@ umutpoy
Umut geçmiş olsun. Sanırım bahsettiğin kabloyu biliyorum. Distribütör'e aküden gelerek akım veren kablo olmalı. Distribütör'de aynen aldığı akımı buji'ye iletiyor. Motor'un sağına monte edilmiş durumda distribütör. Doğrumu ? (bilgi edinmem amacıyla soruyorum)
Çok geçmiş olsun Umutcum,
@giotine
hoşgeldin giotine
@ byblade
Abi o zip dosyası. winzip ile açman gerekiyor önce. www.winzip.com
@ canyerli.
Cancım eline sağlık, hoş olmuş.
@ siyahus
Derwish bizi kesecek... boş gelme aletle gel
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
çok teşekkür ederim ilgine. bilgileriniz çok doğru aküden ve ateşleme ünitesinden gelip distribütöre giden kablonun soketi çıkmış.
bu arada bujinin üzerindeki metal kaplama yerinden çıkarılmadan da buji kablosu sökülüyormuş onun öğrendim ama geç oldu(kaplamayı kırdıkdan sonra)
@giotine
aramıza hoş geldin hayırlı olsun
@giotine
foruma hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle bu arada www.zenscooclub.com sitemizden 3 eylül gezisi hakkında bilgi alabilirsin katılıcaksan kayıt yaptır)))))
]
Abi aslında adam haklı , valla gelsin kessin boynum kıldan ince (Bu tamamen yalan 100 kiloluk bi adamın boynu nası ince olsun) cezamıza razı olalım önce cezayı çeker soona muhabbet ederiz yumuşatmak için çukulata falan alıp gidelim yinede noolur nolmaz.
(kıyamaz zaten hem ZeNScooclub - 2üye eksilir )
Ben asıl barbariana bisey demedik ondan korkuyorum . Allah muhafaza 10 kaplan gücünde adam bide asabi
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@siyahus
haksızlığa hiç tahammülüm yok bide yolda giderken bir araç bana saygısızlık yapıyorsa o zaman sinir oluyorum bu sabah iki aracı uyardım ALLAH tan adamlar anlayışlı çıktıda kabadayılık taslamadı ,
grup arkadaşlarıma saygım sonsuz ......
]
@darkform
Abi 2.gezi ile ilgili bi mail gelmedi bence bi kontrol et. Katılım bu yüzden düşük olabilir. Ben büyük ihtimal gelemiyorum onu da söyliyim.
@arka çamurluk.
Abiler arka tekerin hemen üstündeki çamurluğun bi ara bi kısım vidaları düşmüştü yolda yarın bugün servise giderim diye tembellik ederken bi de baktım çamurluk yok ne zaman düştü nereye düştü nasıl düştü bilmiyorum.. Km 2000'e geldi 2. bakım için maaşı alır almaz servise gidip yeni taktırcam. Bir de sirkeciden cam taktırcam ama canyerli kadar uzun olmıycak ;) Can, dostum alınma
İyi geziler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Hoşgeldin giotine,
Benim 2 eylülde bütünleme ,tek ders 3. sınıf - 4 e geçtim .
Ama zaten eğer bütünleme sabahsa yetişebilirsin , ama ögleden sonraysa mümkün değil tabii.
Barbarian , Ben arabayla iken bile sıkıştırıyolar haksızlıklar yapıyolar motorla daha fazla karşılaşılıyo adam yerine konulmuyoruz . ama işte böyle civan gibi delikanlı çıkarsa karşılarına özür de dilerler yol da verirler
Kyox , gelseydin yaw hatta şartları zorla senide görmek isteriz.
Bana 28 agustos tarihli gezi ile ilgili mail geldi.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
eywallah kyox buna da katlanabilirim...
@ALL
bu arada arkadaşlar kaçıncı baskı bilmiorum ama ilk bakıma ne kadar ödemiştiniz...
Can YERLİ
06 YC 502
Gezinin saatleri bana uymuyor ark.lar bir daha ki sefere inş.
@ canyerli
can ben 21 ytl ödemiştim.
@ kyox
peki. tekrar yolluyorum şimdi mail'ı.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@can
ben 15ytl ödemiştim abi 2000 bakımı yaklaştı ama bujileri deiştirmeyi düşünmüorum sizce napsam?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@giotine
aramıza hoş geldin keyifli sohbetler dilerim.
demekki gezi arka çamurluğu halen var olanlara bir ayarlama yapıcaz hatta kendinize yapabilirsiniz nalburlarda teflon diye birşey satılıyor 25 kuruş flan tesisatçılar kullanıyor muslukların vida kısmına sarıyorlar su kaçmasın diye ondan alıp çamurluğun sonunlarını çıkarın, sonra somunlara teflonu sarın ne çok ne çok az sarın sonra somunlar yerine bir daha( uzun bir süre) gevşeme yapmaz
saygılar
Merhaba arkadaslar sonunda 3. yada 5. emailden sonra anca üye olabildim foruma daha oncekiler için nedense onay emaili geledi tam vazgeçmişken bugun bu emailime geldiğini gördüm neyse bende 3 gün once baya maceralı bi uğraştan sonra zeytinime kavuştum.3 gündür hiç bir sorunum yok derken bu sabah kilometre telim kırıldı :(.Başla bir olay ise benden 3-4 gün önce baska bir arkadas almıstı motorları yanyana getirince iki resim arasındaki fark oynayabilirsiniz Lastikler ,Stoplar ,Sinyaller vs. vs. neden hiç biri birbirinkini tutmuyo ? Bu arada sirkecide nerede bu motor aksesuarları satan yerler? herkese keyifli sürüşler
Meraba motostyle,
Öncelikle hoşgeldin Bol keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim
Motorlar bİrbirini tutmuyor meselesi bana biraz ilginç geldi... Bööle ciddi farklarmı var ? Benim hiç dikkatimi çekmemişti. Eğer bu tip farklar var ise acaba bunun nedeni Mondial'in Aydın'da ufak ufak kendi yedek parçalarını üretmeye başlaması olabilirmi ? ilginçmiş hakkaten.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
büyük ihtimal bu akşam farkların resimlerini çekip foruma koymaya çalışacağım.özellikle lastiklerideki farklılık hoşuma gitmedi değil arkadaşınkinde Normal sürüş lastiği var (dişler) bendeki lastik dişleri Racing lastiği gibi
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)