gelebilirsem yapalım beraber çünkü çok canımı sıkıyo bu rölanti
    ZenscooscoooCluB

Motosikleti
    haklıaısn yazarak anlaşılmaz. Darkformla konuşalım geziye gelmesende site resimli anlatım falan koyar anlarsın o zaman keşeke geziye gelebilsen :(

Motosikleti
    scooter
    selamlar
    o kadarsöküme gerek yok biraz arka çaprazdan bakınca elyordamı ile bulunur vida hafif sağa yad a sola çevir olur becerebilirsem siteye resim atarım

Motosikleti
    @dervis
    aküyle alakalı birşey tavsiye edeyim sana gerçi siteye de yazdım ama aküleri birbirine aynı kutuplar gelecek şeklide bağla paralel yani ikiside sarj olur diye düşünüorum ama birşey olurmu bilmiyorum dene bakalım motor patlarsa haber verirsin

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Selam Beyler.
    Bugün ben, siyahus ve derwish buluştuk ve 1 saat kadar tatlı tatlı muhabbet ettikten sonra, herşeyi biliyomuş gibi forumda takılan ben, anahtarı motorun üstünde unuttuğumu farkettim ve gittim motora bakmaya. allahtan yerinde duruyodu şükür ama anahtar yoktu yerinde. Sonra aradık taradık bulamadık anahtarı. Ardından siyahus saolsun verid bana motorunu ve gittim yedek anahtarı aldım evden geldim. Bu arada derwish ve siyahus beni yaklaşık yarım saat-45 dakka kadar benim motorun başında beklediler . Sonra bi geldim siyahus elinde benim kayıp anahtarı sallıyor... meğersem çalmış benim anahtarı pis herif ! hehe şaka tabi, bi güvenlik görevlisi (saolsun) anahtarı motorun üstünde görmüş ve alıvermiş. Sonra gelip ben yoldayken siyahuslara iade etmiş.

Böyle bir hıyarlığın ardından bana artık bişey sormamanız gerektiğini farketmişsinizdir heralde bu bir.
    siyahus ve derwish'e bi ton zamana mal olduğum için tekrar tekrar özür diliyorummmm bu iki.
    Pazar işallah görüşürüz hepberaber bu üç.
    derwish'in ön farlar acayip tiki olmuş hakkaten buda dört.

@ umutpoy & derwish
    eet abi teknik olarak çok dooru kesin şarj olur doğrudur. Ancak sorun şuki o 2 aküyü şarje decek dinamo o kadar gücü kaldırabilirmi (bunu derwish ve siyahusla da konuştuk zaten). Bizim dinamo'nun o 2 aküyüde şarj edebilecek kadar güçlü olduğunu, akım üretebildiğini sanmıyorum...

@ all
    Web sitemizin Ağustos ayı sayfa gösterim istatistiği: 7120 sayfa

ii gunner.
    Parış
    SYM Wolf 125 Classic

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler